Ullared here we come!!

Nu istter jag i bilen med datorn i knät=) Frida kör Hyundaien (david pappas bil) å jag sitter med hennes dator i david trådlösa internet som vi hittade i bilen =) kan inte bli bättre!!
Vi ska ta en liten tripp ner till Ullared diag, ska bli kul! Alltid kul å gå där tycker jag =)

Va uppe i HUnnebostrand igår med syster å hälsade på mamma å anders, de är ute å seglar! Bet va mysigt, spelade minigolf å käkade på restaurang å massa gott! Har saknat mamma, va ett tag sen jag såg henne!! Men det e bra att man hinner sakna varandra =)=)

David syrra johanna fick en son i natt=) ÄNTLIGEN!! Gud va kul<! En liten Sam!

På lördag blir det U2, fan va skoj det ska bli!!!
Skriver mer sen!!!

Over and Out/S

Fredag!!

Jag har inget att göra idag =(  fy! Sitter hemma hos David nu men jag tror att jag ska dra mig mot stenungsund, ska hämta mina skor å väska som har varit på lagning och sen så ska jag köra pappa å co till Kungälv senare idag, de ska på Lena å Orup ! kul kul :)
Sen så mot kvällen så ska jag nog tll alex en sväng å sen så får vi se=)

Va på Haddocks i onsdags å det va så sjukt kul=) Lägger upp bilder någon annan gång!!!


Over and out/S



jag å min bästa karin på Josefinas i sthlm

Lång dag!


Herregud va denna dagen har varit låååång! Men nu e kl 17 å jag måste göra mig något å käka eftersom att jag ska träna om ca 1,5 timma! Det ska bli sjukt skoj ialla fall=)=)

Smsa precis med Marie Mattsson å det ser ut som att jag kommer kunna vara träna på tjörn nu i höst..å det ska bli så sjukt kul=) Få stå på isen och lära alla barnen det man själv kan! Va ju träna i Kungälv förr för skridsko skolan men nu tror jag att de e för lite äldre..skoj skoj!!!!

NU blir det käk sen träning å sen Haddock!!=)

Over and Out/S

en sommardag förra veckan när sofie va här...


jag sofie å frida

Vad är det som händer egentligen??


Det var skinande sol i morse när jag gick upp, åkte hem från Skärhamn och gick ut å la mig i solen...han med å sola i 30 minuter å sedan va det ett tjockt solntäcke på hela himlen, å nu ser det ut som att det ska börja regna när som helst! - det är inte okej=(

Så nu sitter jag här hemma å har absolut inget att göra, David jobbar å alla vänner som är lediga är med deras pojkvänner....åh jag har såååå kul!! Vad fan ska man hita på likdom, ge mig tips!! Kan ju inte åka å shoppa för jag har inga pengar, lönen kommer ju iallafall på fredag =) det ska bli gött.
Får dock se hur mycket pengar jag får över eftersom att min bil står på verkstaden å kostar typ 7000 å laga, vill inet!!!!!!!!

Senare idag blir det iallafall träning med Karin, men det e ju inte förän kl 18,20 ju.. sen så kan det hända tt vi drar ner till Haddan för Charlotte Pirelli e ju där idag.. hehe då har jag ju iallafall hittat på något skoj=)=)

Vill bara att det ska bli vinter nu typ, det e ändå så kasst väder nu. Det e så skönt på vintern för då har man ingen ångest för att man e inne å sådär..hihi! Sen så blir det ju Thailand i februari med å det ska bli så sjuuuuuukt underbarT!!!!!!!  Å efter det blir det USA med som ska bokas i dagarna!!

Nu får jag ta tag i mig själv!

Over and OUT/S



jag å kära syster!!

Tisdag. Sol med storm!

