Fattar du hur dåliga vi är...?

Haha sitter å kollar på Hata Göteborg.. va jättelängesen jag så den filmen..den e lite små rolig ibland..
typ som när de kör streetrace å förlorar..

"Vi har den sämsta bilen, vi tävlar mot de sämsta och vi förlorar, fattar du hur DÅLIGA vi är?" hehe lite kul..

Idag va det jobb, va mkt att göra idag, men idag är det ju bara försmak på vad det kommer att vara imorgon, kommer vara den västa dagen ever, herregud!
Skärtorsagen är ju den dagen med mest försäöljning på hela året, herregud, det kommer bli mkt att göra! Efter jobbet imån ska jag in till stan och träffa lisa å baren, det va så längesedan så det ska bli kul =)

Va på sportlife med Karin förut å träna, blev löpbandet och styrka, jag har verkligen tröttnat på gymmet.. men men!

Snart är det USAAAAA!!! :)

Over and OUT/S

6 dagar kvar tills det är dags..

Nu är det snart dags.. jippi..om en vecka är vi i colorado efter att ha varit i NY en natt å om 2 veckor är vi i NY..jippi åh det ska bli så sjukt kul!!! Helt underbart!!

Idag har jag jobbat extra några timmar för det behövdes verkligen, sen åkte jag hem till jennifer och slappa en stund innan vi begav oss till salongen å la i några slinor i mitt hår,, det blev jätte bra =)

Faaan det får inte bra för frölunda nu asså, det står 4-1 till linköping..inte bra!!! Men det e ju inmnte slut än, tror tyvärr att det tar slut här idag dock!

Nu ska jag kolla på dating in the dark, haha det mest patetiska program jag sett..haha

Over and Out/S


Måndag

Herregud vilken dag, helt sjukt! Började jobba tidigare för jag skulle inventera det sista, nu är det gjort så det ör skönt. Sen så va det så sjukt mkt att göra hela dagen..vi hade ju lätt behövt vara minst en person till men men dp vet man det till nästa år ialla fall!!
Men när jag gick kl 16 (hade då jobbat över 1 timma eftersom haf slutade 15) så va det typ 13 RC kvar i kylen och huuur rörigt som helst, så jag erbjöd mig att komma in några timmar imån för att vi skulle komma ikapp oss. Men sen när jag hade tränat klarrt på sportlife så hade jag fått ett mms av jeanette, en bild på kylen å den va helt undanröjd..då hade hon å sandra jobbat till kl 21!! från kl 07.00..herregud..men vad gör man inte! hehe

Nu ska jag sova för jag ska till jobbet tidigt imån å sen till jennifer!!

Sov gott!!


Nya skor=)

Köpte nya skor i fredags med=) ett par sandaler...de är så sjukt snygga på!!! =)



Din sko  449 kr

UPDATE!!

Efter lite tjat från Jennifer om att uppdatera bloggen så sitter jag nu äntligen här..totalt sleten på en söndagkväll och käkar knäckemacka=)

I fredags va jag, Karin och Joy inne i stan. Det va ju den stora dagen för mig och Karin. Tandblekning stod på schemat. Jag va tok nervös..Karin var först ut, medans hon plågades gick jag å Joysan på stan.. När vi kom tillbaka va det min tur.. fy det va lite obehagligt å det isade till i tänderna några gånger.
Hade så himla ont i tänderna hela den dagen efter, det isade och värkte men gick som tur var över tills lördrdagen!! De blev vita, normal vita..absolut inte andreas carlsson tänder. Det vill man ju inte ha! =)
Sen på kvällen blev det lungt, Joy kom förbi en stund å kollade på hockeyn!

