Ett av mina bästa minnen!

 VM Kroatien 2009 - Team Boomerang VM 9a



Kan inte ens besktiva denna känslan,


Jag saknar Team Boomerang!

Sitter hemma i mammas lägenhet å har kollar på Ullared, min vanliga måndags tradition, hehe! Sen så har jag bokat in army boot camp på  onsdag med..då är det dags igen!

Va å kollade convivium boomerang å karismas uppvisning förut. Guuud va duktiga de var. Karisma hade lyft sig sjukt mkt från förra året. Älskar conviviums långa, det kommer bli sååå grymt!!! Å boomarnas långa va såå bra... jag vill med åka!! Fan va jag saknar. Jag va där med Lollo å vi fattar inte ritkigt vad vi håller på med, varför slutar man när man fortfarande vill åka? Fast jag vill ju ut å resa med, å spara pengar å det kan jag inte riktigt när jag åker..sen så får jag ju pendla så mycket med. Det e ju lungt nu när David inte e hemma med annars är det ju ganska långt att åka asså... Men jag saknar det!!

Imån blir det träning på morgonen, Sportlife Ullevi, sen blir det stan å fika med Stina å sen blir det till att åka på Heden isen med underbara människor..! Sen blir det nog DHW hoppas jag på!!
En helt underbar dag!


Nu ska jag vara social mot min mamma!

Over and Out/S


Hur ska jag klara mig utan dig i 6 veckor?


FAAAAAAAAAAAAAAAN vad trött jag blir, hade skrivit världens inlägg å det försvann, fy!! får se hur mycket jag orkar skriva nu.

David har åkt nu!! =( fy vad hemskt det känns. Helt tomt! Det var verkligen jätte jobbigt, grät typ hela vägen hem från tjörn när vi hade sagt hej då. Det e nog för att jag inte rikgit insett att han har åkt, så nu när det väl var dags så va det pain in the as. Saknar honom redan så jag vet inte riktigt hur det här ska gå, jag får sysselsätta mig något grymt mkt! Men 6 veckor är en lång tid..å så e det både över jul och nyår med..INTE OKEJ!!

Men men vi hade ialla fall en helt underbar helg tillsammans i Halmstad. Lördagen började med att vi hämtade upp Linda och Totte i stan och sen begav vi oss mot halmstad! Mötte upp de andra (challe, therese, jenny å jeppe) på ett ställe i halmstad som heter Arosfortet, typ dom fångarna på fortet, jätte kul!!! Min bil/lag vann=)
Sen va det lunch och en sväng.  Sen gick vi till hoteller där vi gjorde ordning oss och spelade spel å sådär, sen begav vi oss till Lilla helvetet och kökade, mumms!! Sen hann vi med en liten utgång med!

Ikväll har jag tränat, attack och balance-
Ska nana snart, upp å jobba imån å sen blir det uppvisning med boomerang å sen hem till mamsen!!

Over and Out/S


MIN ÄLSKLING; SAKNAR DIG REDAN!!!


Jag å min andra hälft!


NU är det slut på veckan...

... det är dags för fredagsmyyyyyys!
fast först ska jag jobba mellan 10-19=( segt men har aft sovmorgon idag å det va himla skönt. Vaknade å tog en dusch..shit asså man borde duscha mer på morgonen och inte kvällen som jag brukar..man vaknar verkligen upp..Fast det e ju det att man orkar ju inte duscha innan jobbat när man börjar kl 6 kanske,

Igår va jag i ishallen efter jobbet. Alla lagen skulle ta kort och vi skulle ta tränar kort. Stannade kvar efter sen med för alla lagen skulle ha uppvisning för föräldrarna.. blev impad av seaflowers asså, dom är riktigt duktiga. Satt för övring å va speaker med..hehe s nu har man testat på det med.
Fan vad jag saknar konståkningen nu, med betoning på SAKNAR!!!!
Snart är det dags för havstrofen och jag fattar inte hur jag ska överleva när jag står på läktaren å kollar...fy!!

Nu blir det jobb sen fredagsmys=) IMån drar vi till halmstad!!!!



Over and out/S

Sovmorgon..

Idag har jag haft en liten sovmorgo, börjar 10 så jag givk upp kl8. Det e skönt att ta det lungt på morgonen och äta en god frukost å sådär=)
Idag är det sol ute å det känns helt underbart, vet inte hur längesen det va som man såg den nu..

Ska åka till jobbet snart, jobba 10-18 och sen tänkte jag åke till gymmet, crosstrainer idag tror jag, förbränna massa fett! =) hehe..

