Sjukling..

Är hemma och är sjuk idag med! DET SUGER!! men men, hoppas på att bli hyffsat frisk till imorgon iallaf all när SM är. Ska åka 2 dunder åk å få SM GULD=)

I onsdags så kom ju David hem och det var så underbart att träffa honom igen. Han hade shoppat en hel del till mig med. Det gillar vi! Neger va han med! Känmner mig som ett itt lakan brevid honom nu.

Nu blir det laddning och kurering till SM!!!!!! =)



Over and Out/S

15 timmar kvar...

...15 timmar kvar tills min älskling kommer hem!!
Synd bara att jag ej kommer få träffa honom då, för jag jobbar =( och sen efter det så har jag träning på kvällen! DET SUGER!!!!!!!!!!!

Idag har jag haft en mycket mysig dag med Joy =) Hon kom hem tll mig kl 09.30 å så gick vi ut på en långpromenad. Sen bakade vi scones till frulle, mmmmums! Slappade lite, kollade in kronprinsessan å sådär =) Kul att de ska gifta sig!!Åkte sedan till torget för att hämte de kort jag framklallat till David, som ska bi en lite surprise för honom när han kommer hem =) Köpte även nytt bäddsett å lakan mm för att ha å mysa i! Åkte sedan hem till David å tok städade å fixade allt, Säägen är sjukt inbjufande!! hehe

Nu på kvällen har jag varit hemma hos Joy på ett litet "produkt party" som natta fixat! Hon jobbar med sånt dära nu. Får se om jag beställer något. De fastt ju massa bra grejer för hyn å sådär men det e sjuuukt dryt! Aja...

Ne nu ska ha nana.. Upp med tuppen imån å jobba!
Har by the way fått sjukt ont i halsen å sådär.. får ej bli sjuk! det återstår att se...

OVER AND OUT/S

Lördag!

Min lördag började med att klockan ringde kl 05,50 suck... upp å jobba klockan 7-15
Efter Jobbet åkte jag in till stan för att kolla lite i affärer, mestadels för att hitta ett par jeans på Zara som fanns på Zara i Milano men icke sa nicke, de fann ej här =( men däremot blev det lite annat i stan. Bla en jeans kjol, ett skärp, en jeans klänning/tunika, en blå t-shirt och ett par solbrillor =) VILL HA SOMMAR NU!

Pratade med mamma som kom hem från brasilien idag om att vi skulle ses, så jag åkte å köpte kamben å lite gotta. Tog typ 20 minuter för att hitta en parkering för att handla mat på ica focus..illa!! Men det var ju pga att det e horse show på scandinavium!
Hade myspys hemma med mamma!

Klockan 23.30 kommer Frida å Chrille förbi som ska åka till Stenungsund. Jag tar följe med dem eftersom att det var total snökaos på vägarna!!!! Kunde  och vågade verkligen inte köra snabbare än 70 km/h på hela vägen hem så det tog typ 1 t å 15 min å komma hem..segt! Det brukar annars ta ca 30 min från mamma!

men men nu e jag hemma och ska nana! Är stolt över att jag inte behöver ställa kl tills imån =) jippi!!!!


Sov så gott!

Over and Out/S



Seasick Steven...



...han verkar verkligem vara världens mest skönaste gubbe =)

__________________________________________________________________________


Idag
efter jobbet blev det tacos och lets dance hemma med Pappa, Inte ofta man hinner tillbringa en kväll med honom nu för tiden. Det va trevligt!
Idag blir det tidig läggdags för min del för imån blir det uppgång kl 06.00 och jobb. FY!!!!


Over and Out/S


P.S
Vattenkrig gör en alltid på bra humör=)



Deprimerad!



Idag har det varit en riktig depp dag. Har varit inne i en vinter deprition eller något! Tycker inget e kul... saknar David å skullr göra vad som helst för att få träffa honom! Men han ringde förut iaf å det verkar som att han saknar mig väldigt mycket med!!

Nu blir det träning!


Over and Out/S

Hemma igen!

Borta bra men hemma bäst..
stämde verkligen inte denna gången! Ville inte åka hem från Milano. Hem till vardagen med äta, sova, träna, jobba, äta, sova, träna å jobba.
Ville bara kvar i Milano där vi lever i vår lilla "bubbla".. där man bara behöver tänka på det man ska prestera och inget annat! Det som gjorde det ännu jobbigare att åka hem var ju att det var näst intill vår där nere.. uuuunderbart! Hade sol varje dag och det var hyffsat varmt!

Tävlingen gick väl sådär, eller det e svårt å säga..asså den gick ju bra för vi kom ju 3a av 15 lag så man sla väl egentligen vara nöjd men vi borde verkligen ha slått de suuuper dåligt amerikanarna!!! Amerikanska domare suger by the way!

Nu blir det jobb fram till söndag! Självklart träning också!!


Over and Out/S





Snart kommer David, by the way!! <3

MILANO

Imorgon åker vi till Milano å tävlar, ska bli sjukt kul!

