Annandag jul=Systers dag

Gud vad julen är fort över.. Idag är det redan annandag jul och min systers födelsedag, så diag har vi haft massa kala hemma å sådär..å jag har varit tok bakis.. fy fy!! Jag hatar alkohol..haha.. ne fy..blev för mycket igår..hade kul hemma hos natta men sen blev det bara tråkigt väl ute..ångar att jag ens gick ut.! Skulle gått hem istället!
Men men idag har det varit en bakis dag ialla fall.

Julen har annars varit bra ch jag hade en mysig julafton och mycket fina julklappar =) Var hemma hos farmor och farfar på julafton och mina kusiner va där å så..även lilla Ruby..!! Hon är ju den sötaste asså.. å Lisa är med barn igen så nu kommer det snart en till liten knatte=)

Imorgon är det träning och efter det direkt till jobbet..seeeeegt! Vill inte jobba..det har varit så himla gott att bara vara hemma å vara ledig. men men..sånt är livet..
Upp tidigt imån så det blir en tidig kväll idag!!

SNART ÅKER JAG TILL MIN ÄLSKLING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! saknar honom otroligt mycket


Over and Out/S

Dan före dopparedan=)

Idag är det den 23 december... och jag är ledig från jobbet?:) jippi..
Ligger hemma hos mamma i stan och ska snart gå ut för att köpa mina sista julklappar. Kommer väl antagligen vara tok mycket folk där idag men men.. det måste ju göras. Lite jobbigt för jag vet inte ritktigt vad jag ska köåa, hade varit lättare om jag redan visste det och kunde gå till de affärerna direkt, men men.

Igår var jag, syster, mamma och Christoper på Liseberg och kollade på Surprise. det var väldigt fint. Kul att träffa Hanna igen. Va ett tag sedan! Fick sån himla jultämning igår när vi var där, såå mysigt =)

Var inne och kollade vilka som ksulle vara med och tävla i Prague Cup resp Spring cup... i Prag är det väldigt många bra lag med så där blir det la en 9:e placering eller något men i Italien kan vi nog satsa på pallen tror jag. Ska bli så himla kul att åka ut å tävla igen.

Snart får jag tränna min älskling också,, saknar honom.! Men börjar ändå vänja mig med att han är borta..

Ne nu ska jag sola å sen shoppa..

Over and Out/S


Dålig uppdatering...

... sorry, jag vet men det beror på mkt jobb =(

Har varit tok mycket jobb nu innan jul och tok mycket att göra på jobbet så jag ahr varit elt slut. Idag ahr jag jobbar mellan kl 10-21, elva timmar! Det var sjukt jobbgt och är väldtigt trött nu. Både i benen och i huvudet. Skulle haft en stegräknare på mig idag för att se hut mycket man går på jobbet egentligen..jag tror  att det är sjukt mycket!

Pratade med min David förut.. han var magsjuk stackaarn. han har precis blivit frisk från sin feber å så får han detta. Nu när han för en gång skull e "ledig" som han sa.
Har en sjuk katt här hemma med =(   Har märkt på Tarzan (min katt) att han har varit ovanlig seg det sista och har ej velat vara ute..så jag sa till pappa att vi måste ta honom till vetrinären, så Marika gjorde det idag och det visade sig att han hade feber. Så de gjorde en undersökning på honom, men de hittade inget mer, men precis när Marika å Tarzan skule gå där i från så märker Marika att hon blöder på handen..då har Tarzan ett stort sår på halsen, som han antagligen har fått från slagsmål..=(   och detta såret hade han fått infektin av. Så de sövde ner honom och och opererade och la en dreneringsslang.. :s så nu ska jag gå på antibiotika och smärtlindrande i 10 dagar stackan =(

Imån är det träning med jultema.. spännande..vet dock ej vad ja ska ta på mig..ehe


Over and Out/S 

min tarzan

Havstrofen i bilder...


Guld är gott =)

   


Slutpose långa

   


Vi är väldens bästa gäng...

...plockar alltid ädel peng!

Ja och det gjorde vi verkligen..Igår var det korta programet och det gick okej.. inte världens bästa åk men inte det sämsta heller. Det var något problem med datorerna och poängsystemet på tävlingen så vi fick inga poäng.. :s så igår när jag kom  hem hade jag ingen aning om vad vi låg men senare på kvällen visade det sig at vi låg ETTA, det kändes himla bra.

När jag kom till ishallen idag så fick jag reda på att vi ledde med 15 poäng och det satt ju inte heelt fel...=) SÅ vi var tok taggade för långa emn tyvärr så gick inte första åket på träningen så himla bra och det va ju inte helen helt nöjd över, så vi fick en liten utskällning och den när vi började åka igen så blev det toppen bra =)
Convivium åkte sitt program toppen bra i sitt långa men eftersom att de hade problem idag också med poängsystemet så fick de inge poäng ocg visste inte heller vilken placering de fick..

