Torsdag!

Har precis käkat med min älskling, idag lagade vi spagetthi och köttfärssås, åh det blev såååå gott!! Det e så sjukt mkt godare att laga själv än å käka hem mat som thai å sådär.
Å då va lunchen fixa till imån med=)

Idag va det Daniels(butikchefen) sista dag på jobbet, han har blivit handlare till en liten butik i Dingle. Kommer änna sakna han lite på maxi, han är en bra chef!

Blev ingen träning idag, får typ dåligt samvete, sjukt att det e så...men ska träna imån innan jobbet!!

Nu blir det mys i soffan..

Over and Out/S

USA!!

Nu har jennifer precis gått hem, vi har suttit å planerat våran USA resa.. fan va skolj det ska bli asså!!! LÄNGTAR!!! det blir nog igen billig resa, vi vill ju åka till new york, miami, LA å självklar solorado springs, där VM är..!! Ska heja på mina boomerangare!! LOVE!
Om någon har tips om billiga flyg och hotell så hör gärna av er! =)

Jobbade 6-15 idag å sen så bar det direkt av till ishallen å ¨vara tränare! 15.30-17 å sen gympa med den 17-18!
Det gick bra idag och jag tycker nog att alla i min grupp ska testa nästa vecka.. det ska bli såååå kul=) Hoppa att de klarar det med!!

Har träningsvärk idag!! jag å karin va å tränade pumpen igår, å imån blir det gym efter jobbet!
Är ledig till helgen, undra vad man ska hitta på då? =)


Nu ska jag gosa med min älskling!!

Over and Out/S

Blogg torka!!

Jag har haft blogg torka nu ett bra tag men jag har verkligen inte varit sugen på att blogga. Det har i och för sig inte hänt så mkt i mitt liv nu efter semestern heller. har bara jobbat å jobbat å jobbat!
Sitter just nu å käkar fukost för att åka i jobba snart, så segt!! Behöver verkligen en ledig dag! Men till helgen är jag ledig ialla fall =) det ska bli skönt!

Har ju börjat som tränare nu. Har varit v'äldigt veligt för jag fick byta grupp å informationen har inte varit den bästa.. men nu hoppas jag att det blir bärrte!!
Imorgon efter tränigen ska jennifer hänga med mig å så ska vi kolla lite på våran USA resa..weeey=) det sak bli såå kul!!!

Va ute i stan i helgen med stina å hanna å co...massa kul å träffa dem==) de ska ju också åka till USA å kolla VM å sådär. Åh vad jag längtar!!

Idag får vi lön med...å det e så himla behövligt..jag va sjukt pank nu sitsa veckan. Men så e det bra å jobba för du förbrukar man inte så mkt pengar som tur e=)

Ne nu blir det jobb :(

Over and Out/S

Tjörn Runt..

Ligger här hemma i sängen hos david å har så sjuuuuukt ont i huvudet, hehe...lite mycket igår kanske?
David har åkt iväg på han å larmes resa nu =(   saknar honom redan juuu!!
Har två helsingborgare här med. Davids kompis Ted å hans Sara, det ser ut som fan hos oss.. ett totalt bombnedslag...fy fan!! Ska städa sen när de har åkt hem.
Va på burra å baden igår..massa kul=)

Har jobbat som en dåre denna veckan som varit nu å på måndag börjas det igen.. denna veckan blir nog dock inte lika kul =(  tyvärr!
Men måste ju jobba för att spara pengar till alla resor som kommer!!

Ne  nu ska ja vila!!

Over and out/S

Tisdag..

Sitter hemma i soffan å väntar på att David ska komma hem, han är i garaget å grejar. Han ska ju tävla på lördag.. hopppas att det går bra=)

Idag har jag jobbat som en dåååre..herregud va vi hade å göra..kom en hel del varor å sen så hade jag massa annat å göra eftersom att jag va själv å göra alla beställningar å sådär men det ordnade upp sig, fick jobba över en timma men d gjorde inte så mkt, lite mer pengar!! :)

Va å gymmade med Karin förut med...jäklar va vi gymma..hehe först gick vi på crosstrainen 15 min sen sprang vi 15 min å sen gymma vi som dårar. Kissande hunden får bli en tradition..hehe

Nu har jag precis käkat en goooo kvällsmat å ska kura ner mig i soffan å bara dega... Jobb imån igen kl 7-16

Over and Out/S

Första dagen på jobbet efter semestern..

ja det va det idag ja...

Va så sjukt trött morse när jag vaknade, kl ringde 05,20 å jag trodde inte att det ca sant.. Hade ju inte somnat förän kl 01,00 så det blev inte så många timmarn sömn.
Va ju på Madonna igår å det va kul=) Åkte in med Sara josse mickan å amanda å så gick vi till Vasa för att dricka lite vin innan, sen kom resten av gänget med! I ösregnet tog vi oss till Ullevi där vi som tur var satt under tak!! :)
Madonna va helt ok, va lite som en berg å dal bana,,vissa saker va sjukt bra vissa måndra bra.. men det va kul å ha sett henne live!