Gårdagen va kanon..va hemma hos Sara och Fredrik på kalas. Fredrik fyllde 25 och de skulle firas. Först förfest hemma hos dem och sen blev det baden för (nästan) hela slanten ;)
Det va jätte kul, trots att det va lite dött på baden vilket jag verkligen inte trodde att det skulle vara men kul va det ändå=) Det blir ju vad man gör det till. Hade världens goaste taxichaufför med, haha han fick köra runt på oss till korvans å hej å hå. Jag å Karin beställde var sin korv med mos och var sin pommesfrites tallrik. HERREGUD!! vad mycket mat, haha det va helt sjukt. Vi fick lägga pommesen i en doggybag haha!
När vi kom hem satte vi oss å fåtäljerna och skulle börja käka lite pommes men kom inte lång innan båda deckade av. Å där vaknade vi 5 timmar senare i samma ställning, hade lite ont i kroppen..hehe!! Då kände jag mig hyffsat sleten!!

Va inne i stan med pappa å syrran förut å kollade frölunda, gick inte så bra idag =( Nu håller vi tummarna att det går bättre på tisdag!

Nu ska jag kolla lite på 2012 och sen sova..JAG ÄR TRÖTT!!!!!

Over and Out/S



Jag och Joy


Jag joy å KP på baden..



Jag å siss flummade lite =)


Vila i frid..



Fy vad hemskt detta är. Jag tänker på alla hans anhöriga. Tänker på er hela tiden.
Även om jag inte kände Sebatian så känns det ändå så nära eftersom jag var där.. :(
Vet inte ritktigt vad jag ska skriva.. Rest In Pease

Love Sofie

R.I.P



Jag finner inga ord, vet inte vad jag ska skriva..R.I.P

God natt gott folk..


Ja nu ska jag nana,..är sjukt trött..har jobbat hela dagen å det va sjukt mkt att göra eftersom det va barnbidrag idag. Alla måste ju handla mat och det märks verkligen.

sen är jag kom hem hade Pappa gjort tacos..mums! hade trevligt besök med..
sen åkte jag å Karin vidáre till Sara och hade myskväll, det blev solsidan och en film som heter I love you man..

Nu ska jag sova för jag ska upp tidigt imån å träna bodypump med KP å sen blir det sol och sen en långpromenix och sen in till Kungälv med Sara å kolla på garageshoppingen som ska vara där..haha kanske blir en tur till allum med..vem vet..

sen på kvällen får vi se vart det bär..

GOD NATT!!


Jag är sååååå trött!

Herregud, jag är helt DÖD!
Idag har jag jobbat 6-15, det blev en hel del att göra idag, varorna kom inte så sent ändå, rätt gött.. men jag började ialla fall med att inventera i morse..jippi vad kul..men men det måste göras!!

Sen blev det ishallen, 15.30-18..d va rätt kul idag för vi hade en rätt flummig träning, så det va gött =) SEn stannade jag å Charlotte kvar å tränade en timma, det va sjukt skoj, sjukt gött att åka på isen igen..lärde challe massa steg från förra året å sådär..kul kul!!

Tog en sväng till sportlife efter ishallen, sjukt seg va jag men det blev 1 timma träning där med.. bättre lite än ingen ialla fall..hehe!!

Nu blir det 100% slappa i soffan!!

Love

Onsdag...

Gud vad denna dagen bara har sprungit iväg.. har jobbat 9-18 och det gick huuur fort som helst..sen blev det ditekt till gymmet å nu sitter jag här i soffa, ny duschad och mätt.
Är verkligen inte motiverad till gymmet nu, speciellt inte när man är där själv å gymmar.. måste försöka gå på lite mer pass nu! Det får bli till helgen, då jag är ledig!!

Imån är det jobb igen, tyvärr..men det kommer bli en konstig dag imån på jobbet för idag gick en server sönder på ICA centralt  så alla varor kommer antagligen levereras ut senare imån, så imån blir det inventering på morran..jippi kul! eller inte,. det kan till och med hända att de inte kommer förän kl 15 å då kommer jag inte behöva slita så mkt imån eftersom jag slutar då.. ganska gott! =)

Imån är det ishallen igen, sista torsdagen som är riktig träning, nästa är det ju test och sen är det vårshow. Ska stanna kvar imån å åka lite med charlotte..ska bli kul =)

Nu blir det greys..

Over and OUT/S


solig tisdag!!

Åh vilken underbar dag! Å jag är nästan ledig, ska snart åka till jobbet på möte..sen blir det bio med..ska bli kul!

