HK..eller?

E hemma hos Ida nu å dricker lite rosé..mys!!

Ikväll blir det nog HK, är det okej? eller?? hehe

Love


Grill och chill..

Kom precis hm från jobbet och jag är förövrigt heeeelt sjut i kroppen..käreguuud!!=)
Ska snart käka, pappa har grillat och gjort potatisgratäng..mumsfilibabba!!

I onsdags och igår va jaf i ishallen å åkte skrillor..guuuud va kul det va!! Det är där jag hör hemma. Så nu blir det nog en säsong till..flytt till stan å KP ska bli min sambo...ellllllleeeer:)

Vad blir det ikväll..? Lungt eller Party??=)

Over and Out/S






Weeeei..

Just nu e jag peppad och glad..haha imån gäller det =)

Sitter hemma hos mamma nu å är precis hemkommen från ishallen, gud va kul det va att åka idag å gud va många vi var..så kul att träffa alla igen, det gillar vi!

Imån blir det jobb 6-15, å sen tröning på kvällen igen.. det ger många steg att åka skrillor å det e bra för mig i tävlingen..

NU ska jag nana..


Över och Ut/S


-Asså den här degen är typ värsta kladdig...
-Aaaaa typ..!!!

Morgon promenad..

Precis hem kommen från en långpromenix med min pappa. V ute i 1,5 timma, svin go start på morgonen verkligen! Det gillas!
NU när klockan bara är 9.45 har jag redan hunnit med en lång promenad, duschat, käkat gröt och deklarerat.. mycket effektiv såhär på morgonkvisten!

Om en stund blir det fika på torget med Josse och sen bär det av till stan för att träffa Hanna ♥.. det va så himla längesen nu..vi har mycket förlorad tid att ta igen!



Senare ikväll blir det SM middag..ska bli så kul å träffa alla igen!

Över och ut!/S


jag lollo hanna å stina..


Lady Gaga!!!



Jippi.. om två helger blir det road trip till Stockholm..me like!!

UNDEBART!!!



Hartmans place..

Ja då har vi anlänt till Amanda, som bor i fjärås som visade sig vara VÄRLDENS ände!! Jag trodde tjörn va off men där hade jag fel! =)
Har hyrt film och ska ha lite mys. KUL!!
Åh de har världens sötaste hund med..Zorro! Me like alot..

NU blir det film, vin och kaka..

Över och Ut..

Massa måsten..

Herregud, just nu består mitt liv av massa måsten. Känns som om att jag har en hel lista jag måste bocka av. Men idag har jag ialla fall fixat mitt bankkort och kollat så att inga pengar har dragits, sen va jag hos polisen å kollade så att min anmälan va ok och skulle fixa körkortet..men det fixade man ju inte där så nu måste jag skicka efter papper som man ska fylla i. Och sist men inte minst fick jag fixat ett nytt recept till p-pillermed, för det blev ju med stulet, eftersom det låg i plånboken!!

Snart kommer Krattan å hämtar mig så ska vi åka hem till Amanda och ha en myskväll med massa tjör å film! Det gillar vi!! =)

Här är några bilder från helgen..






Nobody's perfekt...

HAHAHA!!!
Kolla in tjejen!!

http://www.youtube.com/watch?v=DEtP9zQAOI4

JÄVLA IDIOTER!!!!



FAN vad förbannad jag är.. det är inte sant!
Va ju ute igår..tok kul förfest verkligen, å sen så dror vi till Park Lane..tyvärr! JAg sa hela tiden att jag inte ville gå dit men jo så blev det. Hade massa kul tills min telefon blev snodd..IGEN!!!!!!!!! Det är fan andra gången som den blir snodd där..åh det är helt sjukt..ett jävla skämt! Å inte nog med det så blev ju min plånbok snodd med...åh jag orkar inte!!
Karin skulle gå in å leta efter min telefon å självklart så snor de hennes också, det är en jävla liga som går där inne och snor massa telefoner! Helt sjukt!
Sen fick hon låna MOjjans iPhone en stund för att ringa å då snor de den MED! Hr sjukt e det inte??

