Underbara sol!

Har varit väldigt dålig på att uppdatera på det senaste men har haft en del och göra. I fredags åkte vi ialla fall iväg till tylösand. Jag, Vickan och David kom ner ganska sent för det va lite strul med husbilen. De som åkte i den andra husbilen var väl där redan vid 18 medans vi kom vi 21.30 och då var vi verklien tvungna att HÄVA i oss al dricka för vi skulle till Leif's Lounge i tylösand där det e 23 så vi skulle vara där ganska tidigt, men men hade en tok kul kväll.
Det sjuka var när vi vaknade dagen efter och vi hade en sor svart sachosäck inne i husbilen som David hade snott med sig från Gessles hotell frå kvällen innan.. en fatboy sachosäck värde 3500 kr. Sjukt skön är den ialla fall=) På lörddagen spelade vi minigolf, sedan åkte vissa hem medans jag Daid, Vickan, Ida och Larma stanade. Jag å vickan gick på after beach, sjukt kul. Sen så tog vi husbilen in till halmstad och ställde den utanför det hoitellet där mamma å de bodde så där fick vi duschat mm.
På kvällen gick vi till Davids fjällkompis restaurang, så underbart go mat, sjukt mysig kväll. Sen gick vi ut på moon, det va kul=) Åkte hem på söndagen och då tog vi en titt på valparna igen.

Igår var jag på Liseberg med JOhanna, Erik, Jejkan och Emelie. Sjukt kul.. fick leka av oss lite. Johanna och Erik hade turen med sig, de vann 3 stjärnvinster + massa annat. Jag fick också med mig några priser hem men inte *-vinster.
Åkte flumride och blev totalt pisseblöt haha, men kul va det!

Idag har jag Josse och Amanda legat och glassat vid poolen.. gott va det. Sen grillade vi hemma hos Josse och då va Sara med också.. Myyyys!!

Imorgon blir det båten!
Puss


Torsdag

Igår va det en slappedag, har fårr så himla ont i halsen efter Skara Sommarland. Men men, lunchade med David, Larme och Ida igår, sen kollade jag på film. Vid 16 kom David syrra hit och frågade om jag ville platta hennes hår så jag gick över till henne, hon bopr ju typ 20 m från David.
Hon har väldigt lockigt hår å sååå himla tjock så det tog typ en timma eller något att platta det, men det blev väldigt fint! Det var första gången som hon hade rakt hår. Så hon blev fin när hon skulle till Haddocks.

Vaknade idag och hade ännu mer ont i halsen, typ som taggtråd där inne eller något, men men. Jag e rastlös dag så vill inte vara sitta hemma heller, så nu ska jag å vickan hitta på något om en liten stund, ska bli kul =)

 Over and Out/ S


Skara Sommarland!!!

  NU e vi hemma från Skara, kom hem igårkväll men va helt slut då, David sommande redan kl 20, hehe! Då är man trött!
I måndags vid ca 17 tiden satte vi oss i bilen och började våran resa till Skara. När vi kom upp träffade vi de andra som hade kommit dit ca 2 timmar före oss. De hade förberett en 5-kamp som skulle äga rum senare på kvällen.
Vi åkte vidare till vårat vandrarhem, som visade sig vara ett gammalt sjukhus/mentalsjukhus. Jag blev livrädd, men men kostade ju bara 200 kr och då ingick frukost. Men aldrig att jag skulle bo så igen. FY!!!

Vid 21 tiden började 5-kampen. Vi var hela 14 pers som va där uppe så det va sjukt kul! Den som vann 5-kampen skulle på kapten titeln och han/hon skulle få bestamma dagen efter på skara sommarland. För övrigt så hoppas ALLA på att David inte skulle vina, vem som helst fick vinna men inte han!
Vi hade grenar som pilkastning, äta snöre, boule, spotta godis och pricken. När alla grenar var klara var det dags att räkna poängen, För mig gick det kasst. Vickan kom sist och sen kom jag! hehe... när det väl började sig pallen så kom jajkan 3a, Fredrik 2a,,, och gissa vem som vann.. JO Min käraste pojkvän David, sså alla blev missnöjda, haha! Men men det var ej sjukt lyckad kväll.. Vi avslutade det med all köra isländs julafton, det var ialla fall jag grymmast på" =)

           

Dagen efter, väl inne på Skara,  började vi med att bada, alla höll ihop och det var sjukt kul. Dagen fortsatte med gokartkörning, vattenskidor vattenshow och mkt mkt mer! Väldigt mycket skratt =)
En mycket lyckad miniresa =)

       

/ SOFIE


Roadtrip...

