Lördag..

Idag är det Halloween, just nu ligger jag hemma i sängen å ska la sova snart för jag ska upp tidigt imån å jobba...sååå segt! Vill inte, men men man måste ju.

Dagen började med tidig uppgång å så böev det träning. Bodypump och core blev det, mkt bra trämning=) Sen blev det en liten solning med..å det va så himla gott. Somnade till i solariet.

Senare åkte jag å Sara in till stan för att gå på frölunda. Gött att det blev en bra match..de vann med 5-2 så det va kul! Resten av kvällen tillbringade jag hemma hos Emelie..satt å tjöta massa å sådär.

Jobb denna och nästa helg men nästa igen blir det feeeeest!!!=)

Over and OuT/S

Bodypump..

Ligger i sängen nu och är helt slut!
Jobbade 10-18 idag å det gick himla bra=) sen blev det bodypump med Karin och efter det åkte jag till Cubus kvällen som jag sa att jag inte skulle åka till för jag skulle bara spendera massa pengar, vilket jag gjorde.. eller aa inte massa men lite..det blev två klänningar! samma modell en svart å en lila..ska testa dem hemma för jag testade dem aldrig där.

Nu ska jag sova..jobba 6-15 imån å sen ishallen 15.30-18

Imån blir det milen med karin igen!  weey!!

Over and Out!/S


Allt för min syster!!

Va inne i stan hos mamma igår å så va vi på bio, kollade på allt för min syster! Så himla gripande film, satt å grät hela filmen nästan. Alla i bio salongen satt å grät, den va väldigt bra..rekomenderas!

Idag va det jobb 6.30-15 å sen ishallen, sen lagade jag taco paj.. mumma vad gott det va!

Gjorde massa kap på jobbet idag också.. special sålde ut grejer som har stått som skylt ex, så det blev tre par panel länger, de kostade 10 kr st sen så köpte jag vinglas också för 5 kr st=) Gott med kap! hehe.. så nu har jag satt upp nya gardiner å det blev så fint!!

NU blir det mys i soffan!

Over and Out/S



Nu är det slut på veckan..

...det är dags för fredags myyyyyyyys!!
Ja det har jag ialla fall haft ikväll.
Karin Jennifer och Lisa va hemma hos mig å David å så käkade vi tacos å kollade idol, sen så kollade jag å jennifer på resan med...det är inte lätt att bestämma sig om vart vam vill åka å sådär.
Om det är någon som har några tips om billiga hotelsl osv i new york bla så ge mig!!!

Nu sitter jag uppe och väntar på att David ska ringa så jag kan åka å hämta honom i rönnäng..men orkar snart inte vara uppe längre..ska ju upp tidigt imån med..Pump kl 09.15 är man sjuk eller??

GOD NATT!!

Underbara Fredag..

Hej bloggen=)

Fredag igen..å jag är ledig..UNDERBART!!Fick dock nästan ingen sovmorgon i morse eftersom jag skulle ut till mormor å morfar idag. Så jag gick upp kl 9 och gjorde iordning mig och sen åkte jag till marstrand. Skulle hämta mammas vinterdäck till saaben för att david ska ha dem nu, mormor bjöd på lunch och efterätt..mums!

Fick reda på att emelie har kommit hem från malta nu med..välkommen hem! Det fixade sig inte med jobb å sådär så hon åkte hem..

På vägen hem från mormor så svänge jag förbi stora höga av alla ställen..hehe men de har ju en skoaffär där..vill ju ha sånna där klum dojor..å så såg jag ett par på en affisch utanför å dem kosta bara 500 kr så jag gick in å kolla på dem men de va tok fula i verkligheten, så jag gick in på adenmarks å köpte 2 linnen..ett svart å ett vitt.
Men gick ändå in i skoaffären igen efter för att testa dessa skorna för de kanske va fina på..så när jag kom fram till hyllan å kollade ner på golvet så stog det där..ett par klumoskor!! i märket catepillar..orginalet på designen.. de kostade ju dock 1500 kr men det är det värt! ÄTLIGEN!!=)

Nu har jag städat lite hemma å snart är det dags för Body attack!!