Jag hoppas verkligen att jag får ut allt på försäkringen nu..orkar inte med att jag inte ska få det! ALLT går emot mig just nu...

ÅÅÅÅÅHHH!!!! Fan vilket possitivt inlägg..men va fan!!

Över och ut!!!



Vill ha tillbaka den nu!!!!!!

Lööööördag!

Väntar på att KP ska komma så ska vi ner till systemet å sen till sportlife...det va väldigt lääääängesen jag va där..skäms!!
Idag ska vi tydligen ut i stan säger Karin..hehe just nu e jag inte jätte sugen men det kommer väl senare..=)

Underbart väder idag!!

Över och ut! /S


En mycket full Frida kom hem nu, haha

img_0057 (MMS)

En mycket full Frida kom hem nu, haha


Mobilblogg..

YES.. hehe nu har jag lärt mig att mobilblogga..gött!! Inlägget nedan är mobilbloggat!!
Här e 2 bilder från bion förut..

 Haha..spegeln på toan..nice!! gillar benen..

 Solbrillor e najs..hehe

BIO!!!!

img_0053 (MMS)

idag va det biiiiiiiio!!!!!! Mums med popcorn :)


- aaaa typ..!

Nu sitter jag å Karin hemma hos mig å doftar efter bion, kollade på the bounty hounter.. Den va bra den!! Rolig å sådär;) va mysigt med en bio, imån vill Karin ha med mig ut i stan, får se hur det blir med det låter kul!! ;) idag lyssnar vi på: - the pussy cat dolls-i dont need a man - Beyonce-all the single ladies over and out/s

Friday..

Då va man hemma!! Kom hem i tisdags (sent) men har inte riktigt orkat sätta mig här sen jag kom hem.. NU vill jag åka tillbaka för det suger att vara hemma!! Allt jobbigt kommer över en..men jag ska vara stark!!

Nu sitter jag hemma hos mamma, sov här i natt..grillade å hade lite myskväll igår. Mycket trevligt! Idag ska jag möta upp Karin vkl 13 vid Backaplan å käka lite lunch å sen blir det till att åka till Stenungsund igen.
Har börjat en tävling på jobbet.. alla MAXI tävlar mot varandra. Det är en stegtävling..den som först tar sig från MAXI Falköping till MAXI Happaranda i steg..så nu går vi alla med en stegräknare och det är en jätte bra sporre för att ta sig ut å gå promenader..jag vill ju vinna!! =) Mer promenader till folket!! :)

Ikväll blir det bio med Karin å Jennifer, ska bli kul. Måste hitta på mkt nu så man inte tänker på allt..bästa medicinen är verkligen att vara med sina vänner!! LOVE ♥

NU ska mamma jobba på sin dator igen och jag ska ta och göra iordning mig..

Peace Out!


Sista dagen i the big apple!

Sista dagen i New York nu då.. känns lite tråkigt men det ska ändå bli skönt å komma hem! Som man säger.. borta bra men hemma bäst! Det brukar stämma.
Det verkar ialla fall som att vårt flyg från USA går som det ska.. sen har vårat flyg från island blivit inställt dock..så vi får hoppas på att bokar om oss där så vi kommer hem!

I lördags tog vi en sovmorgon..det va skönt =) Sen gick tog vi tunnelbanan ner till frihetsgudinnan..åkte dock lite fel å kom till brooklyn.. shit vilket läskit ställe..haha! Det fanns en hel del läbbiga männiksor där..men vi tog oss så fort vi kunde över till Manhattan igen..gick ner till hamnen för att kolla hur lång kö det va till att åka ut till frihetsgudinnan å den va inte så lång så vi ställe oss i den! Hade dock inte fattat att man skulle köpa biljeter utanför kön, men killen som stog där va snäll och släppte förbi oss gratis! Sen blev det en liten båttur, gick aldrig av vid frihetsgudinnan, vi tyckte att vi hade sett tillräckligt från båten! Sen blev det ground zero..va inte så mkt att se..mest en arbetsplats...de håller ju på å bygger upp en ny skyskrapa där! Det blir nog najs!
Höll oss från shopping ändå fram till kl 17.00 men efter det blev det istället 3 par skor på 30 min..haha helt sjukt!