Sitter hemma hos David nu.. och ska snart ringa Ida för vi ska ut å springa.. Käkade så himla mkt godis och skit igår så det är ett måste!
Senare idag ska vi åka till Skara sommarland, eller vi ska till själva sommarlandet imorgon men igår åker vi uppå ska sova på vandrarhem å ha det gött,, vi blir 14 pers..så jävla kul. hehe!
Tell you more when I come home!

/ Sofie



MAMMA MIA!

Den va så grym asså, blev helt kär! ... Igen :P
Måste se den asså, jag kan tänka mig se den om och om igen..hade ju sett musikalen innan med, så visste lite vad det handlade om, för det var ju samma handling.
Var himla kul att umgås med Hanna och Elli igen, som den gamla goda tiden. Nu sitter jag hemma hos David. Har inte träffat han på väääldigt länge. Saknat honom!

Sov gott / S

Sex and the City!

Fan va grym den va =) fick nätligen sett den å det var ooootroligt bra. Hehe. Blev helt kär, måste köpa den!
Började dagen igår med att försova mig. Fick sån panik när jag vaknade asså, Skulle börja jobba kl 6 men jagvaknade 6.30....då hade jag hyffsat brottom, men men jobbade över den timman som jag missade på morgonen!
Efter jobbet åkte jag in till mammas lägenhet i stan å käkade lite sen gick jag en sväng på stan. Köpte skor, chinos och 2 par shorts, fin shorts å mys shorts :P Mycket nöjd med mina köp =) sen på kvällen blev det som sagt  bio!  =)

Idag var jag syrran och Hanna på model lab och fotade oss. Jennifer hade skrivit upp mig efter att hon hade varit där å så ringde de mig, kul att testa! Blev ändå nöjd med några bilder. Sen gick jag till fiorucci och köpte mig ett Ed Hardy linne.. I love it!!! har alltid velat ha ett men har inte köpt något förän nu..


Over and Out/ S


Allsång på Skansen

Det var en lugn dag på jobbet idag, knde till och med gå lite tidigare. När jag kom hem tog jag på mig träningskläderna direkt för att ta mg en spring tur idag igen. Det är så himla gott när det är gjort, blir så stolt över mig själ då... Sen så hade pappa lagat mat =) Grillat med potatsgratäng. mums!
La mig sedan i soffan och kollade på allsång på skansen :P Va himla bra idag tycker jag, Hehe!
Ska nana nu för ska upp 5 imorgon igen. Jobbar bara imorgon ch fredag sen har ja semester =) weeeeei! Ska bli såååååå gott!!!

Puss och Kram / S

Trötter!

Ligger hemma i  Davids säng å e svin trött, David städar, hör och häpna! Han har blivit väldigt duktig, har nog mycket att göra med att han ska skaffa hund. Då måste man ju hålla det rent å snyggt!
Har inte gjort så mycket idg förutom att jobba och varit hos sjukgymnasten. På onsdag ska jag på sex and the sity med mamma å syrran, å fredag ska jag på Mamma Mia the movie med Hanna och Elli.
Vill ni se mer bilder från helgen kan ni gå in på godisen.blogg.se


Over and out / S

Jobb Söndag...

Började dagen med en spring tur idag, det som fikc mig att göra det var när ag satt och kollade på tv innan och biggest loser var. Blev lite peppad då, man måste ju jobba för att det ska hända något!
Men men, jag tog mig ut ialla fall vilket jag är stolt över, men faaan va jobbigt det var, sprang både på asfalt och inne i skogen å det var så fruktansvärt jobbigt men alla berg upp och ner.. puuuh men jag klarade det i alla fall!

Igår hade vi lite grillning här hemma hos miig, Hanna elli med pojkvänner, sen så hade syrran lite folk här med, det var himla mysigt! Badade i poolen på natten och sedan i jaccucin för att bli varma efter. Draack lite vin och hade det gott. Men det var ändå lungt.

Nu ska jag snart åka och jobba. Känner verkligen inte för de, men men det är ju söndag så jag har ju en himla go timpeng idag, sen så är det ju dåligt väder så man kan ändå inte sola och bada så kan jju egentligen lika gärna jobba! Efter jobbet ska jag hem till mamma och sova hos henne! va ett tag sen jag såg henne nu!