Ha en bra dag!

Over and Out/s


Gossip Girl..

Jag har verkligen fastnat i Gossip..har massa säsong 5 avsnitt på datorn och jag kan verkligen inte sluta kolla..=)
Så bra så bra..
Idag va det jobb, sjukt mycket att göra.. som vanligt känns det som.
Sen åkte jag till ishallen..d va kul idag, lill Ella klarade flipp diag...åh hon e sååå söt! hehe

Såg nu att det är Army bootcamp på fredag igen..det är ju ett måste asså=)

NU blir det ännu ett gossip avsnitt..

Over and Out/S


Söndag..



Idag är det min 3e dag i rad som jag är ledig..sjukt gott men nu ska jag jobba en hel del framöver..men det behöver min ekonomi känner jag.

Idag ska jag slappa gärnet..=) Ska kolla på massa gossip avsnitt som jag har på datorn å så ska jag laga mat med..
Sen vid kl 17 blir det träning..först body atack och sen body balance.. har inte lika mkt träningsvärk idag, det e gott=)

Over and out/S

Love doesn´t need handles!


NU ska jag bli vig igen,,


600 kalorier senare..



...är jag helt DÖD!! Har sån sjukt träningsvärk sen igår, army bootcamp is the shit..! Jäklar vilken bar träning, jag var helt död efter.. å vaknade upp med världens träningsvärk i morse med. Men det va skönt för det va ett tag sen jag hade så ont i kroppen...
Hur som helst så gick jag å KP ner till gymmet idag med, fast idag tog jag sovmorgon..hehe så kl halv 12 va vi där. Började med crosstrainer i 45 minuter och sen va det magträning som gällde...GOTT!!

Ikväll blir det nog bio och sen så jag å Karin åka å hälsa på Nina som fyller år idag med som ska ha lite kalas=)
Vill se New Moon men det e helt fullbokat så det får bli någon annan...tyvärr.

Nu blir det duschen.

Over and OUT/S


God morgon..

Fredag morgon och jag är ledig..underbart! Fick dock lite ångest när klockan ringde kl 07.15.. jag feågade mig själv vad jag höll på med egentligen, men men det va bara att ta på sig träningskläderna och åka ner till gymet. Body balance stog på pel, min första gång.. jag kände att jag inte var lika vig längre men jag tror att jag kan få upp det fort igen.

NU har jag käkar frukost med syrran, blir nog en svöng till torget sen med! Sen ska jag å Jennifer boka USA idag med..jippi...å sen blir det army bootcamp på orust.. jag kommer att DÖÖÖÖ!!!!!!

NU blir det duschen...

Over and OUt/S

                   

två köp som är ett måste i New York baby!!!


Frölunda..

Precis hemkommen från frölunda matchern å de vann med 3-2 mot brynäs..himla gott=) Det va massa där som jag kände idag..kul, men jag å david va där med tote och linda..kul att träffa linda, hade inte träffat henne på himla länge nu.

I morgon är jag ledig..wiii, så jag ska bbörja dagen med body balance och sen på dagen ska jag å jennifer boka USA och sen vid halv 6 ska jag jennifer och karin åka ut till sportlife i varekil och köra army bootcamp..ska tydligen vara sjukt jobbigt..men det ska bli sååå kul!! =)

Fick julschemat idag på jobbet med, kommer ju jobba en hel del kan man ju säga men det är det värt..kommer ju på en going lön sen..hoppas att kunna fjäska in mig lite i jennifers nya lägenhet där när jag jobbar så mkt ;P  hehe!!

NU blir det sängen...

Over and OuT/S




Höst depp..



Jag har verkligen kommit in i en höst depression...jag vill ha sommar, jag vill att det ska vara ljust på morgonen när man vaknar, jag vill att det ska vara ljust längre än till kl 16 på dagen ocg jag vill ha värme! Kan någon ge mig detta!?? Jag längtar så sjukt på tills jag å david åker i väg asså..nu lutar det mer mot filippinerna faktiskt..najs!=)

Idag va det jobb som stod på spel och den ishallen, marika klarade ögel idag och lina flipp..sjukt kul när man ser att det går framåt för dem.

Imån ska jag jobba å sen träna å sen e jag ledig fredag lördag å söndagl..så sjukt gott!

Nu ska jag mysa!

Over and OUt/S



Bilder..

bilder från helgen=)



jag och hanna








Confused..

