Mini roadtrip genom Colorado!!

Igår va det en helt underbar dag!! Vi hyrde en bil å det va såååå kul!!! =) Man kände sig så fri liksom!
Började med att åka till seven falls, jätte fint, sjukt höga berg och ca 300 trappor som man gick upop för längs vattenfallet! Inte så bra för höjdrädslan men det gick ändå bra!
Sen fortsatte vi vår lilla roadtripp mot Garden of the Gods, sjukt ballt! Synd bara att man inte ser hur ballt det egentligen är på alla bilder..=) Men det va röda berg som var huuuur höga som helst, i balla former...kul att se =) Sen åkte vi vidare till peaks pike men det va STÄNGT =( det är ialla fall den högsta punken sojm man kunde köra upp till på begen, så skulle det vara en grym utsikt där..men men vi fick se mycket på vägen iallafall=)

Sen blev det vidare till Castle Rock, ett stort outlet å det blev allt lite shopping =) Bla 2 par converse..de e så sjuuuukt billiga, köpte ett par vita låga för 280 kr och ett par blåa höga för 210 kr..haha det e sjukt asså!!!

Sen blev det en skrattfull och mysig middag ¨på Appelbees innan färden hemåt påbörjades!!
Det blev en dag men sjukt mycket skratt och flumm, sånt som verkligen behövs!!

Eftervåran lilla miniraod trip e jag så sjukt sugen på att följa med Stina å den på roadtrip genom californien..ååååh jag vill men måste bara kolla upp min ekomoni kankse!! =)

Idag ska vi åka till ett konståkningsmuseum innan tränarna börjar som vi ska kolla på,,å sen är det TÄVLING=) Håll tummarna för de svenska lagen där hemma!!

Saknar...

Love Sofie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0