Igår var ja ute på tjörn med Joy å va ute ¨å tog en långpromenad med Scilla, det va kul å träffa henne igen, hon blev allt lite glad att se mig =) fixade en sak till Davids 24års present med=)
David ringde igår kl 22,30, hum ja då va ju klockan halv 5 där på natten, men som förra gången så va han nykter denna gången med.. hade hade varit tappat bort tiden sa han.. haha får la se hur mycket man ska tro på å inte!

Har en ny praktikant på jobbet nu, hum han e lite konstig. Han har bara bott i sverige i 2 år å han va från Iran. Han kunde typ ingen svenska så man fick snacka engelska med honom.. inte så bra när han ska hjälpa kunder å sådär..men men, får la se hur länge han får varakvar..

Nu blir det packning!!!!

Over and Out/S


MADONNA

Yeeeees, då va det kirrat, biljetter till Madonna den 9 augusti med tjejerna, sååååå kul=)
Joy, Natta å Sara satte sig utanför turistbyrån kl 05,00 i morse för att fixa biljetterna, stackarna satt där å frös ihjäl men väl efter vi hade fått biljetterna var det nog allt värt det=)

Annars har det varit jobb hela dagen och sen hem till Joy en stund. Hämtade min bil idag så nu e bilen (förhoppningsvis) trygga händer =)

Nu blir det gossip...

Over and out/S

Söndag

Det var en lyckan kväll hemma hos Stockholmarna igår, hade jätte kul. Synd bara att vi inte hittade något bra ställe att på ut till så utgången blev dock lite sämre.

Fikade med Joy och Natta i förmiddags, mys! Skulle precis köra iväg hemifrån när pappa fråga om jag verkligen kunde köra, jaaaa herregud jag mår ju bra. han tyckte att jag skulle blåsa i våran alkotest så jag gjorde det,, det visade sig att jag fortfarande hade 0,2 promille så jag fick ställa bilen och Joy fick komma å hämta mig..hehe

Sen vid 15 tiden bar det av för träning i FOTSKÄL..blääää! men det var ialla fall en bra träning..

Imorgon för jag tillbaka till lilla blåbär, blir gott. även om jag verkligen älskar saaben som jag kör nuuu, men men det får bli någon anna gång igen..

Nu blir det sova, upp tiiiidigt imån

Over and Out/S

Sovdags!

Nu är det dags för mig att lägga mig å sova.. upp tidigt imån å träna och som sat jobba direkt efter.
Kvällen har jag tillbringat med Joy och Sara hemma hos Sara. Mycket mysigt, kollat lets dance och tjötat! har en hel del att prata o med dem eftersom att jag tyvärr inte träffar dom så ofta!

Vid 21 tiden ikväll så ringde David, å jag blev helt över lycklig... klockan var då 04,00 där ..hum de hade tydligen suttit ute å druckit öl å tjötat hela natten. Det verkade som att han saknade mig väldigt mycket å det e ju alltid uppskattat!
JAG SAKNAR DIG!!!

Nu blir det sängen, tyvärr ensam =)

Over and Out/S

Äntligen Fredag..

..så låter det för mig varannen vecka ialla fall...men denna fredagen jobbar jag 12-20 och så tränar jag tidigt lördag morgon och sedan direkt till jobbet..men men..å den andra veckan så e jag ledig fredag lördag söndag, hur gött som helst.! Men men jag behöver vekrkligen pengar..fattar inte vart alla pengar tar vägen asså.. :(

Imorgon blir det en tuff dag. Fört träning, sen direkt till jobbet, jobba till 16 och sen blir det hem å duscha och sen ta bussen in till till stan igen för att gå till Stockholmarna på lite partaj..men det ska bli sjukt kul =) va längesen jag partade nu! å jag msåte hitta på saker för att inte tänka på D hela tiden.

Nu blir det jobb!!


Over and Out/S

TRÖTT!!!!!!

Jag är så sjukt trött idag, det va ett tag sen man gick upp kl 05,00 känns det som även om det bara va en vecka sen typ.
Idag har jag jobbat, sen har jag bara varit hemma och slappat, lagat mat för jobbet imån osv.

Ska åka till träningen snart.. undra om vi ändrar något efter trävlingen nu..bara ca 5 träningar kvar innan vi pker till Milano...jiiipiii!!!

Saknaden är lika stor idag! =(

Over and Out/S

Hemma igen!

Nu var man hemma igen med en 6:e plats i bagaget! Det känns fint men man är ändå inte riktigt näjd eftersom vi inte åkte de perfekta åken..men men vi tar de i Milano nästa helg =) då ska bi ta guldpeng..hehe
Convivium kom 3a..jävla gold ice slog dem.. gillar dem inte..!
I våran klass blev det :
1a Marigold
2a Unique
3a Suprise
4a Paradise
5a Miami university
6a BOOMERANG
7a Berlin 1
OSV....

Nu e det bara hem i träna igen..ska fan vara grymma iår=)

Sitter hemms hos Joy nu med Josse sara joy å natta..planerar inför madonna konsert..ska försöka få biljetter..HOPPAS HOPPAS!!!!!!!!

David hörde av sig idag för första gången..saknar honom som fan!!! sa till honom att han han aldrig får åka utan mig igen!!!!!!

Over and Out/S

RSS 2.0