Desperate Housewivies..

Sätter på tv och VA?? Desperate är ju på tv, men efter att jag tittat en stund så inser jag att det är det sista avsnittet som gick förra säsongen, för att fräscha upp minnet lite.
Kolla på idol innan, samtidigt som jag packa..det va många som va bra idag tycker jag..svårt att välja vilka som ska gå vidare..

Va ute och gick med Karin förut, å det va sååå himal skönt. Så himla skönt väder, kallt och friskt!
Jag är såå himla opeppad för att jobba imån, vill bara åka iväg nu är trött på det som händer här hemma just nu. Jag vill att det ska hända mer, mer kul.
Jag dööööör av längatn tillls vi åker till thailand och usa...det kommer bli det bästa i mitt liv!

Får se om jag överlever denna weekenden till sälen, massa friluftsliv hehe, men det ska nog gå bra tror jag=)

David köpte bilen idag föresten...en mycket impulsiv man jag har, hehe

Nu blir det mer packning

Over and Out/S




mina kommande resor..=)



Tisdag..

Åh vilken underbart väder det e ute idag, ett riktigt höst väder..=) synd bara att jag jobbat=( så jag kan inte vara ute och njuta av det, tyävrr! Men det kommer fler dagar, hoppar på fint väder nu på min och Davids lilla weekend!

Ska snart åka till jobbet, börjar kl 11 idag, skönt med sovmorgon! Efter jobbet blir det till att packa och sedan promenad med Karin. Blir ju tyvärr ingen träning denna veckan typ, =( eftersom vi åker bort  å sådär, men jag hoppas på att vi rör på oss en hel del där endå!!

Nu blir det jobb!!
Ha en bra dag!


Over and Out/S

Måndag och en helt ny vecka..

Idag är det måndag igen vilket betyder jobb. Först jobet 6.30-15.30 och sen till ishallen 17-18.  Lagade den godaste middagen idag, det som vi åt hemma hos mormor i lördags, åh det är såååå gott!! Det va populärt hod David också så det va ju bra. Har varit ute och provkört en bil som David funderar på att köpa, en audi a4. himla go att köra ialla fall=)

Nu jobbar jag bara i två dagar till och sen åker jag å David till Karlstad och hälsar på Teddy och Linda och sedan åker vi vidare till Sälen, ska bli kul å komma iväg lite även om jag inte tror att det vi ska göra i sälen är min grej riktigt..hehe! Vandra å sådär, men aaa då får man ju prövat på det med. =)

Ne nu ska jag kolla på Roast på Bernst!!

Over and out/S



Tänker på dig!!


Lördag!

Sitter hemma på marstrand hemma hos min mormor oh morfar och har ätit den mest underbara middagen. Kyckling gryta med ris.. å den e så himal god. måste få det receptet!
Började dagen med att gå till gymet å springa 20 min och sen va ja på coren. Gött med morgonträning. Sen påkte jag hem å hämtade frida å sen bar det av till mormor å morfar!..
Igår jobbade jag mellan 10-19, och den stressa jag hem för att kolla idol. Idol och thai blev det, mys! Jag å scilla, David va ju på afterwork.. men hämtade honom halv 10.

Ikväll blir det Frölunda -Timrå med Karin..skoj!!!!

Nu blir det efterrätt!!

Over and Out/S


Wednesday!

Idag va det upp med tuppen, 05.00 innan tuppen till och med! Det var av till jobbet, jobba 6-15 och sen direkt till mitt andra jobb, ishallen! Vara tränare 15.30-18.. men det e kul ialla fall=)
Sen så åkte Jennifer med mig hem till David å så drog vi oss ut å sprang å det gick så himla lätt idag, riktigt stolt. 5 km avklarade!
Nu sitter jag å kollar på idol och ska poppa lite pop corn=) mmm..

Va ledig igår, å det va såå himla skönt. Drog mig in till stan och träffade Hanna och Stina, vi lagade en sån himla god brunch som bestod av amerikanska plättar, fruktsallad,ny bakade scones mm, åh vad gott det va!
Sen åkte jag och mamma å hälsade på Lisa, Ruby och Levi..gud vad han växer, och så himla söt är han, men Ruby är ju in favoit:)
Sen blev det träning igår med.. Power Yoga på sportlife vid Ullevi, hade aldrig varit på dedt innan så det va lite speciellt, men mcyket bra om jag ska behålla mig vighet lite, hehe!!

NU börjar idol igen..

Over and Out/S


Ljust eller mörk??

 
Ljus?

 
Mörk?



Over and OUT!!


Alla borde känna till, alla borde känna till..

.. vem Tommy är, vem Tommy är. Den har vi gått å nynnat på på jobbet idag hela dagen..haha så kul har vi. Jag å sandra har jobbat på som dårar idag på jobbet, å nu e jag så sjukt trött!! Åkte direkt till ishallen efter jobbet idag också, en kul träning idag tyckte jag!!

Funderade på promenad idag, men orkar inte! Ska laga mat med men vet inte om jag orkkar det heller, är sjukt segt!