Ikväll blir det idol med Jennifer och KP..och lite planering av USA med!!!

Over and Out/S




NAJSS!!


Pepparkasdeg

.. ja nu är det snart jul asså. Idag kom pepparkaksdegen! Shit tänkte jag..nu är det snart jul asså...det kommer gå så sjukt fort..jag lovar.. men lika fort som den är här är den över.
Åh jag läntar änna tils man ska handla julklappar å sådär..det är mysigt!!

Va ute och gick milen med Karin förut..kändes en hel del i benen efter..men ändå gott!!

NU ska jag kolla på fråga olle dokumentären..

Over and Out/S


Bodypump..

Kom precis hem från sportlife och ett bodypump pass...å det känns så himla gott i kroppen nu.=)
Det va helt knökat med folk inne i salen idag..fick knappt plats men men det gick bra ändå.

Va nere på torget med syster förut, de hade utförsäljning på Nouba på kicks, så det fick bli en compact foundation, det va ju ändå 40% rea..det gillar vi. Det blev även om body scrub. Ska få en len hud nu när det börjar bli kallt ute.

Nu blir det kvällsmat och sen DHW med syster!

Over and Out/S

   

Tisdag-Ledig dag..

Ingen sovmorgon idag på min lediga dag,, tyvärr. Upp tidigt för att göra iordning mig och sen åka in till stenungsund och till ungdomsmottagningen..en undarbar start på morgonen. Skulle bara be dem skriva ett nytt recept på p-piller så det gick ju typ på två minuter..

Sitter hemma och kollar på vingar av stål nu..har betalat räkningar och sådär. Jätte kul. Har fixat massa med tävlinngen för mina barn med..tyvärr kommer en av dem inte kunna tävla för hon är för gamal för den gruppen och kan inte allt som ingår i nästa..men vi får träna träna träna!

Ska dra mig ner till torget sen hade jag tänkt..vill köpa träningskläder.=) Måste hitta en vinterjacka med..känns som att det inte kommer allt bli av..=(

Kollade igenom massa bilder på datorn förut..man har varit med om mcyket asså..hehe!

Over and Out/S


Turkiet med syster och kusin


Maskerad hos Sthlmarna..=)


Jag och mamma i London..saaaakna!!


VM!!!


GLÄDJE!!!


Sthlm med två underbara tjejer!


underbar sommarkväll 2008..


VM 2008!


Blogg torka..

Har inte bloggat på nästan en vecka nu...dåligt av mig!
Har väl inte hänt så jätte mycket. Jobbade en hel del förra veckan å sådär, men va ju ledig helgen ialla fall..gott!
I lördags va jag på ladies night med syrran och josse och nåfra fler från jobbet. Det va svin kul=) Satt först hemma hos mamma å förfestade lite å sen så gick vi til scandinavium..en riktigt bra show. Fast jag skulle vilja sitte nere vid borden som vi gjorde förra året..men men får göra det nästa år igen.
När showen va slut å givk jag frida å josse hem till mamma igen och förfestade lite till. Hanna och Stina kom och joinade oss..kul kul!!
Blev dock ingen bra utgång..de va stenhårda på 25 över allt typ..men men vi hade kul igår.
Dvid va inne på lounch, hehe kontigt att se onom på ett sånt ställe, men vet inte om han hade jätte kul för han kom och joinade oss på McDonalds..hehe!

Igår va en riktig slapp dag å det va sååå gott.. idag va det jobb och sen ishallen..lyssnade igenom musik tilkl åkarna å sådär. Ska se om jag kan få ihop några program. Det är ganska svårt..

Imån är jag ledig..jippi=) har massa att göra så vet inte riktigt vart jag ska börja men ska nog lyckas att fylla ut hela dagen med aktiviteter ialla fall.!
Imån är det ju DHW med=)

Lästa precis Nattas blogg..hesarena8.blogspot.com ..hon är ju i NY nu...åh jag är såååå avundsjuk!! Jag längtar så till mig USA resa som jag hoppas komer lösa sig!!