Idag är ja ledig så jag började dagen med träning med KP, crosstrainer + gym mnen jag va inte alls motiverad för jag har så himla ont i magen..fick det igår innan jag gick till gymmet, käkade nog något konstigt..så inatt har jag inte kunnat sova, har väl sovit ca 3 timmar eller något.

Var hemma hos farmor och farfar förut..de åker till sydafrika imån gottegrisarna. Borta i 3 veckor..jag känner jag att måste åka iväg snart.. längtar tills jag å david åker!!

Som sagt så tänkte jag berätta lite om i lördags..det va så himla kul=) Satt hemma hos mig å käkade taco paj och marängswisch..å det va såå gott! sen få förfestade vi lte grann och sen drog vi ner till stan och vi gick till Nivå..riktigt bra va det! Blev sen hemgång, jag å hanna försökte plan´ka in på heden för att åka lite skrillor men vi kom inte över staketet.=( käkade tacopaj som natta man å sen slocknade jag hanna å stina men KP natta å joy hade bestämt sig för att ta 7 bussen hem så de gjorde det..hehe Hade en jätte kul kväll!

På söndagen så fick jag STÄDA...fy va mkt det var men men det gick bra ändå.Mådde ju inte tip topå så allt tog lite längre tid. sen vid 5 tiden åkte jag till liseberg för att möta upp stina hanna stina och issa för att kolla på surprise när de åkte på isen..det va premiären så detva några missar men det blir nog bättre..tänkte åka dit å kolla lite närmare julen igen!!=) sen gick vi runt på liseberg å det va såå mysigt=) träffar ju inte dessa underbara tjejer så ofta så det va kul kul.


Im confused!

Over and Out/S

stina stina å hanna på liseberg..


Underbar födelsedag!!

Hade en underbar fördelsedag igår..=) Tjejmiddag hemma hos mig och den blev det utgång till nivå å det va sååå kul! de spelade himal bra musik med...blev lite mycket i slutet hehe men så e det ibland.
Har väl ionte mått jätte bra idag men det är smällar man får ta..

ska sova nu men skriver mer imån..har sovit ca 4 tim i natt så jag e änna seg!!

Over and out/S

Onsdag..

Onsdag idag ja..och 5 dagar avklarade av mina 7 arbetadagar i rad..jag är så himla trött å det e så tråkigt att gå runt att vara trött hela tiden..men de väl så på den mörka hösten..man jobbar tränar å sover typ!
Men jag ser verkligen fram emot helgen, det ska bli så kul. Träffa alla sina underbara vänner!!=) I love them!

Idag va det jobb 6-15 å det gick himla bra trots kaosen på jobbet. De bygger ju om på vårt nya lager..men aa det kommer nog bli bra tillslut hoppas jag=) Det är bara jobbigt att inte ha någon ordning och reda, men det kommer. Efter jobbet va det direkt till ishallen och vara tränade mellan 15.30-18 men det va faktiskt extra kul idag för Lina och Emma klarade ögel idag å det har dem inte klrat innan..dom va de första tjejerna som klrade det med..så himla kul. Då ser man att all träning lönar sig tillslut=)Det va himla kul! SNart klarar de andra tjejerna av det med..

Va ute å gick med scilla förut, såg ett par hus som redan hade satt upp julbelysningen..är inte det lite väl tidigt? känns som det, det är ju ändå bara 11/11..

Åh vad jag längtar till helgen..kul att de flesta kunde komma!! Det kommer s¨en tok kul utgång.
På söndagen ska jag Hanna å Stina åka på isen på heden med..ska bli sååå kul!! Sen blir det jul på liseberg med där supparna ska åka..najs!!


Nu blir det mys i soffan!

Over and Out/S








Lite blandat, suprise på liseberg och en tävling...=)

Trött tjej..

Idag är jag såååå trött, kunde nästan inte sova i natt, lite segt men jag får hoppas att jag somnar gott ikväll istället=)

Idag va det jobb.. va sjukt omotiverad men men jag tog mig igenom dagne ialla fall. Det va en kille på jobbet idag som råkade välta ner 2 pallar från pallstalaget.. en pall med plåtkonserver, det hände ej så mkt med dem men den andra pallen bestod ju dock då av ÖL!!! Vi hade verkligen öl över hela lagret..å det är en välsigt stor yta, å fy vad det luktade.. stackaren, jag tyckte verkligen synd om honom.

Va i ishallen förut med, det e så skönt på måndagar när det bara är 1 timma.

NU hade jag tänkt laga mat men jag orkar verkligen inte..tråkigt juuu! Hade varit roligare om david va hemma så vi kunde laga ihop med han e ju hos Berra å snickrar..