Har varit ute på en promenix med mig själv och min ipod, så himla gött..bara njuta av att våren är påväg!

Ha en underbart dag!!

Bilder från helgen...


invigningen på JVM


ida karin å jennifer..


Lollo stinis och jag..


vad hände där??


nån konstig inställning på kameran för vi ser gråa ut..


ida och jag..


3 veckor kvar..

Åh idag är det 3 veckor kvar till USA..åh det ska bli sååååå kul!!!!!

Idag har jag jobbat, sen efter jobbet blev jag bjuden hem till Jennifer på mat, lasange blev det..mums va gott det var!! TACK JENNIFER!!
Sen fick jag stressa som bara den för jag skulle till polisen och göra en anmälan på telefonen men när jag kom dit så va det ju stängt..de stängde kl 15..herregud..tror de inte att folk jobbar eller??
Åkte hem å hämta skrillorna och begav mig till ishallen. Hade bara 3 åkare idag, det var rätt skönt faktiskt..=) Marika och Rebecca är i fjällen och Emma var sjuk.
sen var det tränarmöte också, massa snack om vårshowen..känner att jag har missat en del där med tanke på att de hade 2 möten när jag va i Thailand..men men!

Nu har jag ialla fall gjort en polisanmälan på datorn och en skadeanmälan hos försäkringbolaget..så nu hoppas jag att jag får mina pengar snart...tyvärr ska ju sånt alltid ta så lång tig!! =(

Nu måste jag beställa våra tröjor till VM med för leveranstiden är ca 2 veckor..hoppas vi hinner få dom!!!annars är det riktigt illa..men det ska nog gå bra..!

Är ledig imån..jipi..då blir det gymmet hade jag tänkt mig..sen ska jag tyvärr till jobbet ändå för vi ska ha möte, men sen så ska vi gå på bio med å det ska bli kul! =)

Over and Out/S

En helg med mycket blandade känslor!!

Ja då va denna helgen över och den blev väl inte ritkigt som jag tänkt mig, tyvärr...

Började med att åka in på fredag förmiddag och luncha med Karin och Ida. Sen gick jag och Karin på stan en stund, blev en ny klänning för min del, måste skärpa mig nu!! hehe..
sen mötte jag upp Lollo och så åkte vi till frölundaborg för att kolla in JWCC!!
Fredag är ju lika med korta.. Convivium hade startnummer 9..å de åkte verkligen sitt llivs korta.. det va såååå grymmt!! Jag och Issa satt å grät efter deras åk å det va så bra!!! De låg då 4a efter korta..
Sen blev det hem till mamma och myskväll..

Lördagen började med en lunch med Stinis som jag inte har träffat på jätte länge..dåligt av oss!! Sen åkte vi till ishallen igen vid kl 16 för att kolla in uppgörelsen i JWCC..Man hade ju hyffsat höga förhoppningar på Convivium för de låg ju så bra och hade lyckats så bra dagen innan...tyvärr gick det inte så bra.. de hade 3 fall och lite små missar och halkade ner till 7e plats..det va sjukt jämnt mellan 4an till 7an från första dagen...
Men jag är ädå så sjukt stolt över convivium och de hade ju lätt bäst program och de är så grymma!!! Nästa år tar dem det!!! NI är världens bästa gäng...
nu blir det snart till USA och hejja på boomarna!!

Efter tävlingen blev det hem till mamma och lite förgalej med massa goa tjejer..Massa skratt och tokiga spel. Sen gick vi ut och gjorde stan osäker.. blev park lane denna gången..hitills va allt hur bra som helst tills vi hade varit där i 20 min och jag märker att min mobil är borta, någon har tagit den ut min väska och den är stulen!!! FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN min iphone..min käraste ägodel typ...åh va förbannad jag va!! Säkert någon fattig turk som tog den!! Arg!!!
Så nu blir det till att polisanmäla och försöka få ut en ny på försäkringen..
Jag har ialla fall fixat ett nytt SIM kort idag och de fixade så att jag har samma nummer som innan, så det e ju bra iaf! Åh jag är så förbannad!!!!!
men men finns inte så mkt jag kan göra nu...