Saknar konståkningen enormt mycket med!!

Imån är jag ledig så då ska jag in till stan å umgås med Stina å Hanna å sen ska jag å mamma träna med, poweryoga blir det imån=)

Over and Out/S


kanske ska träffa denna underbara människa imån med=)


JAG SAKNAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Melissa Horn!

Storstädning idag till tonerna av Melissa Horn, va längesedan jag lyssnade på henne nu, lika bra fortfarande=)
Det ser verkligen ut som en svinstia här, mycket som måste göras, ska försöka hinna med allt innan jag ska träna kl halv 5. core och bodyattack idag, underbart!!!



HM

Mötte mamma idag på jobbet, de grejerna som vi beställt från HM hade kommit =) Hade bytt en fleece träja från turkos till svart och beställt ett linne som va slutsålt men jag fick det,,, jippI!!! =)


Detta linnet va det, fast puderrosa=)


Body Attack!!



Idag har jag varit å tränat Body attack.. det gjorde himla gott=)
NU sitter jag hemma å kollar på idol och käkar vindruvor och tyvärr lite godis, jag är verkligen ett sockermonster...
Ska jobba imån =(   så jag ska upp kl 05.00 imån, snark!! Sen så ska jag på 40års kalas med till David kollega, ska bli kul faktiskt!

Over and OUt/S


Teamåkning till OS!!

Bra klipp... Boomerang med i början=)



Promenix med karin förut, det gjorde gott det! Måste börja tänka på vad jag äter å träna mer!!

Over and Out


VILL HA!!

Vill ha vill ha vill ha!!!!

Great White III SEK 895, Triwa - NELLY.COM Purple Gold SEK 999, Triwa - NELLY.COM

Den är helt underbar,, vill ha vit svart å en lila=)



Idag har jag jobbat hela dagen å sen blev det gymmet med Sara, imån blir det jobb 6-15 å sen jobb i ishallen 15,30-18 å sen en promanix med Karin!

Josse blev brunett idag, sjukt fint=)

Over and Out/S      Natti!


Jag vill flytta!!

Åh asså jag måste flytta nu känns det som, men känns ändå som om allt går emot mig!
HJÄLP mig! Vet ni någon lägenhet eller liknande så tipsa mig! Jag åndrar så att vi inte tog undervåningen vid tobbes hus, åhh,,men men d kommer väl fler chanser!

Idag har det varit jobb jobb jobb, för jobbet å sen jobbet i ishallen!
Jobb imån 9-18 sen träning!!!! måste skärpa mig nu..

Kan det hända något kul?

Over and Out/S


Brunett..

Jes, då va man brunett igen, känns lite konstigt! Så som jag har kämpat med att få blont hår å nu e allt det borta.. hum ja men det känns bra=) Hittade ju ändå aldrig den där blonda färgen som jag ville ha...
Det som e jobbigt nu e att utväxten kommer att synas mer...=S

Ivkäll blir det nog lungt..david är ute å gör stan idag så det blir nog tjejkväll för min del, vi får se...

MÅSTE börja träna mer!!

Over and Out/S


Systeryster på besök=)



Nu är frida hemma i stenungsund igen..KUL! Har saknat henne!

Idag har jag jobbat, 9-18 å det gick jätte bra..imån blir det lite möte/snack, hoppas att det går bra.
Tränade efter jobbet, löpning och gym blev det, känns gott...upp tiigt imån innan jobbet å gå på promenad tänkte jag..! Samåkning med josse imån..kul kul!

Nu blir det sängen...

Over and Out/S


Ledig dag!!

Åh det har varit sååå underbart att vara ledig idag asså...men tyvärr så har dagen bara sprungit iväg, hade velat göra så mycket mer, men nu har jag ialla fall fått bokat en tid till tandläkaren som verkligen var prio 1.. hat inte varit där sen jag va 19 =S

Har varit å hälsar på hemma hos farmor å farfar idag, å sen har jag varit hemma hos jennifer å käkat pannkakor å sen åkte vi till ishallen. Sa till mina åkare på skarpen idag, det behövdes verkligen. Till nästa vecka ska de skriva ner sina mål de vill uppnå på en lapp så får vi se vad de går för.

Jag å Jennifer hade världens fys pass med de sen med.. stackarna!

Nu har jag lagat spagetthi och köttfärssås...mmmm vad gott det blev! Farmor recepr, det bästa!

Ska hämta david från Challe nu...

Over and out/S


Celine Dion-I surrender


Inte min dag idag...

Idag har det INTE varit min dag.. jobbade 6-15 på min lediga dag, vilket jag ångradse tok mycket att jag tackade ja till när klockan ringde kl 04.45 i morse..:(
Va svin trött på jobbet å råkade ut för en jobbigt situation..
När jag sitter i bilen på väg hem från jobbet ringer Jeanette å berättar hur läget ligger till med det nya schemat å det SÖG!!! jag vill inte gå med på det. Kan vi inte bara gå efter Jeanettes förslag, då blir vi nöjda å det gynnar företaget!
Man ska ju inte heller få reda på att man ska börja met ett nytt schema 4 dagar innan det börjar gälla, enligt lag ska man få reda på det 4 veckor innan...åååh jag blir galen.!