Gick hem för att göra oss snygga för att sedan gå till Hard rock å käka..!! Väntetid 1 timma..men det va det värt! Mums va gott det va. å vin drack vi =) De frågade inte leg på Jennifer så hon kunde med dricka..det va jätte mysigt! Sen blev kvällen inte som väntat. Jag tog upp mobilen å skcikade ett sms till den killen som kom fram till mig å Therese tidigare i veckan! Så blev det att vi åkte å träffade dem på ett ställe å sen gick vi upp å kollade hans lägenhet..sjukt najs!! den låg typ på 60e våningen och utsikten va grym..å killarna va svin rika! haha

Åkte vidare till en av NYs inneställen, fick gå före i kön å allt..helt sjukt!! Sen va det bara å festa loss med alla abercrombie killar.mkt najs! Men man märkte att det va ett överklass ställe dock..men vi gillade läget..så igår vaknade man upp å va tok bakis...d va ju inte riktigt det vi hade tänkt oss..men kul va det!!

Nu blir det frukost..och sen hemgång å så får vi hoppas på att allt går som det ska!!

xo/S


PANIK!! Hur ska jag få plats..

Ligger i sängen å har precis vaknat, Jennifer är inne å tar en dusch. Fan va gött det e å bara ligga å dra sig å sängen =)

Igår va vi ju som sagt på woodbury outleten, å ja shopping blev det allt! Tog ut 500 dollar på morgonen å när jag kom hem så va alla slut..å det e 3600 kr!!!!! HERREGUD!! haha
Nu är mitt problem bara hur jag ska få hem allt!! KOmmer ju åka på en FET övervikt ialla fall å det e ju inte så kul det heller.

Idag tänkte vi åka ner till frihetsgudinnan och ground zero coh kolla läget lite =) Känns som att vi har gjort allt man ska göra här snart så jag hoppas verkligen att vårt flyg går hem på måndag...även fast det e gött å vara iväg så känner jag mig ändå färdig i NY nu..eller aaa min ekonomi gör det ialla fall! Så jag hoppas att det går men risken är ju tyvärr rätt stor att den inte gör det!! Inte okej!

Saknar ju er där hemma med!

NU ska jag göra iordning mig..

Over and Out/S


Shoppaholic..

.. haha ja det e jag å Jennifer det! Herregud.. skulle bra ta en slappe dag idag men icke sa nicke, blev mer shopping än väntat! En väska, en jacka, skor, en kläning och massa smått å gott på Victoria's secret=) I like!

Började dagen med en sovmorgon...åh vad gott det var!! Sen begav vi oss upp till central park idag igen för det e ju undervart väder ute! Käkade frukost/lunch på gräset och slolade en stund. Sen blev det en promenax uppåt genom parken och sen upp till upper east side. Vi såg inget tecken på gossip inspelning men vi är nöja ändå =) Har du ändå sett dammen där de langade knark i serien..hehe!
Va ett gäng negerkillar som dansade å showade i oparken idag å jag blev typ förföljd av en som vile dansa med mig..haha ropade från hjälp av jennifer men hjälpen kom inte..hehe

Sen blev det promenix ner igen längs fifth av..lite shopping där då ja =) Kontot börjar ta slut..hehe men ska nog klara mig!
Har hittat en väska på macy's siom jag verkligen vill ha men idag när jag skulle köpa den så va den slut!!! =( inte okej. men jag får hoppas på att de får in innan jag åker hem för jag vill ha den!!
Köpte linser idag med, hehe så nu ar jag bruna ögon. KUL å variera sig lite..