Love / S

                 
Bilder från när vi var ute med båten igår.




Från Ellis fest!

Mys Lördag!!

Sitter hemma hos väntar på att Hanna Elli med pojkvänner och Syrran med kompisar ska komma hem så ska vi grilla och dricka vin och ha det mysigt!
Hade svin kul hemma hos Elli igår, men mådde mindre bra idag när vi va ute med båten å badade..hehe

Är såååå förbannad på dig! Lägg av med den här stilen!!!!


Love / S

Redo för fest!

Är sminkad och färdig och klänningen är på =) Ska snart åka till Elli om ska ha 23 års fest idag! Hemma fest som vanligt när hon fyller år, Det e kul. Massa folk, mest killar som valigt! hehe...
Gott väder idag med..ska bli himla kul att träffa Elli å dom som man inte träffat så mycket!!


Ha en trevlig fredag! / S

Helt underbar dag!

Har haft en helt underbar dag. Det har varit så himla gott väder.  Bärjade dagen med att åka till sjukgymnasten vif 9 tiden, sen bar det av till leksaksaffären för att köpa en luftmadrass =) Hämtade syrran och mötte upp Josse så åkte vi hem till mig å la oss vid poolen. Sen så har jag legat där i princip hela dagen... å kvällen nu e hur mysig som helst. Ska snart käka å sen så ska jag faktiskt gå å lägga mig ganska tidigt för jag börjar ju 6 imorgon :( segt!

Var hemma hos David igår kväll, Jag han å LArme tog snipan å pkte ut till sutgan å hälsade på hans föräldrar med vänner som satt å babade i tunnan å va lite på lyset. Så det ska vara på semestern =) Sen så tog vi en båttur innan vi åkte hem. Klockan var väl runt 22 och det va varmt å vattnet var alldeles stilla och solnedgången helt underbar =) Såg massa sälar som simmade. Det va ballt!
HÄr kommer 2 bilder jag tog med mobilen :P

      

Såååååå mysigt! Älskar Skärhamn och Svensk sommar =)


Mat dags! Over and Out / S

Soooooool

ÄNTLIGEN är min efterlängatde sol här =) slutade redan kl 12,30 idag så har hunnit sola lite idag =) e ledig imorgon med så då ska jag nog ta å åka ut med båten..!
Har inte hänt så mkt idag, ska åka hem till david nu!

Over and Out/ S

Tisdag kväll

Har inte hänt så mycket idag, har ju jobbat mellan 10.30 - 19 , var dock ganska lungt på jobbet idag så det va gott. Fick dock skit från några kunder, fan va de ska klaga på allt hela tiden, fan gå å handla i en annan jävla affär då.!!!
När jag kom hem tog jag en promenad, kände att jag behövde det, blev dock inte så lång för jag va så himla trött i minde ben. Sen har jag kollat på allsång på skansen och Parlamentet. Björn e grym=)
Ska upp å jobba 6-13.30 imorgon sen så  e jag ledig fram tills på fredag, 1,5 dag =) inte illa!! Ska ju bli sol så kanske kan  sola lite! Vill ha tilbaka sommaren NU!!


God Natt! / S


Jag och min David på midsommar.
Saknar dig!



Tisdag morgon

Har precis käkat en rejäl frukost med ägg mm..himla gott och en bra start på dagen innan jobbet. Hade en hemsk dröm inatt men kommer inte ihåg så mycket av den, men vaknade med en klump i magen :S
Kanke oroade mig för at David hade tjej besök igår som han sa, haha!

Igår när jag åkte hem från jobbet var det poliskontroll vid "Kullens" , blev inkallad, det var blås och körkortskontroll. Precis innan jag stannade och vevade ner rutan kom jag på att jag inte hade med mitt körkort, FAAAAN!
Jag vevar ner rutan å ler lite oskyldigt, Polisen ber efter att få se mitt körkort, eeeh eeeeh det har jag glömt :S
Det verkar inte vara någon större fara dock, han tog mitt person nummer och mitt namn å så gick han iväg och kollade  datorn om det stämde, sen så kom han tillbaka och sa att det var okej och att jag kunde köra iväg. Inget böter, så jag hade tur! =)

Kvällen spenderade jag först hos sjukgymnasten och sedan hos min David!

Ha en bra tisdag / S

RSS 2.0