Student!

Kom precis hem till david från att ha firat jennifers student! hon va så himla glad å fint å allt som man ska vara på sin student.. men men jag tog det lungt idag eftersom att jag ska upp å jobba imån. Tyvärr lyssnar inte david på mig å tar det ansvaret, utan han e fortfarande kvar å festar...åh jag går upp å rök!!!!!!! jag blir så jävla arg..

Jaja..nu sk ajag sova

Over and Out/S

...



Just nu lyssnar jag på:

Melissa Horn-Kvar i nått jag lämnat
Melissa Horn-Hanna
Beyonce-Ave Maria
Beyonce-Hello

Måndag..

Har änna haft lite bloggtorka under helgen, men nu är jag back on track igen=)
Var ju ledig hela helgen...fredag-söndag..så himla skönt med tre hela lediga dagar, men de tog tyvärr slut fort =(
Fredagen var jätte lungt..tränade på morgonen med Sara... sen satt hemma å slappade å kolla på tv mm.. det va så himla gott å bara få ligga å inte göra någonting..senare på kvällen åkte jag ut till david å kollade på film och käka tacos med David, Joy å Ellen. Myspys!
På lördagen var det en ganska tidigt uppgång, så ingen sovmorgon där inte. Jag Frida å Pappa skulle åka ut till mormor å morfar å greja med båten och göra den klar för sjösättning. Det gick ganksa fort, så jag fick faktiskt lite tid till att sola vilket var uuuuuunderbart!!! fick dock en otroligt ful bränna...käkade middag å sådär hon mormor med..mucho gott!!
På kvällen blev det kök på haddocks med ett himla gott gäng..blev att vi stannade kvar där å festade lite tills det stängde..david blev tokfull å skulle ha efterfest..nej sa jag då!! å jag fick som jag ville=)

Söndagen var väl en bakis dag fast jag va inte bakis å det va så sjukt gött.. Det var däremot david..hihi.. jag städade hela huset..stolt..det blev himla fint! Sen blev det lite film å sådär på kvällen.

Idag har jag jobbat 6-14..kom hem å lägade lite middag å tvättade. Sen åkte jag å frida ner till torget för att hitta en present till mamma som fyller år på torsdag men det gick inte så bra tyvärr, får kolla igen imån! Sen blev det träning..weeey...sprang massa på löpbandet idag..det va inte ens så himla jobbigt..bara tok svettigt! Det förvärrar det ju en del.. hehe

Är hemma hos Pappa idag för david har 2 killar hemma på besök hos sig som han lärt känna i fjällen, så de får vara för sig själva idag=)

Nu blir det till att softa i soffan!!!

Over and Out/S



funderar på att beställa dessa jeans-leggingsen från nelly.com
vad tycks?

Mums fillibabba=)



Sitter framför tvn å käkar  jordgubbar med grädde..riktigt gott=)
Säger som Katia.. Mums fillibabba =)


Ledig dag!

Idag är jag ledig =) Känns vildrigt gött men jag har iof inget å göra så jag e sjukt rastlös.. har tvättat massa men vill ju hita på något idag när jag äntligen är ledig likosm..men men!
Började ialla fall dagen med ett träningspass på soprtlife med Sara.. kände mig helt mör i kroppen efter..har börjat springa på bandet en del..ska få upp min kondition nu tänkte jag =)

Vet inte vad som händer senare idag heller..Joysan ringde förut å kolla om vi skulle hitta på något..jag e sugen på att bara slappa å kolla film idag..vädret e ju inte direkt kul.. fy! Typiskt att det ska regna när jag är ledig...

Vill verkligen ha sommar nu!!
Fick by the way en bra lön denna månaden..jippi!! Ska lägga undan några tusen å spara till mina resor.. :)

Over and Out/S


Sommar...


SAAAAAAAAAAAAAAAAAKNAAAA!!!!!!!!!!!!!!


VILL ÅKA UTOMLANDS!!!!!!!

Onsdag!!