Väntar på att david ska komma hem nu så vi kan kolla på- Låt den rätta komma in.

Over and Out/S


DHW!!

Nu är det snart dags..ska snart sätta mig i bilen och åka till Josse som vi ska vara hos idag. jag har varit snäll å gjort chokladbollar...mums=)

Nu har jag varit hos läkaren också men han kunde inte riktigt svara på vad det va..eller a det va ju en allergisk reaktion men mot vad visste han inte. antaglien något som något djur har dragit med sig in..så aa det e väl då Tarzans eller scillas fel..men fick en salva och tabletter som jag ska käka å något som jag ska smörja in kroppen med. Han va först inne på att d va skabb... ja bara va?? hehe men sen så tyckte han inte att utslagen såg ut som det ändå..men men vi får väl se..jag hoppas att det försvinner snart!!!!

Min lediga dag har gått sjukt fort..hade velat hinna med mer grejer än vad jag har gjort men men..får ta det nästa tisdag då jag är ledig igen=)

Några av mina åkare kanske ska tävla i en singeltävling som är snart å då måste jag göra program till dem...hehe ska bli mycket spännade...får nog ta en hel del hjälp av pia som är rutinerad=)!

Nu ska jag till Josse... Ha en bra kvääll!!

Over and Out/S


Ledig idag..

Åh idag är jag ledig å det e såå himla skönt=) Började dagen med en långpromenad med Scilla. Hon börjar bli bättre och bättre på att gå i koppel nu. Övning ger färdighet!
Har inte så mycket inplanerat idag.. ska damsuga lite å sen så måste jag tvätta. Tänkte gå till gymmet med! Måste passa på att träna när man hinner.

Ska till läkaren idag 17.45 för ina utslag som jag fått. Från början hade jag bara lite på armen och fötterna men nu har det spridit sig och hela halsen är full=(  Det är såå himla jobbigt å det kliar som fan!

Ikväll blir det deperate kväll..tror att i skulle vara hos josse idag men är inte hundra!

Jag och Jennifer hade tänkt att boka usa resan imån. Ialla fall flyg dit och hem. Vi har ju hittat flyg tur och retut för 4500 kr.. billigt tycker jag! Åh det ska bli så sjukt kul! Längtar som baaaara den!!

Over and Out/S

Söndag!

Sitter hemma i soffan och ska snart ner till torget med Sara...ska nog lämna tillbaka vinterjackan..känner att jag behöver en som e lite tjockare..

Har jobbat den 7 i morse så man e ju lite seg asså..inte gött å gå upp kl 6 på en söndag. FY!!

Får se vad som händer sen..e lite lätt irriterad..

Over and OUT/S


STORM!!

Shit asså vad det blåser ute, det är verkligen storm. Det knarrar till och med i huset.
Sitter hemma å ska snart åka till ishallen. Segt, är inte så sugen på det idag men men..mina åkare är nog sugna eftersom att träningen var inställd i måndags.

har precis laddat ner nya msn, var tvungen att göra det för det gamla funkade inte länge. Å när man laddade ner det så kunde man välja till om man ville ladda ner msn movie maker... as ballt! Kan göra egna bildspel å klippa i film å sådär...kul kul sånt gillar jag..hehe!!

Va hos tandläkaren förut med..å det gick bra! Hade inget hål som jag trodde.. däremot måste jag sluta käka surt..typ sura godisar å frukt å sådär...för det ger gropar i tänderna och det vill jag inte ha. Det va en sån grop som jag trodde va ett hål.
Sen när jag skulle betala så köpte jag flortabletter också å dte hela gick på 1100 kr...HERREGUD! tänkte jag...men precis när hon hade dragit mitt kort och betalningen hade gått igenom så kom min tandläkare in och s aatt jag hade bidrag från försäkringskassan som man får varje år å jag hade ju inte avnänd det på två år så det va 600 kr rabatt.. hur gött som helst=)

Efter isen idag blir det nog promenix.. milen kanske??


Nu måste jag dra...

Over and Out/S

Vinterjacka-check..skinnjacka??



