Prag

NU sitter jag här på hotell rummet i Prag och laddar upp för morgondagen. Imorgon är det dags för korta och vi ska äga =) Vi har startnumer 11 och det är sjukt mycket lag med i denna tävlingen så vi kommer inte träna förän kl 14.30 och inte tävla förän 22.15 så det blir en väldigt sen tävling.. lite segt måste jag säga! Convivium har nummer 17 och Surprise har nummer 6 så vi hinner se dem båda =)

David åkte till Thailand idag =( helt huxflux... han bestämde sig i tisdags å jag blev verkligen jätte ledsen för jag var verkligen inte beredd på det. Men men självklart är jag glad för hans skull men jag saknar honom redan och jag är så himla orolig.
Han ska vara borta i 3,5 vecka och kommer hem den 25 februari.. SAAAAAAAAAAAKNA!!!!!!!!!

Men men nu är det det dag för tävling å så blir det till att leva hos Joysan när jag kommer hem =)

Over and Out/S

Då var det måndag igen ja...

Blä, jag hatar måndagar... även om dagen går ganska snabbt på jobbet så är det ändå alltid så himla segt att gå upp på måndagar. Å det är ännu mer segt att behövalägga sig tidigt på söndag eftersom att man ska upp innan 5.. men men.

Helgen har mest bestått av jobb träning och slappa. Vilket kan vara ganska gott ibland. I fredags jobbade jag mellan 12-20 och det var toook mycket att göra på jobbet eftersom att det var löniing, ett tillfälle då man verkligen inte vill jobba i affär. Efter jobbet bar det hem till mamsen i stan för att käka lite tacos och kolla ¨på Let´s dance. MYS!

Upp tidigt på lördagen för att träna, hade lite fördel denna lördagen efftersom att jag sov hos mamma som bor ett stenkast från scandinavium. Gött! Fick sova lite länge än vanligt. Tränade 7.30-10 och den bar det av till jobbet där jag tillägnade dagen mellan 11-19 mycket trevligt =(
Kvällen tillägnade jag med Karin,KP, coh senare på kvällen kom David och Tobbe hem efter att ha varit å hämtat en kärra i helsingborg..till folkrace.. hum aja alla har ju sina intressen =)

sen så var det plötsligt söndag igen. Fick en rejäl sovmorgon vilket var behövligt. Var hemma hos david hela dagen. stätade huset å var ute å gick i bergen med scilla! Mycket mysigt! På eftermiddagen fick vi besök av Calle, Emelie och Nathalie som vi käkade söndagsmiddag med. Vältigt trevligt. Nathalie är så himla söt, 3 år, man blir ju allt lite sugen ibland när man leker med små barn =) Sen så e det dock så himla mycket annats man måste ta hand om med, det e ju inte bara att leka. Hehe

Ne nu ska jag käka köttbullar å mackaroner, som vanligt! Jag ahr sämst fantasi! Ge mig tips!!!!!

Over and Out/S


Fredag

För er som undrar så mår jag bra efter krocken. Jag var hos läkaren igår och hon sa att jag bara hade sträckt ryggen. det var väldigt skönt att höra, även fast jag har väldigt ont i ryggen så vet jag att det inte är något farligt. Det skulle gå över efter någon vecka så jag ska nog vara helt frisk till Prag som är nästa helg =9 jippi!

Idag är det ju fredag vilket e väldigt skönt, eller det brukar bara det varannan vecka ialla fall för då e jag ledig å sen e jag ledig helgen med men nu jobbar jag idag 12-20 och sedan jobbar jag imorgon direkt efter träningen till kl 19.. men men jag behöver verkligen pengar så det får väl vara ok. Kommer ju ändå vara ledig så himla mycket nu de veckorna som kommer. Obetald ledighet så jag kommer ju vara pank i 2 månader framöver =(

Ska hem till mamsen i stan idag efter jobbet å käka tacos =) mys, träffar nästan aldrig henne länge..

Nu blir det jobb!

Over and Out/S

Jag är orolig för dig!!!






21/1-09 Min otursdag!