Imån ska vi upp tidigt och åka till woodbury outlet..ska bli kul! Det har jag längtat efter.. det finns ju 220 affärer där så något ska man nog allt hitta =)

LIte oroväckande det här med vulkanutbrottet på island, vi har inte sett några förändringar med vår flight men vi får hålla ögonen öppna! Boomerang som skulle åka hem idag sitter fast på ett hotell i New Jersey.. till på TISDAG!! Tycker synd om dem för de ville verkligen hem..å de har ju inga pengar kvar heller så de kan inte hitta på något..men som sagt så får vi se hur det blir för våran del!!!
NU ska jag nana!! GODNATT!!!
Love  ♥


Lite shopping har det alt blivit märkte vi =)


When I fell in love..

.. in New York!

Herregud vilken underbar dag vi har haft idag.. klarblå himmel och varmt =) Jag har gått i shorts..nice!
Började dagen med att möta upp tjejerna och promenera upp till cental park, köpte jordgubbar och frukost på starbucks på vägen som vi satte oss å käkade på gräset i parken, hur mysigt som helst! Satt där ett bra tag å bara tjötade å solade.

Sen blev det en liten promenix genom parken, den är huuuuur fin å mysig som helst! I like... sen blev det en snabb promenad ner för 5th AV..där va det hur fint å mysigst som helst också..hehe hittade min favorit butik.. abercrombie and fitch, där blev det en ny tröja..=) Hittade en bikini med men jag får suga lite på den karamellen!
Blev lite shopping på mars jacobs också!!

På eftermiddagen/kvällen begav vi oss till brooklyn för att gå över brooklynbridge vid solnedgången..Shit vad jag njöt! Det va så fint att de hela manhattan och se solen gå ner bakom alla skyskrapor!

Imån åker tjejerna i boomerang hem så jag å jennifer tänkte ta en rätt lung dag, det ska bli sol så det blir nog central park och sen upp till upper east side å kolla om man känner igen sig något från gossip girl =)

ser att det är massa som läser men inga kommentarer, vad e detta??

Nu ska vi sova..klockan är halv 2 här nu, dags att sova!!

xoxo Sofie








En liten smygtitt =)



Hello New York!!

NU är vi i NY..landade igår vid kl 23.30. Det var en rätt seg resa för jag va lite bakis från lördagen...meeeen herregud vad kul vi hade!! det va längesen jag hade så kul..haha vi va ju lätt den bästa hejja klacken..alla kände igen oss och ville ta bilder med oss å grejer! Va ju inte snygga direkt, hade tuperat hela håret och sprayat det blått å så hade vi våra blåa tröjor på oss och de gula kjolarna där det stod we <3 S W E..hihi! Lägger upp bilder när jag kommer hem.
Det gick sådär för Sverige på VM..Boomerang hade 2 fall och slutade som 11a och Surpise hade tyvärr 4 fall i långa å slutade som 6a..mycket synd!!

NU sitter jag på vårat oerhört glammiga hotelltum(not) på times square..läget kan man ju ialla fall inte klaga på!
Har varit ute å shoppat lite idag, bla på victorias secret..najs!!'
Nu ska vi göra iordnig oss å pka till boomerangs hotel å så ska vi gå ut å käka med dem =) kul!!

Imån åker vi nog till ett av USAs största outlet...Woodbury heter det...ska bli kul!

Miss you..

Puss

Mini roadtrip genom Colorado!!

Igår va det en helt underbar dag!! Vi hyrde en bil å det va såååå kul!!! =) Man kände sig så fri liksom!
Började med att åka till seven falls, jätte fint, sjukt höga berg och ca 300 trappor som man gick upop för längs vattenfallet! Inte så bra för höjdrädslan men det gick ändå bra!
Sen fortsatte vi vår lilla roadtripp mot Garden of the Gods, sjukt ballt! Synd bara att man inte ser hur ballt det egentligen är på alla bilder..=) Men det va röda berg som var huuuur höga som helst, i balla former...kul att se =) Sen åkte vi vidare till peaks pike men det va STÄNGT =( det är ialla fall den högsta punken sojm man kunde köra upp till på begen, så skulle det vara en grym utsikt där..men men vi fick se mycket på vägen iallafall=)

Sen blev det vidare till Castle Rock, ett stort outlet å det blev allt lite shopping =) Bla 2 par converse..de e så sjuuuukt billiga, köpte ett par vita låga för 280 kr och ett par blåa höga för 210 kr..haha det e sjukt asså!!!