Idag blev det frukost på Espresso house med KP, sen åkte hon hem å då mötte jag upp mamsen å så åkte vi till rumpanbar och käkade, sen blev det en mysig promenix tillbaka hem genom stan!

Nu ska jag kolla wipeout!

Hoppas att eran helg har varit bra!!!

Over and oUT/S




Ledig hela helgen!!

Jippi.. nu e jag ledig fredag lörsdag och söndag..å det ska bli såå underbart!
Kom precis ut ur duschen, ska snart bege mig in till stan och träffa KP vi ska luncha och kolla runt lite tillsammans.. men inte allt för mkt shopping för mig, måste spara pengar till USA nu, nu är det inte lång tid kvar... ska bli så skoj!!!

Sen blir det till att åka till frölundaborg och kolla in korta programmet idag på junior VM, hejja sverige, speciellt CONVIVIUM!! Ska hejja på som bara den =)

Imånn blir det också VM fast långa då, kul kul å sen blir det en tokig utgång på det med, ska bli såååå kul!!!


Hoppas ni får en underbar helg, det ska jag ha!!

Over and Out/S


VM t-shirts..

Vilken design tycker ni?? Sweden ska stå på ryggen på båda designerna..=)

  

Vilken tycker ni??


Lite mer motivation..

Var på gymet med Alex efter gymmet, nu har jag fått lite mer motivation, det känns bra!

Har fått grejerna från iphonebutiken nu med, men tror tyvärr att den röda är fel..känns inte som den färgen som e på bilden, men så kan det väl vara ofta..får kolla upp detta!!

Fick inbjudan till SM middag igår.. =) Den är veckan efter att vi kommer hem från USA..ska bli såå skoj.. in första SM middag!! =) Bilden är lånad av jennifer, jennsifer.blogspot.com



Har även bokat in tid för tandblekning...jippi, har velat göra det så himla länge.. så den 26 mars ska jag infinna mig på alexiskliniken i Göteborg..jag å Karin ska göra det samma dag, ska bli skoj!! =)



Nu blir det Greys och sen sängen.. jobb 6-15 imån och sen ishallen 15.30-18 och den direkt till g ymmet, en fullspäckad dag!!

Love


Godmorgon!!

Sitter uppe och käkar frukost, blev havregrynsgröt idag med + en knäckemacka..ska jobba 9-18 idag.. idag är det den 8e dagen irad som jag jobbar sen jag kom hem, börjar bli lite seg nu, men nu är det bara imån också sen är jag ledig fredag lördag söndag =)

Idag blir det sportlife direkt efter jobbet! Såg att de söker lokal på tjörn nu med, hur gött hade inte det varit? Jag som e där mer än vad jag är i Stenungsund när David är hemma..

Gud vad jag saknar david, vill att han kommer hem nu!!!!!

Ha en bra dag!!

Thai..



JAG VILL TILLBAKA!!!



Freeze..

Precis hemkommen från jobbet, sitter å lyssnar på Jordin sparks- Freeze.. den är sååå bra!!! Surprise åker till en del av den i sitt långa, åh den e så bra =)
Har haft en lugn dag på jobbet idag, det va skönt! jag och Jeanette hade vårt lilla möte, nu är jag lite mer motiverad till jobbet, det är bra!

Blir nog inget gym idag, känner inte alls för det, inte bra! Måste få tillbaka suget nu känner jag, får bly gymmet imån =)

Ska åka till sara om en stund på desperate kväll, det va ett tag sen!

Nu längtar jag till helgen då det blir JVM och utgång..jippi




God morgon!!

Sitter uppe i köket å käkar frulle, idag blev det havregrynsgröt, ska vara rätt nyttigt har jag hört =)
Idag blir det jobb 10-18 och sen desperate hemma hos Sara, ska bli kul å träffa mina tjejer igen.. har ju jobbat alla dagar sen jag kom hem så jag har inte hunnit träffa dem! =(

Snart är det dags för USA, jippi..ska trycka tröjor tills alla tjejer tills dess med..gjorde ett förslag på datorn igår, de blir rätt enkla, det e ju ändå bara en tshirt man kommer använda 2 gg typ!

