Koh Samui!!

Nu har jag varit riktigt dalig pa att uppdatera er dar hemma!!
Nu har vi ialla fall kommit till Koh samui efter att ha varit pa koh tao ett par dygn, gud vilket underbart stalle det var, gillade det skarpt!! Gjorde en utflyckt till en annan o utanfor som hette koh nangyan, jatte fin o! Dar snorklade vi massa med fiskarna och sadar!

Nu har frida akt hem med, saknar henne. tur att vi har traffat Kaamy och anton sa jag slipper vara ensam tjej i ganget! :)

Ett extra hej till farmor och farfar som laser min blogg :) Hoppas ni har det bra dar hemma!!

Jag har varit magsjuk nu i en dag, inte skoj! Har inte atit pa jatte lange men forut fick jag i mig lite sa nu mar jag mycket battre! Fick shoppat tva klanningar och en bikini har med.

Jag och david har pratat pa att hyra motorcykel imorn och aka runt till lite andra strander och sadar, later kul!!

Nu ska jag sova!!!

Ha det sa bra, snart kommer jag hem, har hort att det ar massa sno hemma..buuur!! Vil inte hem!!

Puss

Ao nang!!

Har landat i ao nang en natt, ska bara sova har idag och sen aka vidare till ko tao imon, ska bli najs!!
Har varit pa phi phi i 3 natter nu men, shit assa, gillade varkligen inte den stranden men d va ju ett himla uteliv, fick ju firat david fodelsedag dar med, blev ett himla kalas pa kvallen, slutade med en tatuering for bade david och roos, herregud! Jag blev lite forbannad dagen efter maste jag saga,

Har hittat massa fina vaskor jag vill kopa men far vanta till bangkok, orkar ej bara pa allt nu innan!!

Bara 2 veckor kvar nu, tiden gar sa fort :((

Over and Out sOFIE

Update from phi phi!!

Sitter pa phi phi nu och ska snart bege mig till stranden, annu en underbar dag.. men fy vad dagarna gar fort..har ju bara 12 soldagar kvar nu :(
Idaf fyller david ar sa idag blir det fest vill jag lova :) men forst ska vi paddla ut med kajakar till money island, ska bli kul :) Ah jag langtar verkligen inte hem, saknar ju alla hemma men det e sa underbart att bara slappa allt och inte ha nagot planerat!! :)
Roos, bryngel och alex festar pa men jag syrran och david tar det lite lugnare!! Man vill ju inte sova bort dagarna precis!!

Nu blir det soooooola!!!!! Har by the way redan borjat flaga!

Over and Out/SOFIE!!

Hej fran Thailand..

Nu har jag antligen tagit mig tiden for att satta mig vid en dator.
Vi har det helt underbart har nere.. resan ner var ganska seg men den gick anda bra, vi kom ner till phuket pa naten sa det var bara at ta nagot hotell, inder det finaste assa men vi klarade oss. Dagen efter tog vi baten ut till koh lanta och det ar dar vi ar nu, helt underbart!
Har brannt mig, solen ar sa sjukt stark assa, men men blir nog brunt snart, markus och catrhrin son varit har i 3 v3 veckor ar sjukt bruna!

Idag har vi hyrt moppar och akt runt pa on, mysigt! Har druktigt mina forsta buckets ocksa, och ikvall blir det nog mer fest!:) kul kul

JAG SAKNAR ER DAR HEMMA!!!! Ni vet vilka ni ar...

Hor av mig sa fort jag kan...

BIG LOVE! Sofie

Sista torsdagkvällen i Sverige på ett tag..

.. sitter hemma i soffam och värmer mg efter att ha varit i ishallen i 1,5 timma och sen ute och åkt pulka med mina åkare 1 timma, men nu börjar värmen komma tilllbaka=)
Åh imån åker vi!! Det ska bli så himla underbart!! Längtar verkligen.
Har dock PANIK över davids present, jag måste ju fixa något innan vi åker dit känns d som å jag har verkligen INGEN aning, någon med förslag??

Jag har en sjukl träningsvärk idag vill jag meddela, men d e gött ändå!! SJukt kul igår på attacken. Det va två tjejer från kunäglv där å körde det nya passet med oss, två energiknippen vill jag säga! Sen så körde jag å karin box efter med, gött å slåss lite=)


NU ska jag käka och den blir det sista dosen av ducoral..FY!!

Over and Out/S

Onsdag..

Nu är det inte långt kvar tills vi åker..längtar!! bara en dag kvar att jobba med, GÖTT!!
Tankar ner lite musik till ipoden nu, massa bra musik men vill ha mer, någon som vet?

Ska åka å träna om en stund, först bodyattack och sen box, med karin. Det va riktigt längesen jag körde det.. kul!!

Imån blir det jobb, och sen direkt till ishallen och jobba, ska åka pulka med mina åkare efter isen men, kul kul!

Måste tömma kameran med nu innan jag åker så den man samla på sig massa nya härdliga bilder=)

Over and Out/S

Nu är det dags igen..

..efter att ha haft världens längsta bloggtorka så tänkte jag att det är dags igen =)
HUm ja vad har hänt sen senast jag skrev ? David har ju kommit hem, känns bra! Vi åker till Thailand på fredag,, jippi...å det ska bli sååå skönt! Är borta i 3,5 vecka. Tänkte försöka bloogga lite när jag är där med så ni får veta hur vi har det där borta i värmen. KOllade vädret å det är ca 33 grader där just nu, kan ju inte bli bättre!

I helgen bokade jag å jennifer klart USA med. LÄNGTAR!! Är bara hemma en måndad mellan thailand och USA, gött! Känner att jag behöver detta nu. Ska bli kul å kolla VM, även om jag just nu inte fattar varför jag inte åker, men men det va ett misstag, kanske tog fel beslut!

Är ledig från jobber idag så jag bör plocka fram lite packining som ska med, ska ju bara ha en rygga så jag får begränsa min packning lite, men det ska nog gå bra! =)
Sen blir det lite träning idag med, sista chansen nu innan bikinin ska på, fy!! Känner mig inte riktigt redo för den än, =)

NU blir det lite städning!!

Over and out/S


     

Först thailand...                                         ..sen New York


RSS 2.0