Det gick bra på jobbet idag, dagen gick sjukt fort. Är ju ostansvarig denna veckan å då e det en hel del att tänka på... fredag kommer nog bli värst när man ska förbeställa annonsvaror inför den kommande veckan.. hoppas att det inte är så mkt då.
Efter jobbet tvättade jag davids föräldrars bil å damsög den å sådör så nu e den fin när den ska lämnas tillbaka..
för imån ska jag äntligen hämta min bil...

Blev träning idag med, å det va väligt behövligt..herregud! Hårdträning nu säger jag bara! Jag å David ska börja vårat nyttiga liv tillsammans har vi sagt=) Högst en onyttighet per vecka...ska försöka hålla på detta=)

Upp tidigt imån=(

Over and Out/S

¨

Madonna!!


Love!!!


TisdagonsdagtorsdagfredaglördagSöndag!!

Jupp, så längesen va det jag bloggade, dåligt av mig!!
I tisdags va ja på liseberg med Sara josse å alex, det va kul kul=) Älskar att leka av mig lite på liseberg! Balder e ju så sjukt kul..
På onsgdaen kom det fint väder, jippi!! då va jag med josse å solade och sedan på kvällen va det förfest hos Tobbe och sen Haddocks, Björn Rosenström va där. kul kul!!
Sen va det sol hela torsdagen med, ute på david stuga! Frida å Christopher kom med båten å hälsade på. Kvällen tillbringades henmma hos Pappa. David fick äntligen byggt den där efterlängtade hyllan.

Sol hela fredagen och lungt på kvällen, sol på lördagen tills david slutade jobba kl 13, sen så åkte vi med Markus och Cathrin med båten till Göteborg för att hålla på de där båt racet som va där nu, tyvärr så kom vi dit när det hade slutat :( så vi åkte in emd båten vid stena line terminalen men sen vände vi å åkte tillbaka. Stannade till på en restaurang på en ö å käkade, mys! Sen blev det lungt på kvällen, Jag å David va hemma å fixade lite!

Idag är det inget solväder så jag gör inte så mycket nu på dagen men sen bär det av in till stan och Madonna=) Ska bli massa kul!!!!!

Saknar dig vännen, va ju ett himla tag sen nu!!!!!

Over and Out/S


Liseberg!


Innan Björn Rosenström..

Tråk måndag!!!

Idag har jag inte gjort mycket asså, Har nästan suttit framför tvn och datorn hela dagen asså..! Fast lite nytta har jag allt gjort, jag har damsugit och tvättat golven (väldigt behövligt efter vår vilda förfest innan Uno i fredags) och sen så har jag plockat iordning och dammat lite! Behövligt!
Väntar på att david ska komma hem från jobbet så hoppas jag på att vi akn laga lite mat å sådär.
Sen kommer Cathrin å hämtar mig vid halv 7 å så drar vi in till askims ishall å lämnar tillbaka våra grejer å åker lite skrollor.. ska bli kul å åka men ddet tar emot att lämna tillbaka mina grejer :(

Imorgon blir det liseberg=)=)

Over and out/S



U2, grym scen!!


'
Dans på baden..hihi



JObbigt att lämna dessa underbara människor

U2, spelkväll, måndag!


I lördagd åkte jag david johan jocke och alex in till stan för at gå på U2, Vi startade med att käka på La vacca, mums va gott det va =) sen satt vi där ett bra tag till å drack lite, det blev sjukt mycket skratt, gud va kul vi hade! Sen så va det dags för konserten som va helt otrolig..sjukt kul!!!! Love U2=) hhehe

Sen så va det tänkt att vi skulle gå ut så vi gick till avenyn som alla andra 60 000 personer gjorde, så vi dissa utgång för det va ju så sjukt mkt folk! Det blev donken hos Stina å sen hemgång till mammas lägenhet där vi alla sov över! MYS!
Blev frulle på¨espresso house dagen efter och david skulle inhandla lite grejer ingör sin resa.
Jag fick köpt mig ett puser från kanebo som e s¨sjuuukt bra, men dyrt! Men det e det värt!

På kvällen blev det knytkalas hos Larme och Ida med grillning. Det va jag david larme ida alex å jocke som va där. Jag blev så sjuuuklt mätt, men gott va det! =) Sen spelade vi alfaphet som va sådär kul, hehe! Davud va nog inte så stolt över att ha mig i sitt lag. hehe!! Sen blev det pictonary å det va så sjukt kul!!! Jag david å jonte va i samma lag å vi vann, vi va grymma=) Haha fan va kul det va!!

Så nu e det måndag å om en vecka börjar jag jobba igen..=( fy va tragiskt!!! jag vill verkigen inte!!!!
Men jag har ju iallafall en vecka kvar å njuta av! idag e det tråk väder så ska nog röja en del här å sen mot kvällen ska jag åka in till stan för att åka till boomerang träning å lämna tillbaka mina saker... kommer kännas så sjut jobbigt!!!!! fy

Over and Out/S

RSS 2.0