Åh idag har det faktiskt varit fint väder fast det har ju varit storm asså, så man har ju inte kunnat lega å sla å sådär..fan asså..när ska vädret vända egentlgen? Idag har jag varit med Johanna hela dagen. Vi gick runt å kikade i affärerna i skärhamn sen så gick vi hem till henne å hon målade fransk manikyr på mina naglar..fin fint!! Sen fixade jag hennes hår, hon å erik skulle på kalas. Det blev mittbena med två inbakade flätor på var sida (bara i luggen då)som gick ihop där bak...jätte fint=)

David är vid garaget så jag e hemma själv med Scilla, som förövrigt har börjat löpa, jobbigt!!
Har precis bakat lite=) Amerikanska muffins med bläbär å hallon..mums! De blev jätte goda! Funderar på att göra en sats av de kladdisarna som jag å josse gjorde igår, de blev såååå goda=)

Over and Out/S 



Bakat kladdisar=)

Nu har jag å Josse precis bakat kladdkaka fast som små muffins typ.. kladdisar kallar vi dem=)
Har inte smakat än men de ser sjukt goda ut!!
Har varit på torget idag å kollat å affärer å käkat lunch på Harrys. Toast harrys blev det, mysket gott=)
De ringde ang bilen förut.. det kommer typ kosta 7000 att laga den...!!!!! ARG!!!!!! Jag vill inte..har funderingar på en ny bil..

Nu blir det kladdis i solen=)

Over and Out/S

Söndag.

Gud va skönt,, min första söndag på väldigt länge då jag inte har söndagsångest...hihi! Behöver liksom inte gå å lägga mig kl 22 för att jag ska upp kl 05,00 på måndag morgon.. känns himla gott!
Igår va ja inne i mammas lägenhet inne i stan, jag orkade verkligen inte med utgång igår utan Nina kom hem till mig å så fick hon massa bilder från säsonger som hon ska göra ett fotoalbum av.
Jag skulle med vilja göra något sånt, det e kul! Det e roligare att visa bilder i ett fina album än att bara titta igenom dem på datorn eller facebook likosm. Får ta tag i det till hösten när jag har en hel del tid över!=)

Blev fika med Stina och Nina på stan förut, mys! Skulle köpa ett armband på Gina, (så fint) men va fan..haha mina pengar va ju typ slut :(  illa detta, får ta det lungt med shoppingen nu asså!

Idag kommer min kära David hem. Ska bli underbart att träffa jhonom, har inte träffat honom på nästan 2 veckor, eftersom att jag va i Stockholm å sen så åkte han upp till Sälen när jag kom hem! Men idag så ska det mysas!

Ikväll visar de walk the line på 3an, ska nog kolla in den!

Over and out/S


Vi utanför globen i sthlm!

Lite smått bakis sådär ja...

Åh herregud...ligger hemma i soffan å bakis ja..hehe! Blev utgång igår, hade egentligen inte tänkt det men det blev så å det blev kul..hade lite efterfest hemma med å badade i poolen..hihi
Ska kanske ut i stan sen med..e inte så pepp just nu men det kankse kommer sen, frida å sofie e redan inne i stan å e på liseberg, det spöregnar tydligen..hehe! Men hoppas att de har kul ändå!

Nu ska jag ta en lten tupplur.=)

Over and out/S

Igår blev det grillat på balkongen

Semester..



Gud va skönt det va att vakna idag å veta att man har semester..=) en helt underbar känsla må jag säga!
Idag har jag frida sofie och sara legat vid poolen å solat å glassat oss, mycket skönt. Vid ca kl 16 började det molna på så vi tog sofie på en liten sightseeing i  lilla stenungsund.. men hon hittade allt lite att shoppa=)
Åkte till kvantum å köpte grillat så nu ska vi duscha å göra iordning oss å sen blir det grill.. dom ska till burra men jag vet inte om jag e så pepp på det,, får se vart det bär =)

Ha en bra kväll!

Over and OUt/S

En mysig kväll!

Är precis hemkommen från en mysig kväll på HK. Det va jag frida sofie sara josse å mickan. Väldigt mysigt, det blev lite dricka tjöt och massa garv=) En perfekt start på semestern!

Pratade med davod för en stund sen, han hade inte så kul uppe i fjällen verkade det som..lite hemlängtan kankse?? =)

Nu ska jag nana..upp ganska tidigt imån å köra mamma till lysekil, å om det blr fint vädewr imån vill jag ju sola med =)

Sov sött!

Over and Out/S

Back in town!

Borde väl egentligen sktiva back from town...hihi!! Stokholm va grymt=)
Får ta en mer utförlig skrivning om det senare idag eller imån!

Ska ner till HK snart med josse frida å sofie å kankse sara å dricka ett glas vin...min semester börjar ju idag=) jiiiipppi!!!!!!
får ju besök från sofie från norrköping denna helgen..ska bli kul=)

MIn bil paja idag kunde gått hur illa som helst- men jag hade tur i oturen!!!