Jes då har jag investerat i vinterjackan och jag e jätte nöjd. Den är enkel och snygg och inte förmycket. Perfekt!
Sen så kan jag också meddela att skinnjackan snart också är min=) JIPPI!!

Ska ta på mig mysbyxorna och dra mig ner mot Alex place där vi har desperate kväll idag---mys!!!



Over and Out/S


Promenad, crosstrainer och gym!


Sitter hemma hos David nu och väntar på att han ska komma hem. Han har varit inne å kollar IFK matchen som slutatde grymmt bra=) Fynd att frölundas match inte sutade lika bra dock!

Själv har man ju då jobbar hela dagen. När jag kom hem gjorde jag en himla god kycklingsalad innan Karin kom hem till mig. Han med att damsuga bilen med, vilket var behövligt.
Vi tog en tur nere på torget, jag letade efter ksor men hittade inga som vanligt. Däremot hittade jag två st jackor. En vinter jacka, en svart lite länge och en tok snygg skinnjacka. Kenzas design på skinnjackan..den e ju s sjukt snygg! Men har ju inte råd att köpa båda så jag önskar mig en av pappa i fördelsedagspresent men det gick sådär bra :(  måste ju bestämma mig om jackan imån ju.,jobbigt!!


Skinnjackan..


där har ni vnterjackan..
Vad tycks??



Sen tillbringade vi kvällen på sportlife. Först gick vi ut å gick en promenad och sen gick vi 20 min på crosstrainern och sen gymmade vi.. kändes gött!

Imån blir det jobb igen 10-18, sen desperate kväll hos Alex=) Mys!!


Over and Out/S


Borta bra men hemma bäst!

Ligger hemma i sängen nu efter en helt underbar weekend i sälen med David och de andra i gänget.
Har haft det jätte mysigt och jätte kul!=)

Det va en seg resa hem idag, jag körde hela vägen för David har ju så ont i sin fot, så jag erbjöd mig men det va allt jobbigt!

I morgon ska man tillbaka till vardagen igen då.. jag längtar inte! Upp å jobba 6.30-15.30 imån men det e ingen is imån å det e gott, så efterjobbet ska jag umgås med karin å sen ska vi träna va det tänkt..
Ska nog få mitt nya schema nu i veckan med..spännande! Vet ju på ett ungefär hur det ser ut men ändå kul..

Sover hemma hos pappa inatt å det känns så himla konstigt att inte sova med David..åh vad jag vill att vi ska flytta ihop till ett litet större ställe så man alltid kan ligga å mysa med varandra! =)

Här kommmer lite bilder från helgen med..

Sov sött..


Over and out/S

Grattis helen och christian till dottern!


 
 



 


Hundspann, grilla korv och massa mys..

Sitter just nu inne i huset där jag å David bor. David är ute med killarna och kör hundspann. Jag känner att jag inte orkar det riktigt idag. Jag David å Teddy va ute med Scilla och Apollo i skogem förut och gick lite å mina fötter blev pisseblöta, har ju bara gympaskor..hehe!

I torsdags när jag å david kom upp så åkte han och visade mig hundgården å de oootroligt söta valparna. Sen så åkte jag å han ut och åkte lite hunspann..jätte mysigt! Bara jag å David!
På kvällen blev det Pizza i sängen och idol...hehe

Igår va jag David Teddy och Linda ute och tränade 24 hundar, de drog en stor jeep som vi satt i, själklart va den på och vi körde ju efter med. Med det va mycket jobb, hoppa ut i farten och hjälpa hundarna mm.
Sen åkte vi ser till sälen byn och handlade lite och så åkte vi till en övernattningstuga som de brukar köra övernattnings turer med spannen på vintern..å så satt vi där å grilla och hade det mysigt.
På kvällen käkade vi jsukt god mat och satt å snackade lite.

Ikväll blir det nog lite partaj.. känner mig s sjukt rastlös idag. Är inte min grej att vara ute och greja hela tiden. Sen så känner jag ju inte så många här heller men men det e kul å det är kul att jag å david gör sånnahär saker tillsammans.

Lägger upp bilder imån när jag kommer hem.


Over and Out/S

RSS 2.0