Sen blev det en skrattfull och mysig middag ¨på Appelbees innan färden hemåt påbörjades!!
Det blev en dag men sjukt mycket skratt och flumm, sånt som verkligen behövs!!

Eftervåran lilla miniraod trip e jag så sjukt sugen på att följa med Stina å den på roadtrip genom californien..ååååh jag vill men måste bara kolla upp min ekomoni kankse!! =)

Idag ska vi åka till ett konståkningsmuseum innan tränarna börjar som vi ska kolla på,,å sen är det TÄVLING=) Håll tummarna för de svenska lagen där hemma!!

Saknar...

Love Sofie

Torsdag!

Klockan är 7.05 här nu och jag är uppe.. hyffsa jetlag man har!! Herregud!
Det blev ingen outlet igår för det tar en timma å åka dit och taxin kör typo iinte så långt, så det va lite segt!
Men idag ska vi hyra en bil =).. Stina, Emelie och Melinda kom hit igår så idag ska vi hyra en bil å åka till lite olika ställen! Först blir det sevenfalls, sen cave of the winds och sen blir det den stora outleten..ska bli jätte kul!!
Idag ska det bli 16 grader och sol här..hur gött som helst! Det blev fins väder igår på eftermiddagen också, så vi satt ute å solade lite!! =)
Träningarna gick bra för båda lagen igår, det va kul igår och se=) Boomerang tränar kl 8 idag och eftersom att viredan är vakna så ska vi dit och kolla..trogna supportrar!

Igår hade jag å Jennifer myskväll på rummet, kollade på film och käkade popcorn. Vi struntade i maten eftersom att vi fortfarande var proppmätta efter lunchen då vi delade på en natchoplate.. som var en förrätt..det är helt sjukt vilka portioner de har här..de är gigantiska!!

Jättekul att Stina å dem har kommit hit =) Hon får en på så himla bra humör den token!! Jättebra för mig för jag glömmder det mesta hemnma då och det är bra just nu!!! Stina emelie och melinda ska åka vidare till Carlifornien sen å hyra bil å bara åka runt..jag vill stanna kvar å hänga på=) kankse en annan gång!!

Ska bli kul idag!!

Over and OUt/S

Framme i Colorado springs!

Äntligen framme!! Efter 5 flyg upp och ner och en natt i NY är vi äntligen framme!! :)
Resan gick bra, var dock sjuuuukt mycket turbelens mellan NY och Colorado och det gillar vi INTE! När vi skulle åka från NY till COlorado gjorde de världens kontroll på min väska (handbagaget) trodde jag skulle dö, hon kollade runt i väskan grundligt och körde igenom den flera gånger, sen började hon ta massa prover å köra igenom i en maskin, typ för knark eller något. Jag blev sjukt nervös efterosm jag hade köpt väskan i thailand å där vet man ju aldrig va de gör med dem =) hehe men det va lungt och vi kunde fortsätta vår resa!!

Igår va det storm här i colorado, trodde och att det va världens öde stad när vi kom hit, hittade inga tecken på liv men det blev bättre under dagen! Va på ett shopping mall och sen i sihallen och kollade in boomarne!!
kul och träffa alla,.. jag behöver det nu när allt e skit egentligen!!

Idag snöar det och imån ska det bli 20 grader och sol..hyffsat skillnad! Idag blir det ishallen och så ska vi bege oss till ett outlet å kankse upp i bergen..ska tydligen vara massa å se där!

Är egentligen inte på humör för att blogga eftersom det e som det e som det e.. men ska försöka hålla er uppdaterade!

Love Sofie

RSS 2.0