Bilder från möhippan!


Johanna i cowboy kläder innan linedance

        


Massa singstar blev det

          

      

Möhippa..

Var på min förta möhippa någonsin igår,, och den blev väldigt lyckad. Var endå en ganska snäll möhippa för Johanna, men hon e inte den som vill skämma ut sig heller. Hehe. men men, det började med väckning i stan kl 9 sen blev det chokladprovning i hennes och björns lägenhet. Sen bar det av till stenungsund där vi käkade lunch å drack cider, nog första gången jag börjat så tidigt. Sedan var det dags för att lära oss dansa linedance vid fregatten, hehe lockade till oss ganska mycket människor, det va svin kul. Åkte sedan upp till varolin där vi tillbringade kvällen med at käka tacos, sjungga singstar och massa annat. På kvällen blev det utgång på stenungsbaden, sjukt kul =)
Hitta en bartender som verkade gilla mig, hehe fick mina drinkar för 28 kr..som va tok starka..hehe sen ibland fick jag till och med 2 för 28 ibland, hehe. Blev ganska tankad, men kul var det. hehe!

Så idag sitter jag hemma ich är tok bakis ich kollar på idol, hehe!
Ska åka å träna senare ikväll, gott att få röra på sig, =) Tränar i scandinavium idag, det är så himla gott att träna där. Vart å gott,  fast man känner sig sjukt liten  den stora hallen, hehe

David har varit i fjällen i helgen, träffat alla sina kompisar där uppe, Saknar honom som bara den, har ej sett han så mycket det senaste, men men får väl träffa honom i veckan hoppas jag =)

Lägger upp bilder från möhippan snarast, Puss /S


Trött på mycket just nu...

Sitter hemma i soffan och kollar på idol, kul å se alla de som är bra ocg som ska kämpa om att gå vidare. Det är många bra tycker jag..
Är trött på jobbet just nu, tränar massa och träffar aldrig David. Saknar sommaren när jag var med honom hela tiden.

Var som sagt på träningsläger i helgen.. Massa träning, och massa mer träning än vad vi egentlien skulle ha tränat. Helen la hela tiden på en timma hit och en timma dit. Men men blev klara med ett helt kortprogram på 2 dagar.. hyffsat bra tycker jag..hehe!!


Ska kolla mer på idol nu.. Puss hej

My girls

Var ju på inflyttningsfest i helgen. Alltid lika kul att träffa dessa tjejerna!!




LOVE

Ledig idag=)

Då var man ledig idag, känns som om jag lika gärna hade kunnat jobba för jag vet verkligen ine vad jag ska hitta på:S
Mamma och jag kankse ska åka till London i början av november=) jippiiiii...missar dock en träning:S
Så nu har jag suttit å surfat runt på en sida där man kan boka musikal biljetter mm.

Någon som vill beställa kläder från FOREVER 21 med mig?? har hittat massa fint..å det är ju så himla billiga med.
Någon somär sugen kanske?

3 timmar träning väntar ikväll..ska bli kul =)
Hade mentalträning med christian igår, tror att det var mkt givande.

Puss /S

Regn..

Idag är det onsdag och jag har jobbat sedan klockan var 6.00 så nu e jag änna seg! Slutade dock kl 13.30 så det va ju gött! Annars har det inte hänt så mkt idag, har bara legat hemma å degat. Tvättat lite iof!
Ikväll bär det in till stan för lite mental träning med lagat. Det är alltid bra! Men hade valat ha isträning idag.. men men det får bli tre timmar imorgon istället :P
Är ledig imorgon..ska bli himla gott=) Får se vad man ska hitta på imån då innan träningen är på kvällen..kanske luncha med mammsen?

Köpte vårdande produkter till mitt hår idag. Mitt hår har fått så himla dålig kvalitet så detta behövdes.köpte ett duo paket på Studio K.. INTE så billigt. 300 kr..aj aj

Ne nu ska jag ta och laga lite mat, blir bara något lät. Ska ju ändå inte träna. hehe
(har ju bestämt mig för att börja mitt nya liv nu) vilket inte går så bra..:S hehe
med tanke på att jag va å handla förut och va bara heöt tvungen att köpa den mya marabou chokladen, den va inte så god! Inget jag rekomenderar..


Ha det BRA!/S

Jobba, jobba, jooooobba!!

Då var ännu en jobbig måndag med jobb avklarad..det segaste är att jag ska åka in till jobbet om ca 3 timmar för vi ska ha möte, lite segt. men men! Ska ha dans idag men kan ej komma pga av mötet.
Har så himla kul på träningarna nu =) Jag bara längtar tills nästa träning.. alltså onsdag!
Ska kolla på Desperate hosewives nu..


/S

Vart tog min Söndag vägen?

Ja  vart tog den vägen egentligen? Hela dagen har bestått av en kraftig hangover, träning och...aa det va väl det.. typ dö tid emellanåt :P

Igår va det tidig morgonträning, så jag va uppe med tuppen för att vara inne i göteborg redan kl 8. Hade 1,5 timma is och sedan skulle vi ha fys. Vilket inte blev av för det ösregnade. Det var som om någon stog å hällde ut hinkar med vatten. Så slapp den igår men fick dock pinas med det idag efter träingen vilket var värre..mådde piss å det va tok varmt att springa idag!

Hur som helst..igår när jag kom hem från träningen hade jag planerat att bara softa å laga mat till mig och David. men ne ne så blev det inte. David och tobbe kom hem efter jobbet och skulle åka till biltema :=( så jag åkte med... in till stan igen! Segt! Sen blev allt stess tills vi var på Joy och Richards inflyttningsfest.. Så himla kul! Uppskattar verkligen de gångerna jag träffar alla i Stenungsund. Blev en sen kväll då Tobbe ställde upp att hämta oss.. Tack!

Så tog oss en sovmorgon i morse och jag gick inte upp u sängen förän jag skulle åka till träningen. vart mysigt att bara ligga å dra sig å prata med älsk!

One three hill började idag! Då blev jag glad..blir alltid så lycklig när jag kollar på det! =)

Nu bllir det film och sen sova.. upp kl 5 imån för att jobba! Jippi...=(

Over and out/ S


TORSDAG=ledig dag!

Gud va skönt det har varit att vara ledig idag..tog en rejäl sovmorgon, kände verkligen att jag behövde det. Igår va det sen träning, men d gjorde ju inte så mkt nu när jag va ledig idag =) idag börjar träningen redan kl 18,, det är gott! Sen ska jag hem till mamma och sova där i natt. Isag har jag varit nere på JC 0ch Gina och beställt de nya linnen som vi ska ha iår. Det kommer bli så fint =)
Till helgen blir det inflyttningsfest hemma hos joy och richard =) det ska bli kul!
Ha det så bra! LOVAR att bli bättre på att skriva

over and out/S

RSS 2.0