VMVMVMVMVMVM=)

Inatt drar vi till VM...weeeeey!
Ska bli så sjukt kul.
Har varit i Nittorp i helgen och haft ett toppen läger så nu är vi tok laddade=)
Ni ska vi dra till kraotien och äga!!

Grattis till Maygret, David mamma som fyller år idag!
Ska se om jag hinner hälsa på sen!

Nu måste jag ta tag i packningen...man vill ju inte glömma något!!

Over and Out/S

Cd bränning

Ligger hemma i sängen efter träningen som bränner en cd =) va verkligen år å dagar sedan jag brände en cd..men har lite goa låtar nu så tänkte göra en cd till bilen som jag tillbringar så mkt tid i !!

träningen idag gick bra men det va jobbigt..!
Jag å sofia planerade lite ang min make over efter VM...tihi..ska bli så kul!!

Har blivit någon slags shoppaholic..not good!! Har nätshoppat massa på nelly.com nu å jag har egentligen inte råd..men men! va nere på Cubus å snackade med sara förut å de hade ett par toksnygga jeans när med..Men jag bestämde mig för att vänta tills efter VM..blir nog en del shopping i Zagreb =)=)

Nu ska ja nana....

Over and Out/S

Tisdag

Idag är man ju ledig då ja.. så himla gott. Var sjukt trött igår efter dansen.
Hade en fullspäckad helg med träning, uppvisning, planering och skaters party för 250 barn. Men dett var riktigt roligt och det blev väldigt lyckat. Sjukt kul!
Uppvisningen på lördagen gick sådär för mig del. FY FAN vad jobbigt det var. Bland det jobbigaste jag gjort. Hade ju inte tränat riktigt på 2 veckor innan å så skule man först träna i 1,5 timma å sen åka hela. Det var sjukt jobbigt, trodde jag skulle svimma allvarligt talat. Hehe!
Men på söndagen gick det mycket bättre =) då åkte vi korta! Surprise var där å åkte deras långa med då. Kul å se =) ska bli kul å se hur både vi e de lyckas på VM som är åjter till om exakt 1 vecka idag..jiiiipiiii....hoppas det går super bra=)

Hade seriöst snack igår som gick bra.. känns bra idag!!!

Nu ska jag ta mig in till std och gå ut å gå å sen blir det solning tror jag + tvätt av bilen..det är väldigt behövligt!

Over and Out/S

Fredag hela veckan!

Å då så va det fredag, helt underbart! har varit hemma från jobbet idag med. Kände att jag skulle stanna hemma en dag extra nu så att jag inte trillar in i en sjukdom igen för så brukar det vara med med!
Orkade ialla fall åka å kolla på träningen igår=) det är ju dock så himla tråkigt att bara sitta brevid..men men!

Idag fick jag ta mig in till stan å hämta programbladen till leon lurje med..de blev mkt bra =)

Ska tillbriga min helg i Borås nu hemma hos syster! Fast hon är inte hemma så jag å Cathrin har lägenhetn för oss själva..bra det för den är ju inte allt för stor!
Ska arrangera skaters party för de lagen som är me på tävlingen med.. kul kul=)

Har äntligen fått beställt bikinin..weeeeeeey!!!!! Den är så snygg.. hoppas bara att den är lika snygg på mig ..hehe


Vill ha sommar by the way!


Over and Out/S







Vår

Idag är det sjukt fint väder ute..vill bara gå ut å gå på en långpromenad men är tyvärr inte i det tillståndet idag så att jag klaarar av det :(

Har blivit lite sämre idag, spinger på toa hela tiden..usch usch!!!

Hade så gärna velat träna idag. Vaa ju huuuuur längesen som helt jag tränade på riktigt nu känns det som! Men ska till träningen sen ialla fall för vi ska ju ta kort inför VM idag. sen så tänkte jag kolla lite med..få se hur lnge jag pallar...
Vill ju gärna vara frisk i helgen för då är det ju dags för uppvisning i borås..

Nu blir det Vänner på tv..

Over and Out/S

Boooring!

Sitter hemma å har verkligen ingenting att göra. Har surfat runt flera gånger om men nu har min fantasi tagit slut på hemsidor. Funderade på att beställa en bikini från nelly.se men sen var sluuuuut... å vadrför betällde jag den inte från första börjsan!!! Blir så arg!

