Hemma å dålig idag..

Mådde piss i morse när jag vaknade så det blev inget jobb för mig idag. har verklligen inte gjort något idag. har bara legat och degat mig i soffan hemma.
Vart på inflyttningsfest i lördag, det va himla kul =) en myskat lyckad kväll.. lä´gger in bilder snart!!
Idag ska jag ut till David lite senare och sen imån är ja ledig och ska träffa hanna. Ska bli kul... har inte träffat henne på år och dar..!!

Puss



Min underbara kusindotter som fyllde 1 år nu i oktober... hon är sååååå sjukt söt. LOVE

TRÖÖÖÖÖÖTT!!!!!

Idag är det helt hemskt...jobbad e6-15 och somnade direkt ¨på soffan när jag kom hem..nu blir det att åka till träningen.. Vädret gör det ointe bättre heller..bara regn regn regn...




VILL HA SOMMAREN IGEN=)

Sovmorgon tackar man inte nej till...

... idag va det lite sovmorgon ialla fall =) Börjar inte förän 11 men gick upp kl halv 9 för att sola men det gick ej så bra för när jag kom ner till sportlife så var det stängt.. sp jag fick åka hem igen å ta det lungt istället.
Denna veckan kommer bli en helvetes vecka, har något planerat från morgon till kväll, jobb på maxi först. för att sedan åka å jobba på lindgren och söner med laget och sen direkt till träning. Så ser min vecka ut varje dag nästan. På fredag när vi inte har någon tränar så jobbar jag självklart till kl 20, så himla segt! Sen upp å jobba kl 7 på morgonen på den träningslediga lördagen...men men...får hoppas att tiden går fort och att denna veckan snart är över.
Nästa blir mycket bättre. inte lika mkt jobb å inget lingren och söner + att vi har tidiga träningar =)=)
På lördag blir det inflyttningfest...ska bli kul =)

Ne nu ska jag å jobba,Puss hej

Måndag, värsta dagen på veckan.

...och det var verkligen den där, vaknade kl 05.00 svin trött! åkte till jobbet och har haft tok mycket att hära hela dagen, slutade med att jag fick jobba över. Segt!
Åkte hem för att ta en tupplur men har verkligen inte hunnit med det och nu ska hag snart åka å träna. ska bli ganka kul idag dock på dansen =) ska göra massa nya moves, hehe
Sen ska jag till älsklingen.

Puss

Ladies Night!

Ännu en söndag som tillbringas med huvudvärk i soffan. Men det är det värt efter gårdagen.
Var på Ladies Night med Ellen, Linda, Alex, Sandra, Vickan, JOhanna, Emelie, JOssefin och Maria. Sjukt kul.
Var lite problem med platserna vid bordet och med maten, men fick gratis t-shirt för besäret så vi blev väl allt nöjda ändå =)
En rolig kväll som började redan kl 16 hemma hos Linda och Alex i deras lägenhet i Göteborg. ^Åkte sedan in till Scandinavium och till kvällen höjdpunkt. Efter att suttit ner och käkat och druckit vid blev det massa dand på både golv och stolar. Scandinavium var invaderad av drygt 5000 tjejer som va helt galna, haha sjukt kul att se asså. De hade bara manlig personal så de levde väl livet.
Det bästa på hela showen mååste varit när bygglova matte kom ut i slutet ¨började såga ut ett hjärta i en stock med bar överkropp, haha.. helt sjuktt snygg kropp asså!!
Kvällen fortsatte på Avenyn i storm.

Bilder kommer!!

Nu är det snart dags för träning, blir nog inte lika jobbigt denna gången som förra, som tur var!!

Kiss Shark / S

Ledig Torsdag!

Äntligen fick jag en helt underbar sovmorgon. Den var himla efterlängtad.
Tränade ju i söndags, å det var så sjukt jobbigt. Var typ mest bakis på kvällen. haha, men jag tog mig egenom den, hehe!
Sen i måndags var det upp och jobba kl 6 på morgonen och efter det träning. Åkte sedan ut till David =)
Tisdags var det jobb igen och sedan direkt till scandinavium och  träning, extra träning, segt! Stannade i stan och sov hos mamma eftersom jag skulle börja jobba kl 6 i onsdags med. Var så sjukt trött i onsdags när jag vaknade, fick knappt upp ögonen och somnade nästan när jag satte mig på toan, haha. Men men lyckades ta mig igenom denna gaden ändå. På kvällen vard  det träning till kl 23, sen så åkte jag fakstikt ut till David. Han hade stannat uppe för min skull och vi fick en mysig kväll/natt tillsammans, hehe!
Så nu sitter jag här hemma idag och är ledig. Så himla gottt!!!
Ska snart ner till torget och träffa Joy, där jag ska köpa en present till Ruby, min kusin dotter som fyller 1år på fredag! David ringde förut och ville att jag skulle köpa 5 års present till Casper och Lucas också, + en present till helena. Får se hur detta ska gå.

Ikväll är det träning igen, till 23 å så börjar jag 6 imån, kommer vara sjukt trött men men..sen är det elt utan jobb och endast träning på söndag kväll.

På lördag ska jag på ladies night  by the way =)

Puss/S

RSS 2.0