Over and Out/S

Idag är jag glad=)



Har verkligen en toppen dag idag..å dagen har bara börjat..hihi! Började dagen med att vara ledig å veta att jag bara jobar 2 dagar nästa vecka å sen är det semester som gäller...jiippi!!
Var å tränade på gymmet med Karin i morse, det va gött å röra på sig..!
Imorgon åker vi till Stockholm.åh det ska bli sååå kul=) längtar som bara den. ska bli kul å träffa emelie med. Jag hoppas verkligen att det blir bra väder..det gör så himla mycket.

Satt på internet å kollade resor till USA nu med..jag å jennifer ska ju dit å kolla VM =) å köra en liten roadtripp..så kul! Kollade flyg för ett tag sen å då hittade vi bara flyg för typ 8000 kr per person en väg til NY...det va lite väl saftigt..men nu fick jag ett tips av pappa å kolla på icelandair...å där hittade jag biljetter tur och retur för 5000 kr per person!!!!! hahah sjukt billigt å prisvärt=)..å vad jag längtar..har en del att se fran emot nu känner jag..hihi
thailand sen med ju!!! underbart!!!!!

Idag ska jag på min faster Pias 50 års öpna hus å sen blir det kankse baden..men inte allt för länge för imån åker vi kl 06.00 =)

Nu ska jag packa!!

Over and out/S


http://book.icelandair.is/plnext/icelandairFPC/Fare.action;jsessionid=r1PJKYzX6sL2CdT3QH2KMThVHmt7lnpqDQsL5ppyQR3vsXFj2lyB!1806034474!516646068

Trött..

Åh iddag e jag så sjukt trööt.. tränade box 75 med jennifer igår å det va sjukt jobbigt men väldigt kul=)  Jobbade 9-18 idag å sen va det raka vägen till gymmet. Körde combat med Karin..det va ett  nytt pass som jag inte har varit på innan, det va sådär tyckte jag men jobbigt va det iala fall...hehe!! Nu sitter jag hemma i min ensamhet på soffan å kollar på 27 dresses å laddar ner musik inför roadtripen till sthlm på söndag=)=)

Imån blir det träning igen, innan jobbet imån för jag jobbar 12-20!

Over and Out/S







Cindinho and Doca-Rap das armas

Uppdatering..ja tack!

Fy vad jag skäms..inte bra detta! men det är svårt att hålla bloggen igång på sommaren tycker jag..finns så mycket annat man kan göra än å sitta inne på datorn. I och flr sig så jag jag typ bara jobbat det senaste så det e ju inte så mcyket att hänga i granen.

Men igår var jag inne i stan efter jobbat å hälsade på mammi! Va sååå längesen jag täffade henne. Jag hon och frida gick på bio, the proposal..en mycket bra och rolig film =)
Har precis snackat med en kille på HP..jag måste lämna in min dator nu, den e verkligen paj. Men nu har jag tagit tag i det så om ca 3 dagar får jag ett paket hemskickat till mig å då så ska jag skcika in min dator så att den lagas!

I helgen va ¨vi på kärring ön, det va mycket kul=) jag david joy å richard tok båten upp. Synd att josse en kunde åka med. =( men kul va det allt ändå! det va ett gäng från tjörn där som käka snacka å drack till tonerna från partypatrullen. Sånna kvällar gilar vi =)!!!

Åååh nu har jag snart semester..jippi! JObbar torsdag fredag denna veckan.. sen så ska jag på 50 års kalas å¨lördag till min faster å på söndag åker viiiiiii=) jag jennifer å karin åker till Hufvudstaden..hihi.. ska bo hemma hos emelie..ska bli såå kul att träffa henne!! sen så ska vi på brittans konsert med..hihi! ska bli kul...så kommer hem på tisdagen där å sen så jobbar jag bara onsdag å torsdag å sen har jag SEMESTER!!!!!!!!!!! jippi!!

Min kusin Lisa fick en son idag by tje way =) Hon har ju lilla Ruby som är 1,5 år (världens underbaraste unge) å så nu fick hon en son med. Vet tyvärr inte vad han ska heta än.
hennes förlossning hade bara tagit 30 min..herregud! så vill jag med ha det!!!

Nu blir det boxersize med Jennifer!!!!

Over and Out/S

RSS 2.0