Sitter hemma hos mamma i stan å kollar på Greys Anatomy..repris iof så jag har redan sett detta avsnittet. Men det är väldigt spännande =)
Åkte in till stan efter jobbet för att lämna tillbaka min ena jeansjacka som jag köpte.. knde ju inte bestämma mig först men nu e det beslutet avklarat!! Men när jag hade lämnat tillbaka  den så blev det tyvärr ett annat inköp..fan asså..det kliar i fingrarna på mig..e shopping beroende typ..illa är det!!
Köpte en ny BH, vilket iof var behövligt.. sen blev det ett jätte fint linne från MQ och en jätte fin tröja från gina..
men nu måate det vara slutshoppat på ett tag asså..

Nu blir det träning om en stund med..kul att träffa alla=)

Over and Out/S

Långa Nätter!!

Sitter hemma i soffan å lyssar på Melissa Horn.. hon e så himla bra =) Har till och med fått David att lyssna lite på henne med..tro det eller ej!

Idag va det jobb kl 5-13..så himla segt. Å nu e jag så sjukt trött med..men det e bra för jag börjar 5 imån med =(  men kommer noog kunna somna ikväll iaf! Tycker det är konstist att man inte får något OB tillägg kl 05.00 på morgonen..men men sånt e livet!

Funderar på om jag orkar ta mig till gymmet eller inte sen..hum..

Over and Out/S


Detta va ett tag sen...vill ha tillbaka mitt hår..ska spara ut nu!!!!!!!!!!!


Måndag

Då va det måndag igen å denna dagen har bestått av jobb..jobbade 6-14 idag..det rullade på bra men har varit himla trött hela dagen!
Efter jbbet lagade jag mat, pasta carbonara typ..sen tog jag å syster en sväng på torget. Köpte en glass å sådär..inga kläder..tur va väl det! Frida köpte däremot ett jätte fint linne från MQ!

Här e de klädern jag köpte igår..=)

 Jeansen+klännigen/tunikan

 Jeansen..

 Klännigen/tunikan

 Skorna =)

Här är två andra inköp som jag gjorde för nån vecka sedan...



plus en marinblåkjol och en jeansjacka som jag inte hittar bild på=))

Lite bild uppdatering!!

Grillning + Pater Noster


cyklar ner till pater noster efter en mysig grill kväll, cykligen gick väl sådär..hehe

   

Larme och Janelas Kalas!!


jag å karin innan middagen

   

Beyonce konstert med Joysan!!



 

Lagfest!!



   





Lördag

Igår va det ju som sagt dags för lagfest inne i stan.. tråkigt att det var så många som inte kunde men vi som va där hade sjukt kul=)
KOm in till stan vid 13 för att sedan möta alla de som skule med å kolla gbg varvet. Gick ner till kungsport å mötte några fler å började leta efter kända ansikten som sprang..å det tog låååång tid men till slut så såg vi janne. Heja Janne!! tänkte att vi skule se Anna med för det var ju henne vi skulle kolla på, men det kom ingen anna.. vi äntade lite till men ingen anna...efter at nästan ha gett upp så ser vi hennes neon rosa short tränga sig fram genom klugan! hehe.. fär va hon..såg faktiskt inte så trött ut..det var hon odck när hon kom imål.

Efter detta åkte vi hem till Jenny i Kviberg där hon hade hyrt ett rum met matsal å ett med biljard, så vi började käka tacos å seplade lite. Sen blev det lite eurovosion å självklart så spårade allt när vi satte igång med ölspelet! Sofia vet nog exakt vad jag menar..HAHA!!!
Gick ut vid tolvtiden och det blev trägårn så vi kunde styka det från emelies måste göra lista! men det var sjukt kul..befann oss på dansgolvet hela kvällen å skaka rumpa...=)

Idag var jag å mamma inne i stan å det blev lite shopping..å det kliar verkligen i fingrarna på mig..hehe!

Nu blir det snart läggdags..upp med tuppen imån!!

Over and Out/S


Mina skor jag köpte! http://www.vagabond.com/vagabond_product.aspx?ItemNr=2727-501&color=

Köpte även ett par ljusa trasiga jeans på ZARA å sen fick jag en klääning av mamma därifrån med=) mycket fint!!!