WSSC 2010 ska stå på framsidan och Sweden på baksidan hade jag tänkt..eller ëller om den ska se ut sågär..vad tycker ni??


Igår klickade jag hem två skyddande skal till min iphone, ultratunna så de syns knappt, pappa har ett sånt å det e skit snyggt, blev ett svart å ett rött!

   

Nu blir det jobb!!


Måndag..



Måndag idag igen och en ny vecka.
Sov hos mamma i stan igår, hade en liten myskväll, men jag somnade tidigt för jag var såå trätt efter min jobbiga söndag.
Idag var det jobb 6.30-15, och nu sitter jag hemma och slappar efter att ha ätit korvstrofanoff och snart är det dags att ha sig till ishallen och träna min barn. Sen tänkte jah ta en tur till gymmet..äntligen!
Det behövs verkligen, jag måste försöka få tillbaka min insperation till gymmet igen för den finns verkligen inte men vi får hop¨pas på att den kommer snart!!
Nu längtar jag till helgen, en hel helg i stan..JVM utgång och massa skoj!! KUL!!

Over and Out/S

Effektiv söndag..

Ska snart åka in till stan till mamma men tänka att jag skukle hinna med å skriva några rader..

Gick upp kl 5.30 i morse och trodde jag skulle dööö...fy vad trött jag va men men det var bara att ge sig iväg till jobbet. Jobbade 6.30-9.30..jag va så sjukt effektiv asså, sprang runt som en durasell kanin för att hinna men allt på så kort tid..sen åkte jag direkt till ishallen där jag mötte upp mina åkare som skulle tävla.. där va jag mellan 10-13 och sen blev det en sväng till torget, inhandlade nya underkläder, solbrillor, leggins och ett nytt sensai puder..faaan vad dyra de är..men det är det värt. Ska vara mer rädd om detta nya denna gången!

Nu blir det solarie och sen stan..

gossip girl idag by tha way, jag sitter bänkad =)

Over and Out/S


Myskväll med Karin..

Fy vad jag är trött, det va en riktigt jobbig dag på jobbet idag, efter att jag hade jobbat 10 timmar vad jag tvungen att jobba över! Så segt. man vill ju bara hem. Men nu är jag hemma i alla fall! =)

Väntar på att Karin ska komma så ska vi ha lite lördags mys, ska köpa något å käka å sådär, får se vad det blir.
Nlir nog inte så sent för imån börjar jag kl 05.30.. fy fan! skulle egentligen jobba 7-12 men nu blir det 6.30-9.30 istället för sen ska jag direkt ut till ishallen där det är klubbmästerskap och mina åkare ska ju tävla, då måste jag ju vara med!

Ska nog ta mig till gymmet imån med, har ju inte tränat på en hel månad så jag har en hel del att ta igen, hehe!

Nu blir det mys!




Hemma i kalla Sverige igen, suck!!

Ja då va man hemma igen, kom hem i måndags kväll så jag ahr varit hemma i några dagar nu. Nu känns det ändå lite bättre men första dagen hemma ville jag bara åka tillbaka igen. !Tillbaka till värmen, tillbaka till allt det underbara, tillbaka till att inte behöva tänka och bara vara! Så underbart!
Men som sagt, nu har jag börjat vänja mig med sverige igen.
Det är hemskt att se all färg man hade bara rasera bort i detta kalla och trista klimat.. får leva i ett solarie nu ett tag tror jag =)

Igår va jag med Jennifer och kollade på sponsor uppvinsninngen i sandinavium. Boomerang gjorde sjukt bra ifrån sig, de är så himla duktigt, jag vill med åka nu ju!! heehe Nu är det inte lång tid kvar tills de ska tävla VM i USA och jag och jennifer mfl kommer att vara där och supporta dem såklart!!

JAG LÄÄÄÄNGTAR!! USA nästa colorado springs och New York, kommer bli sjukt grymmt!! Jag ska bara jobba 20 dagar till och sen ör det dags att dra iväg igen!!

Nu ska jag sova...upp och jobba imån och sen umgås med mig bästa Karin!!

Over and Out/S


RSS 2.0