Blir nog ingen teäning för mig idag heller. Fan va trött jag är på att vara sjuk nu asså!!!! Vill så gärna träna. Men men på onsdag är jag tillbaka. Fisk å kry förhoppningsvis =)
Till helgen blir det uppvisning i borås..ska bli kul! Då ska jag sova i syrrans lägenhet!!


Over and Out/S

Magsjuk =(

Ja då ligger man hemma i sängen å mår PISS!!! Fy fan, jag hatar magsjuka!!!!!
Hoppas jag mår mkt bättre imån!
Nu börjar ju hårdträningen inför VM,

I helgen va vi ute vid David stuga å käkade å badade tunna å sånt mys =)


Nu blir det sängen igen!

Over and Out/S

Sjukt trött...

... har varit så sjukt trött på jobbet idag. Och inte nog med det så har jag mått illa hela dagen och har fått mer ont i halsen igen..orkar inte mer!! =(     när ska jag bli frisk egentligen?
Inte så konstigt att jag är trött kankse?.. har inte sovit mer än ca 6 timmar denna helgen för jag har hostat så sjukt mycket å har inte kunnat sova :(
Men är ledig imån så ska vila upp mig hade jag tänkt!

Var ute i lördags, mycket kul! Jag Sofia och Stina var hemma hos mig å förfestade och sedan gick vi vidare till Berså när vi träffade Hanna Emelie Lollo å co. Mycket trevligt. Vid ha kl 2 gick vi vidare och Stina å Sofia ville verkligen gå till Gretas.. jag va väl lite skeptisk men aaajaa..hehe inte riktgigt min grej att vara där, kände mig inte riktigt bekväm..hehe men det var kul. Var inte hemma förän ca halv 5.. å då va ja sjukt trött för då hade jag varit uppe i ca ett dygn.hehe!

Innan utgången var jag hemma hos min kära syster.. saknar henne nu när jag aldrig träffar henne. Fick se hennes lägenhet u Borås.. mkt fin =)
Hon skulle ha inflyttningsfest som jag ångrar lite att jag ej va med på.. men men! Hjälpte henne med att göra plankor, blve mkt nöjd med dem eftersom jag aldrig gjort några innan..hehe

Idag blir det hemma från dansen, måste bli frisk nån gång!!!

..har massa å fixa nu i dagarna med..åååh..
*fixa skatersparty
*fixa programblad
*fixa hemsidan
osv

Over and Out/S

    
Mitt mästerverk..hehe






Borås!!

Sitter just nu hemma hos systeryster hemma i Borås. Hon ska ha inflyttningsfest idag, men ska tyvärr inte vara med    =(  ångrar mig lite nu när jag sitter här å har gjort iordning maten å sådär,, men men får se hur det blir =)
Sofie från Norrköping som vi träffade i Turkiet för 2 år sedan är här med. Kul att träffa henne!

Men idag blir det nog utgång i stan med tjejer från laget! Fira lite SM GULD =)!

Ha en bra helg!

Over and Out/S

SM Guld!!


...SM GULD SM GULD SM GULD,
det var väl det som helgen bestod av =)
Hade en helt underbar helg! Mina lagvänner är helt underbara!
På lördagen var det korta och vi var toktaggade på ett dunder åk å dunder poäng. Tyvärr blev det ett fall å någon mer liten miss och poängen hamnade på 66 någonting, ungefär samma som i Jönköping.
Blev Idol till mammas kompis Christins dotter Ellen under lördagen. Hon tyckte vi var så hmla fina och duktigt. Hon hade köpt ett gossedjur som hon hade döpt till Sofie =)
Undra om lilla Ellen kommer börja med konatåkning nu kankse!?

Söndagen var lika med långa. Gick superbra. Var så himla gött att få åka ett bra åk och verkligen visa att vi är bäst.
Fick 122 poäng i långa och 189 totalt! Northen Lights kom 2a på 128 poäng och Seaside 3a på 118 poäng. Känns ganska gött att vi hade slått dem även om vi bara hade åkt långa =)
Blev partaj i omklädningrummet och på prisutdelningen! =) Grymt kul!

På måndagen var vi i Kungsbacka på PeterNiclas på SM middag! Massa mat skratt och bubbel! Kollade in åken och poängen på storbilds tv med. Kul!

Nu ska vi ladda baterierna och träna som dårar inför VM!!!!

Over and Out/S




Långa på SM



Korta på SM


Nationalsång =)


RSS 2.0