Gör det bara.. :)

Kom precis hem från gymet..tränade med Karin..pumpade massa mage..så gött=)
Ska åka in till stan nu,..tänkte ju ta bilen men det kommer ju säkerligen inte finnas någon parkering...åh det e illa!! fan kanske får bussen å palla det =S..

Får nog sätta igång nu...


Over and Out/S

Sooool=)

Åh jag känner på mig att denna dagen kommer att bli såååå bra!
Ska snart pka iväg å träna med Karin på sportlife..sen blir det hem å sitta lite i solen och sedan göra iordning sig för att åka in till stan. Ska tränna alla i laget på korsvägen kl 15 å så ska vi strosa runt lite, vet inte riktigt men det e Jenny som har planerat! Sen på kvällen blir det partaj å utgång i stan..kuuuul=)

David åktye till Halmstad idag med sina killkompisar..hoppar de får kul=)

Nu blir det träning=)

Over and out/S

Fredag!

Idag är det fredag å det e toppen fint väder ute..synd att man snart ska åka å jobba =(  idag jobbar jag kl 12-20..så segt!! men men sen så e jag ledig hela helgen som tur e=) jippi!!
Har varit å tränar idag nu innan jobbet...det e så himla skönt att träna på morgonen..man kommer verkligen igång!!
Måste lägga in lite bilder från helgen som var med men hinne rinte det nu så får ta det en annan gång..

Nu blir det sminkning å sedan jobb!!

Over and Out/S

Torsdag

Ååååååh gud va skönt..nu är det bara en dag kvar att jobba på denna veckan..jipi=)
Gick bra på jobbet idag..kunde gå kl halv 6 och då han jag med att åka till sportlife å träna bodycombat med jennifer. mycket kul!!
Åkte in till stan igår efter jobbet, skulle verkligen hitta en jeans jacka hade jag bestämt mig.. mitt ute i letandet hör jag att någon ropar mitt namns..hanna å emelie satt å fixa..så joinade dem lite. Med jag var ju som sagt tvungen att hitta en jeansjacka..haha! Gick till Gina å där hittade jag lite andra grejer en marinblå kjol, ett skärp å en vit klänning/tunika..sååå fin! Hittade en jeans jacka på HM med den var inte riktigt vad jag hade tnkt mig..det var en kort modell men jag körde den i fall att =)
När jag var påväg hem så gick jag förbi Mango å där ser jag att det händer en jeansjacka..en ljus i normal modell...var ju bara tvungen at köpa den med =)

Sen blev det en sväng till ishallen...alltid lika kul att tränna alla å stå på isen!!

Nu blir det käk..

Over and Out/S

Beyonce..

Igår va ja på Beyonce å hon va GRYM!!
Asså den tjejen har ju allt.
Hon kan sjunga, dansa(grymt), hon är snygg å alltid brun...
Neeej jag e inte alls avungsjuk..heregus! hehe

Joy va med mig, det va himla kul. Det roligaste va ju när vi skulle åka hem å det var total kaos på parkeringen..alla _ _ _ _ _ _ bara trängde sig före..haha fick ut lite aggritioner där med..

Med det var en mycket trevlig kväll. kommer lite bilder sen med!


I helgen var jag på Larme å Janelas kalas..himla kul. Fick ut mig lite agg där med å det kändes sååååå skönt. Jag tycker verkligen inte om dig å nu vet du vet! Bra där.
Mer om detta en annan gång för nu ska ja jobba..seeeeegt!

DET E JAG Å DAVID!! =)

Over and Out/S


Ångest..

Jag har sån ångest om vad ja ska ha på mig imån men köpte en ny klänning
idag på cubus.. stina tyckte att jag ska ha på mjig sen..så kankse kankse =)



FIN?


Over and Out/S



Åååååååhh...


Åh jag blir så himla trött på allt!
Orkar fan inte jobba imån,..pajar ju en del av dagen..
Stressa som fan imån då..så segt!!
Är helt totalt opeppad.. kanske ska skita i det?
å dig stör jag mig otroligt mycket på,
blir ledsen..


Kul det låter. Är nog bara trött å stressad över imån!!!