Sen var det våran tur..=) Innan vi gick på försökte helen få oss taggade så vi skulle ha lite jävlaranamma i oss så att det syntes på isen.. Jag va tok taggad och sa at vi skulle vinna över 2an med minst 30 poäng, hehe...det skulle bli intressant hur det skulle bli..Åkte ett bra åk, hade dock fall i ett parlyft vilket var lite synd,,men annars var det bra=) Vi fick inte heller några poäng så vi visste inte alls hur det hade gått för oss eller de andra två seniorlagen.

Lite senare står vi på isen igen och det är juniorernas tur att ha prisutdelning.. Och på första plats kom... TEAM CONVIVIUM från Göteborgskonståkningsklubb.. Weeeeeeeii! Svin gött.. Det kändes så bra.
Sen var det våran tup.. Och på första plats kom... TEAM BOOMERANG från Göteborgs konsåkningsklubb...weeeeei..tvåa kom Seaside och det var kul tycker jag för de låg sist efter korta..och hejar ju ändå lite på dem =)

Sen var det dags för OA-ring och allt sådant som hör till på en tävling.

Nu sitter jag hemma  och slappar i soffan och har precis käkat oxfile med potatisgratäng..mumma=)
Imorgon blir det jobb, precis som alla andra dagar denna veckan...puuh

Ha det så bra sålänge!

Over And Out/S




Kval 1

Idag har det varit första dagen på kval ett å vi ligger ETTA =)

Skriver mer imån

SOV GOTT/S

Knaprar smärtlindrande till tusen

... ja som sagt så knarkar jag lite just nu!

Igår på träningen så blev smärtan i mitt ben ännu värre och jag hade ont hela tiden, annars brukar det bara kännas vid benlyft. Bestämde mig då för att åka ner till apoteket i morde efter att jag varit hos ungdomsmottagningen å skivit ut recept för fler p-piller. Jag frågade en dam på apoteket vad hon tyckte att jag skulle ta och sådär. Det blev voltaren
tabletter och voltaren salva + att jag köpte ett bandage. När jag kom hem ringde pappa mig å pratade lite, ser inte han varje dag länge, å så berättade jag hur läget var och sådär, han sa då att han hade receptbelagda voltaren hemma som var 50 mg och de jag köpte vad 25mg.. så ska knapra på de starka tabletterna nu så hoppas jag att jag blir bedövad till tävlingen och kan åka =)

Blir det värre efter tävlingen betyder det tyvärr VILA.. blä hatar det ordet när det gäller vila från träningg!

Nu ska jag fixa lite grejer och sen bär det av till jobb och efter det träning!

Over and out/S

Onsdag

Dagen började med att klockan ringde kl 04.00!!!
Började jobba kl 05.00 idag för vi skulle inventera innan..

...
jag var så sjukt trött när jag kom till jobbet. Hade hoppats på att jag kanske skulle kunna sluta kl 14 istället för 15 men nee..jag fick jobga ÖVER.. hatar att jobba i affär när det är jul..men men..det e ju snart över! Är ledig över julen ialla fall och det är ju ett plus!

Tog en tupplur när jag kom hem, sen så sydde jag fast tryck knappar på korta klänningen..man könner att det är tävlingsdags nu när man pillar med den =)
Nu ska jag snart åka till träningen. är laddad för en riktig super träning nu idag å imån.. sista träningarna innan täclingen på lördag..=) det ska bli så kul!

Nu blir det träning!

Ha det så bra / S

ALL YOU NEED IS LOVE


http://www.youtube.com/watch?v=9GkgDZ28T00


Måndag.

Denna dagen betydde ju som sagt att klockan ringde klockan 05.00 men det var bara att traska upp. Men dagen gick ändå förvånadsvärt bra och fort, det gillar vi =)

Haha, det sjukaste som hände idag på jobbet va att det kom in en kille i 25 års ålder som kom in och hade handlat, en loka, bananer och clementiner och en färdig sallad. Typ sommarmat=) hehe.. å han todde nog att et var sommar idag den 8 december för han hade på dig Badshorts,linne och sandaler.. ENDAST! Och det var ju typ 2 grader ute. Vad tänkte han med.. han måste vara hyffsat varmblodat..haha! Såg himla kul ut ialla fall!

