Onsdag, en solig dag!

Isag är det onsdag och det är så himla skönt väder ute, tyvärr har jag inte fått ta del av det så mycket idag =(
Jobbade mellan kl 6-15.. när jag kom hem la jag mig en stund i solen..å det va det lilla ja fick. Höll på att somna ett lag men då kom det några moln och det blev jätte kallt!

Nu har jag precis käkat å ska åka iväg å träna om en stund, träna is idag! Är dock inte så peppad, e ju alltid så näör det e fint väder dock.. Men nu känner jag mig ganska säker på mitt beslut ialla fall.

Imorgon är det valborg å jag jobbar ju såklart :(  segt!!! Jobbar kl 9-18 imån å det ska ju bli topen väder imån med !!!ÅÅÅHHH!!!! men men sånt är livet, tjänar ju pengar som tur e..hehe! Å det behöver jag för mina kommande resor =)..
På kvällen vet jag inte vad som ska hittas på, jobbar fredag med så det blir lungt för min del.. sen jobbar jag lördag med å seeeeen e jag ledig på söndag å det ska bli så skönt!!! Då ska jag å Karin kolla på våra pojkar när de kör folkrace..hehe!
Jag å Karin målade davids bil igår..den blev tok snygg!! =)=)

Ne nu blir det träning!


Over and Out/S



VILL HA SOMMAR OCH SEMESTER NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag är heeeeelt DÖD!!

Haha, kom hem för en stund sedan från träningen.. det var så sjukt jobbigt! Först började vi med spinning 45 min, å jag trodde jag skulle dö, va väldigt väldigt länegsedan jag svettades så mycket!
Efter spinningen skulle vi gå upp och köra body pump direkt efter, i 45 minuter till..ooooh herregud! Jag som redsn va död, haha men vi skuppade ben övningarna på pumpen ialla fall.. tur va väl det!
Men nu sitter jag hemma å känner mig väldigt duktig ialla fall!
Ska upp kl 8 imån å gå ut å gå med Karin innan jobbet med! Sen så funderar jag på att köra sportlife kortet imån med.. måste komma igång med träning nu!!

Over and Out/S

Måndag!

Värst vad jag har varit dålig på att skriva det senaste, men här kommer en liten update!
Har ialla fall jobbat väldigt mycket det senaste, vilket jag verkligen behöver för min ekonomi..har ju en del grejer att spara pengar till nu =) Resor som är inplanerade!

I lördags jobbade jag till kl 16 och senare på eftermiddagen blev det grillning "hos" Totte. Var inte hos honom egentligen men det var i hans, tror att det var kusins, hus. Det låg alldeles vid vattnet å vi hade kvällssol, det va tok mysigt =) senasre gick vi ner till pater noster, det var mycket kul =) tog en sväng in på hassan innan det stängde med, men man känner att man har växt ifrån det nu.. hehe

Söndagen var en bakis dag, jag å david tog en sväng till garaget där han greja med sin folkrace bil, jag målade den =) Blev tok fint!

Idag har det varit jobb å nu om 1 timma ska jag åka å träna med Ellen å Karin, det blir body pump å spinning, kommer vara svintrött känner jag på mig  :P .. men först blir det promenix med Scilla!!

Over and Out/S


Sofie på besök i stora staden.

Nu sitter sofie på toaletten och sjunger "bä bä vita lamm" medans jag har makten över "sofiehilmersson.blogg.se", det känns riktigt bra ochjag får skriva vad jag vill haha, det borde hon aldrig ha sagt, haha nedå jag är inte så dum =)

Nu ska jag berätta vad jag tänkte om sofie i början när jag kom till göteborg. Jag flytta till göteborg från sthlm sommaren 08 för att åka konståkning med ett lag vid namn Team boomerang. I detta lag åkte en liten plutt vid namn Sofie. Jag tyckte hon var ganska kortis och gav ett litet aggresivt/bitchigt intryck när man kollade på henne. Jag var lite smårädd för henne de första månaderna jag åkte i laget och sa inte ett ord till henne pga jag var rädd för vad hon skulle kunna säga om hon öppnade den där munnen. Efter första tävlingen så började jag prata lite med denna kvinna och kom fram till att hon inte var så farlig som jag tänkte mig, faktiskt helt okej, faktiskt ganska trevlig, nee faktiskt väldigt trevlig och rolig. Så det tog några månader att våga prata med henne och nu är det april 2009 och hon sitter i min soffa och jag har fått äran att skriva ett inlägg i hennes blogg. Så folk om ni ser sofie på gatan, hon kan ge ett lite skrämmande intryck men gå fram och prata med henne, hon är inte så farlig som hon ser ut, faktiskt jättetrevlig och göllig!