Ja det började i morse... redan när jag skulle gå upp kl 04.45, bara det är ju en jobbig grej liksom. Åkte hemifrån David vid 05.25 och började min färd till jobbet där jag skulle vara kl 06.00.
Men det blev inre riktigt som jag tänkt mig, krockade idag påväg till jobbet =(
Det var en hemsk upplevelse, tur i oturen är ju att jag inte skdade mig så mkt förutom att jag har tok ont i rygg och nacke nu så jag ska till läkaren imån å fixa detta!
Min bil e typ skrot, vet inte om verkstaden kan fixa detta men vi får se, just nu hoppas jag bara på att det inte är nårot allvarligt med min rygg eftersom prag är om en vecka!

Nu ska jag vila!

 Over and Out/S

Stå upp för Team Boomerang

Åhhh denna helgen har varit helt underbar.. och jag är verkilgen så himla himla glad =)
det var alltså kvaltävling nu i helgen. Kval 2 i Jönköping!

Vi pkte ett toppen kortprogram och slog personligt rekord på 66 poäng i korta och ledde då med ca 20 poäng inför mrgondagen och långprogrammet. Convivium ledde även över spirit efter korta men med endast ett poäng så det skulle bli jätte spännande å se vad som skulle ske under söndagen.

Lördagkvällen fick vi änga åt att sy på våra långprograms klänningar som var halvfärdiga men vi ville ju verkligen åka i dem.

På söndagen var det Conviviums tur att åka långa, å det gick så himla bra =) De hade några små missar men annars va det toppen och de utökade sin ledning till ca 10 poäng tror jag och det blev ett GULD.
Sen va det våran tur, jag va inte alls nervös även fast träningen bara gick sådär. Vi gick på isen och gav gärnet, hade lite missar men ändå var åket tok bra =) Läkraten och hejaklacken va helt grym!! När vi hade åkt klart så stog de å sjöng "Stå upp för Team Boomerang" asså det var så sjukt kul å jag var så himla glad!!
Vi fick vänta lite på våra poäng men när vi fick dem så var de höga =) å vi slog tvåan med 57 poäng.. tok gött =) vi har verkligen utvecklats å det ska bara fortsätta uppåt. Ska bli jätte kul att åka till Prag nu =)

Snart ska jag till träningen/dansen, ska träffas lite innan för att ha genomgång av tävlingen =)

Over and Out/En stolt tjej




     



     

Kings of Leon!

..det är det som spelar ur mina högtalare just nu, very very good!


Är bara hemma en snabbis mellan jobb och träning idag, har hunnit äta och brännt cd med musiken på tills tävlingen..så nu ska jag påka iväg å träna ändå tills 23 ikväll

Over and out/S

Sorry!

Jag har varit helt väääärdelös på att blogga det senaste.. har egentligen ingan bra anledning att skylla från mig på heller men men jag ahr helt enkelt inte orkat!
Har ialla fall hänt lite grann i mitt liv sen sist jag skrev =) Över nyår var jag i Sälen/Lindavallen. Så sjukt kul! Jag Karin och Ida åkte upp 2 dagar senare än de andra pga jobb och träning. Så vi åkte upp natten innan nyårsafton, gick hur fick som helst, körde på 4 t och 30 miin. David KurrKurr och Larme trodde inte på oss eftersom att de hade kört upp på 7 timmar.. haha Vi är bättre på att köra bil heöt enkelt =)
Det var så ooootroligt skönt att fåt räffa david igen efter en månads längan! Hade en bra weekend i Sälen ialla fall!

Nu är man tillbaka till vardagen igen efteer helgerna. JObba och träning! men nu börjar ju ialla fall det som man har längtat efter hela denna säsongen! ALLA TÄVLINGAR!!!!! =)
Nu till helgen åker vi till Jönköping för kval 2 sen bär det av till Prag v 5 och den Milano v7 och sedan är det SM v9 sen är det massa massa träning tills vi drar vidare till VM!!!!! v 14 jippi

Nu ska jag åka å sy på våra kläningar om en stund å sen träna...
Lovar att uppdatera min blogg=)


Over and Out/S


Lite bilder från Lindvallen


     

     


RSS 2.0