Fick ialla fall tagit ut alla mina agritioner på träningen. Jag å Karin å Sara va å tränade combat.. bra träning när man e arg.. hehe!!

Är faktiskt ledig imån så då ska jag börja dagen med träning å sen blir det lite roliga saker för en gång skull å sen ishallen =)

Over and Out/S


Beyonce-Sweet Dreams








BÄSTA låten just nu!!


Beyonce-Sweet Dreams








BÄSTA låten just nu!!


Trööööötter..

Idag är jag så sjukt trött, fick nog alldeles förlite sömn i helgen. Var hemma hos mamma i fredags å hade lite myskväll. Gick upp kl 05.00 på lördag morgonen för att jobba 6-16.. var lite deprimerade att gå till bilen på morgonen när folk som hade varit ute å festat på kvällen va påväg hem å jag påväg till jobbet!

I lördags va det ju bowling med jobbet...å det va ju så sjukt kul =) Blev lite mkt iof när bowlingen va.. d va nog därför ja va så dålig :P   Lyckades ju träffa sandra i baken men inte själva banan, illa det där! =)
Sen åkte vi in till stan och Park Lane..tok kul. Fick träffar Emelie en snabbis med som va p besök.

Söndagen va en slappis dag fast jag tog mig ändå till gymmet.. tränade s-core och bodyjam.. stolt!! =) Men fyyy fan va jobigt det va...puuh!

Idag blir det tidig sänggång för jag e sjukt trött å ska jobba 6-15 imån, på min lediga dag =( det tar emot vill jag säga! Fy! Men måste ju jobba för att få pengar till mina kommande resor!

Nu blir det tv.


Over and Out/S


Jag har åkt SKRIDSKOR!!!

Idag har jag ÄLTLIGEN fått åka lite skridskor. Va i ishallen mellen 15.30-21 idag.. Först så hade vi test träning med tjejerna och sedan testade de.. tyärr klarade inte alla det, men de tar det nästa gång =) Sen så satt jag å jennifer och väntade på att alla tester skulle ta slut så jag å hon kunde gå på Seasides träning å åka åka åka. Å det gjorde vi, å det va såå underbart! Bara åka runt å göra massa steg, benlyft och leverans!
Jag ska ju inte ljuga, fan vad jag sakanr konståkningen!!!!

Imån blir det jobb 10-19 och sen hem till mamma å myskväll. Ska ju upp tidigt å jobba på lördagen men å sen hem å göra iordning mig å sen disco bowling med jobbet! Mitt lag e bäst=) Ska bli kul.

Nu blir det kvällsmat å sen sängen!

Over and Out/S


Jag har tränat sjukt dåligt denna veckan, får ta igen det nästa vecka!!!








SAAAAAKNAR!!!

Idag har jag en riktig sakna konståknings dag! Fy vad jobbigt det är.
Va på isen förut med mina barn å jag vill bara åka åka åka asså! Blä.
Imån ska de testa, ska bli kul =) Men det som jag hoppas mest på är att isen ska stå tom efter så jag å jennifer kan få åka lite, det hade varit så guld värt asså!!!

JAG SAKNAR TEAM BOOMERANG!!


Långa på SM


Korta på VM



Idag har jag jobbar 6-15 sen direkt till ishallen å vara tränade 15.30-18
Samåkte med josse i morse för vi började å slutade samtidigt..=) kul kul!
Fixk tillbaka in dator från lagning idag med, hoppas att den är hel å fungerar som den ska nu.

Har lagat mat till idag å matlåda tils imån idag med, känner mig dukig!

Fick sms från Emelie elf förut å hon kommer å hälsar på i helgen, så efter bowlingen på lördag blir det til att åka in till stan å partaja med dem=)


Imån blir det jkobb 7-15 sen ishallen, Älskar ishallen =)

Over and Out/S


Tvättar...

Jgag har jobbat så mycket det senaste å har vara sovit hemma hos david varje dag så det har blivit en hel del tvätt. Så idag bestämde jag mig för att hålla mig i stenungsund och tvätta massa å sådär. Det är jobbigt närman bor emellan två ställen. Måte bli ändring på detta snart för det så himla jobbigt!!

Har jobbat idag, å för en gång skull så va det lungt å man han med allt som skullr göras utan att man behövde stressa. Det va gott!
Va på sportlife å hämtade ut min träningshistorik för de 3 senaste månaderna. Sska lämna in det på jobbet för att få hälften av alla pengar tillbaka=) Har gtränar 43 gånger på 3 månader, känns helt klart godkännt=)

Va å fixade  mitt hår här om dagen med. Klippte inget eftersom jag vill att det ska växa ut men jag färgade. det blev fint=) har inte alls lika varm färg längre utan en mer askig, kall färg..känns bra=)

Va i stan i helgen med å köpte en sjukt fin väska, dyr dock=(

Imån blir det jobb å sen jobb i ishallen med=)

Over and Out/S



RSS 2.0