Over and OUt/S


Body attack!!

Sitter hemma i soffan nu å kollar på Filip och Fredrik, är super trött efter mitt och jennifer mördar pass på gymmet..hehe!

Började med body attack där jag tog ut mig mer än vanligt, men det va skönt. Jag klarade av ALLA 104 armhävningar, och ni som varit på passet vet huuuuur jobbigt det är..hehe Stolt!
Sen så gick vi ner till löpbanden och sprang i en kvart och sen blev det magträning med..så himla gott..så nu känner jag mig verkligen tränad!
Känner mig motiverad till träning nu...som det står på body attack affischen på sportlife
Love doesn't need handels..hehe

Nu ska jag kolla på filip och fredrik igen..sen blir det sängen..jobb imån 6.30-15

Over and Out mina vänner!/S



snart är det dags..hihi


Ej bakis söndag..

Min sista söndag på fleeeeera veckor som jag kommer varna upp topp fräsch..för nu är helgerna fullspäckade med fest.. men det ska bli kul..speciellt nästa helg när jag fyller år!! Kul!

Igår var jag hemma hos jennifer, hon fyllde 19 år.. det va kul, massa lekar å sånt kul, det gillar jag..hehe! jag va nykter så jag körde in dem till Harrys men då åkte jag hem. Men det va n kul kväll..fick ju träffat Katia och Ninis med..!!=)

Idag har jag jobbat, det va sjukt segt att gå upp i morse, men men det är bara att gilla läget! Det gick bra på jobbet tills att jag skulle gå hem, då kom en kund springandes mot mig å sa att en dam hade ramlat ihop på golvet, ja bara va? oj oj inte bra, så jag fick springa dit och ringa på peter som förstärkning för jag vet inte riktigt hur man ska hantera sånna situationer..
Men som tur va så kom en kund som va inom vården fram å hjälpte till. Damen som ramlade ihop hade diabetes och gick på cellgifter, fy jag tyckte så himla synd om henne! Men hon kom på fötter tillslut.

senare blir det träning i mängder..ska på attacken och sen så ska jag springa och gymma med..nu ska jag fan slimma till min kropp asså!!!!

Over and Out/S



jag och lisa hos jennifer..


katia nina och jag..=)


Fredagsmys!!

Ligger i min säng och lyssnar på spotify..just nu lyssnar jag på U2-where the streets have no name..en mycket bra låt som får mig att tänka tillbaka på deras grymme konsert som jag va på i somras..sakna!

Idag har jag varit ledig, började dagen med en promenix med scilla, när vi hade gått hälften så började set verkligen SPÖ regna på oss. Inte så mysigt..men men had einget val, det va bara att gå hem så fort som möjligt..hehe

Sen blev det luncch med Karin på kvartetskrogen och sen en runda på torget..hittade ändå en hel del faktiskt..efter det blev det body attack jag jag va så sjukt opeppad men jag tog mig igenom passet ändå=)

Kvällen har jag spenderat hemma med pappsen. Kollat idl å sådär..erik e ju grym asså..sen gillar jag tove med!
Ska upp å jobba kl 6 imån så det blir en tidig säng gång..

Imån blir det jobb och sen hem till jennifer som har fyllt år..

Over and ouT/S

This is it!

Åh vad förbannad jag blir på att MJ dog asså!! Jag å syrran va å kollade på filmen This is it nu å den konserten hade ju blivit sååååå JÄVLA grym asså! Helt sjukt vilka coola grejer dom hade.

Love lives forever

Igår va det lungt för min del eftersom jag jobbade i morse..såå segt men ändå goa pengar!=) Gött att börja månaden med ob timmar..

Va på attacken förut med..det va så jobbigt, kändes att det va ett tag sen jag va på den nu!

Nu ska jag snart sova..upp å jobba imån igen, jippi!

Over and Out/S


This is it!

Åh vad förbannad jag blir på att MJ dog asså!! Jag å syrran va å kollade på filmen This is it nu å den konserten hade ju blivit sååååå JÄVLA grym asså! Helt sjukt vilka coola grejer dom hade.

Love lives forever

Igår va det lungt för min del eftersom jag jobbade i morse..såå segt men ändå goa pengar!=) Gött att börja månaden med ob timmar..

Va på attacken förut med..det va så jobbigt, kändes att det va ett tag sen jag va på den nu!

Nu ska jag snart sova..upp å jobba imån igen, jippi!

Over and Out/S


RSS 2.0