Tisdag!

Har jobbat hela dagen idag. 10.30-19 segt! Har haft många engelsktalande kunder idag, det är inte varje dag, men man märker ju att man inte använder engelska ska ofta asså, blir typ helt ställt när man ska svara på deras fråga. Hehe!
Sitter hemma i soffan och degar nu, ingen träning idag! KOmmer nog slocka tidigt idag men det är bra för ska ju upp 5 imån. :(
Ska åka in till stan direkt efter jobbar imån och troligtvis träffa min kusin Lisa och hennes lilla Ruby, och sen är det träning imån!

Over and out//Sofie


Scilla

David har fått Scila nu..va i och fr sig 2 veckor sedan men men..hon är så söt å vi alla tre har det så underbart ihop =)



min älskling och scilla

Kass på att uppdatera..

Jag har varit väldigt drålig på att hålla igång den här bloggen under sommaren..har haft en helt underbar sommar =)
Nu har träningarna börjat igen och livet rullar så som vanligt, jobb träning sova typ! den lediga tiden jag får prioriterar jag mest för David men även med vänner.
Kan skriva någon mer nån annan dag för ska upp 5 imån å kollar på film n =)

PUSS


3 lediga dagar!

Jag är verkligen sämst på att uppdatera, har tappat suget lite! men har ialla fall varit ledig i 3 dagar. gott! Nu har ju träningen börjat igen med.. så sjukt kul att stå på ise igen.
Siter och kollar på invigningen på OS, hoppas att kankse kunna få se Petra någon stans =)

Ha det / S

Träääääna =)

Jag vet jag suger på att uppdatera.. men jag har haft så mkt annat för mig å semestern så har ej prioriterat att sitta här. Började jobba idag i vilket fall, det va sjukt segt! Men men, tillbaka till det vanliga livet med jobb och träning.
Hade en så underbar sista på semestern med David, en av de bästa veckrorna i mitt liv. Allt känns så himla bra nu efter denna veckan, dock blir der annorlunda nu med jobb träna + att David får sin hund scilla om en vecka. Så vi kommer inte alls kunna ses lika mycket vilket e så depprimerande att tänka på :(

Idag är första träningen, har in handlat mig nya träningsbralls å grejer så jag är redo! Efter träningen kommer älsklingen!

PUSS

RSS 2.0