Smile smile!

Sofie ska också få välja smeknamn:
Hilmer
Helmer
Söff
Mysbarn
Änna

Själv gillar jag Hilmer bäst, men sofie är inte lika nöjd över det smeknamnet.

Cheers mate! ha en fin dag. =) / STINA (steiner.blogg.se)

VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!!!!!

åh.. idag är det en helt underbar dag, så himla fint väder! synd bara att jag ska jobba 12-20 =(
men men gick upp kl nio för att tillbringa lite tid ute i solen ialla fall..å det va riktigt gött!
Hoppas att det blir lika bra väder nästa vecka när jag bara jobbar 3 dagar!

Igår va jaag på sportlife i stenungsund å tränade med jennifer, det blev bodypump och stepup, himla kul. har dock träningsvärk idag, hehe! På måndag blir det isträning, det ska bli kul..även om saknaden inte varit jätte stor men det bir nog kul när man väl kommer dit!

Helgen blev väl inte riktigt som jag tänkt mig, Lollo har fördelsedags fest idag men jag kan ej komma för att jag jobbar ikväll och börjar kl 7 imån =(
skulle på sofias 20 års fest imån med men det blev ändrade planer ¨på det med för davids pappa fyller 60 och ska ha öppethus å jag känner verkligen att jag borde vara där, ddet blir nog kul =)

ne nu blir det jobb =(!!!

Over and Out/S

Gothenburg..

Sitter hemma i mammas lägenhet i stan.. har varit på nya sportlife vid gamla nya ullevi å tränat med henne.. va sjukt gött..Powerwalking och gymma, känner att jag måste ligga u hårdträning.

Annars har daagen bestått av jobb jobbb jobb vilket det kommer göra resten av veckan med =(
men det blir gött när lönen kommer så man ska ju inte klaga.
Jag måste verkligen börja spara pengar, man lär ju behöva den i framtiden!!

Nu är de dubbelavsnitt av DESPERATE!!!!! =)

Over and out/S

Påskdagen

Idag är det påskdagen.. och idag vaknade jag nykter i sängen.. himla skönt! Va bakis hela dagen igår. På kvällen va jag med Joy, vi va hemma hos mig och grillade. Kyckling file och pommes blev det.. mycket gott. Haha sjukt kul när vi dkulle tända griillen dock..hehe!!!

Blev ändå en sen kväll igår för jag va lite chaufför. Ja å joy va ute i svenshögen av alla ställen och hämtade Natta å Pee å co som skulle in och göra stenungsund osäkert..hehe!
Sen ringde frida vid 02.00 och ville bli hämtad..sen att jag å hon å snackade så det blev ändå laggdags sent!

Vaknade idag av att Hanna ringde vid 10..då slutade hon jobba..fyy! Hon kommer hit sen iallaf all.. mys!!

Over and Out/S

En efterlängtad Uppdatering...

Sorry..har varit så sjukt dålig på att uppdatera men har inte haft någon lust efter VM...
VM va så sjukt kul..lätt bland det roligaste i mitt liv. blev 9a å det va sjukt kul. hade slått vad om att om vi kom 9a så skulle vi bada i fontänen som var utanför hotellet,,och som sagt ett vad är ett vad och vi är boomerang så självklart blev det bad i fontänen..hehe!! Sjukt kul, massa folk som kolla på och skrek HEJA SVERIIGE!! hheeh en otrolig upplevelse som sagt!!

Nu är det påsk och just nu ligger jag hemma i soffan emd syrran ¨kollar film, är lie bakis igår efter gårdagen..va på stenungsbaden..sjukt kul =) träffade massa som jag inte sett på himla länge! Va hemma hos alex på förfest med massa folk och sedan tog vi den annordnade bussen in till baden. Va där tidigt och gick sent..hehe hade sällskap med pontus hem. Längesen man träffa han med nu när han bor i belgien!

idag blir det nog fest igeb..inte 100 men vi får se..

Over and Out!/S

VM I BILDER!!!

Lite bilder från en av de roligaste upplevelserna i mitt liv!!!!!!













VM-Kortprogram



Idag är det dags för korta.. Hade träning för en stund sen som gick bra men hade lite små missar. Nu ska vi ge gärnet!!
Annars så har träningen gått bra här nere och vi är tok laddade=) Skönt väder är det med!

Så önska oss lycka till!!

Over and Out/S

RSS 2.0