Stör mig på alla skolungdomar som kommer in å handlar godis på sina raster. De är jämnt där.
En kille ca 17 som skulle köpa lösgodis sa till sina kompisar att han va värd lite godis och kunde köpa det med gott samvete för han hade tränat i helgen. Asså sa ahn kompis och verkade lite förvånad... A för fan, jag har ju lyft på tangentbordet..ååhhh herregud asså..vart e världen påväg?
Gör som oss.. träna 5 gg i veckan..då kan man verkligen äta godis med gott samvete=)

Ni sitter jag hemma hos mamma..ska sova här i natt, hon är i sthlm så jag har hela lägenheten för  mig själv =)

Over and Out/S


2:A ADVENT

2:a advent idag, herregud vad tiden går fort. Om bara en vecka är det tävling och det ska bli så sjukt kul. Det är typ det enda som jag ser fram emot just nu.
Hatar söndagar. Söndagar betyder att det är jobb dagen efter när man vaknar, och måndagar för min del betyder att klockan ringer redan klockan 05.00..åååh jag blir trött bara jag tänker på det.
Men men, jobb kl 06.00-14.00 imorgon och sedan åker jag in till mammas lägenhet i stan å e där tills jag ska till skanska och ha mentalträning med laget och christian. Efter det dans.

Denna dagen började med extraträniing på conviviums träning..skulle öva lyft. Vårat lyft känns ändå helt ok. KOmmer nog bli bra. Krattan (Cathrin) hade tydligen kännt sig bättre i benet. Det är bra=) Hoppas verkligen hon kan tävla. Sara sa precis att anna kan börja träna nu igen med..det är toppen!
Jag hoppas bara att mitt ben kommer läka nu tils tävlingen!
Hur som helst.. när jag kom hem så åkte jag å Natta till torp för att shoppa lite.. trodde vi! Hittade ingenting!!! kasst! Men hälsade på Joy på hennes nya jobb och tog en fika..mys!

Annars är det ganska mycket som känns jobbigt just nu. David är borta och det är väl egentlien det som är det jobbigate i det hela! Känner att jag bara inte han ringa honom när som helst heller för han har sitt där uppe nu och är upptagen :(
Kommer att vara tok mycket på jobbet nu med.. KOmmer att jobba från och med imorgon 8/12 till och med 23/12 och bara ledig 2-3 dagar.. det suger=( Tur var att den tävling dyker upp i allt så jag får lite kul!!

Aja..ska nana snart!


Over and Out/S


 
Johanna och Björns bröllop
 
London med Mamsen

Personalfest på Park Lane

Trötter



Sitter hemma hos Joy och har precis kollat på What happens in vegas,tok mysig och den fick mig att sakna David ännu mer. Har käkat massa gott idag=) Potatisgratäng fläskfile och sås..mumma!!
Natta e svin trött å ligger å sover i soffan brevid mig.
Har 2 filmer till att kolla på men vet inte om vi pallar, måste ju kolla in brittan dokumentären med..hehe









Saknar dig.



David i sitt egna esse

Kan man ha mer otur?

Idag på träningen hände det en liten olycka :( Cathrin fick en skena i benet, samma knä som hon fick en skena i på VM, fast som tur var så blev det verkligen inte lika illa.. hon fick sy tre stygn. jag hoppas verkligen att hon åter hämtar sig fort så att hon kan tävla i helgen. Känns som att vi har väldigt mkt skador mm i laget just nu. jag är inte bättre jag som precis har dragit upp min strävkning/muskelbristning igen, illa är det! men vilar lite nu innan tävlingen och gör inga blenlyft mm så det ska nog fixa sig.. hoppas jag!

Ska snart åka ner till torget å fixa lite mer julklappar med syrran.
sen så annars blir det en lugn dag och kväll idag. Ska ha filmkväll med Joy och Natta sen, mys!
Ska upp å träna extra imån, obligatorisk extra träning på Conviviums träning. Måste öva lyft mm. Men hellre det än att mysslyckas med dem på tävlingen.

Aja, ner till torget nu då.

Ha det så bra//S

Uppdatering =)

Nu vet jag en som blir nöjd ialla fall. Känn dig inte träffad Sara (saraifokus.blogg.se) Där va jag snäll va=9
Har verkligen inte haft tid eller ork att uppdatera men nu lovar jag att bli mycket bättre på det där.
Idag åkte David upp till fjällen där han ska vara ända tills 4 januari, saknar han redan så jag undrar hur detta kommer att gå :( Som tur var så har jag Joy här hemma som är i samma situation som mig fast värre. Hennes Richard är i Afghanistan så jag ska verkligen inte klaga,men det är tur att vi har varandra! <3

Var inne i stan men syster idag för att handla julklappar, det första vi gjorde var att köpa ett par stövlar var. hehe Hittade ett ställe som sålde ut alla stövlar för 199 kr, rena kapet, sånt gillar vi =) Men det blev allt några julklappar med som tur va!

Imorgon är det träning kl 08.00 så jag tänkte att jag skulle gå å läga mig snart. E tok trött. Å jag blir bara tröttare på att tänka på hur mkt jobb det kommer bli famöver nu :( Så sjukt mkt att göra innan julen asså, fy!
Men tävling nästa helg som ska bli sjukt kul =)

SAKNAR DIG DAVDI!


Min David


Over and Out/S

RSS 2.0