Annars en toppen dag.. fika i 3 timmar med Joy å Natta, mycket trevligt! Fick se Saras nya lya med =)

Over and Out/S

Fredag


Idag är jag ledig.. Jippi=) så himla skönt.. men dagen började ändå med tidig uppgång.
Gick upp kvart i 7 för att åka å träna på sportlife vid halv 8, känner mig riktigt duktig.  Pappa var redan där, han hade varit där sen 7, sen så va jennifer där med.. gick på gå maskinen först i sen gymmade jag..massa mage å armar. Hoppa att man kan få en fin mage nån gång =)

Idag har jag inget planerat å det känns väldigt skönt..ska nog träffa joy en stund med. Måste komma på vad jag ska ha på mig imån med när jag ska på 24+20 års fest. Larme och hans syrra ska ha det tillsammans. Blir nog svin skoj. JObbar dock kl 6-16 imorgon först....lite segt för jag kommer få stresse till festen sen för vi ska vara där kl 18 å jad hade så himla gärna velat locka mitt hår imån...men men får se vad som hinns med!

Nu blir det Greys..

Over and Out/S

...

Bästa just nu!

Melissa Horn-Hanna
Melissa Horn-Långa Nätter
Lars Winnerbäck och Melissa-Som jag hade dig förut
Milow-You dont know
Kings of leon-Sex in fire


Grattis Alex!

Idag fyller Alexandra 22 år så jag grattar henne! Ja må hon leva, ja må hon leva...

Idag har jag jobbat mellan 6-15.. va så sjukt teött i morse när jag vaknade å jag e fortfarande tok trött.
Igår va jag ledig =) Då kom Stinis på besök, det va väldigt trevligt.  Hämtade henne vid bussen och så fick hon följa med mig å tvätta bilen. Sen tog jag henne till torget, det första hon sa när hon så hemma kväll va.. "här har ja vart" hhe på sin sköna stockholmska..lär kul =) sen jag visade henne mitt kära stenungsund och hon blev mycket impad. Hon trodde att stenungsund va en liten håla.. haha mest impad blev hon över att vi hade Espresso House.. hehe det du stinis! Sen visade jag henne mitt place med å så käkade vi å softa lite!
Efter en mysig dag körde jag henne till bussen igen och det var verkligen tur att jag förklarade för henne några gånger vilken hållplats hon skulle ta för det tog ett tag innan hon fatta,, hehe!

Sen åkte jag å tränade med Sara. V gymade, grymt gött! Hon hade ett program som hon gick som jag fick lära mig.. kände mig sjukt klen dock =) efter träningen åkte vi till Alex å käkade kvällsmat å kollade på Desperate.. mkt mysigt!!

Ikväll blir det till att snöra på sig skrillorna.. =)

Over and Out/S

Nu är det träningsdags!!

Har köpt kort på Sportlife idag så nu är det träningsdags!! Jiiipi!!
Har jobbat hela dagen idag å e tok trött men då kankse det är bra att träna =)

Va ju som sagt på folkrace igår då ja..det va kul å kolla på David när han körde..men annars så va det väl sådär, men nu är det till för mig å Karin att måla om bilen tills nästa gång! hehe..
Efter tävlingen gick jag å karin å tränade powerplate med Marika..asså den känslan går inte att förklara när man står på den plattan, den är så sjukt obehaglig.. hehe men men träningsvärk får man..
Efter träningen solade vi..det va sååå himla gott!!!


Nu blir det käk sen träning...

Over and Out/S

Lördag kväll!

Sitter hemma hos David och är jätte trätt. Han är nere hos Tobbe å kollar hockey å jag väntar på att Karin ska komma snart så ska vi kolla på film å käka vindruvor=)
Har jobbat idag med, har varit en lång vecka men imån är jag äntligen ledig!!!!

Sitter å lyssnar på lite musik på spotify, bra grej det där! Håller med Hanna å Stina å co att Melissa Horn är väldigt bra.. älskar låten som hon gör med winnerbäck! Mucho bra..

Imorgon blir det folkrace, jag å karin ska kolla in våra män..hihi! Hoppas det blir fint vänder imogon när jag är ledig för en gång skull!

Ha en trvlig kväll!

Over and Out/S

RSS 2.0