Sommar och sol..

Nu e jag back on track igen..så gott som ialla fall. Har haft det struligt ett tag men det börjar bli bättre! Sen så känner man ävl aldrig riktigt för att sitta inne å blogga när det e så sjukt fint väder som det e ute nu..=)
Har iof jobbar så jsukt mkt det senaste så jag har bara haft en enda dag i solen å det e lite segt...vill sola å bli brun ju=) men nu jobbar jag bara 10 dagar till å sen har jag semester..går mitten av v 29..jippi!!!!!!

Lite bilder från midsommar!!!!












.



Allt suger just nu,, jag orkar inte!!!!!!






Älskar dig!!

Fiiiin..



MIdsommarklänning??  Vad tycker jag!!


älskar..




ååh denna filmen är sååå underbar!!

Jippi...idag kom skatteåterbäringen..

Åh det känns inte fel när det kommer in lite pengar sådär på kontot asså, men dessa pengar ska sparas till mina kommade resor. Det kommer ju behövas en del pengar asså. Oj oj oj =)

Tränade core och bodyjam igår å det va sjukt kul denna gången med. Det blev mkt jobbigare nu denna gången när man kunde dansen lite..svin kul=) ska boka in mig på nästa vecka med!

Idag har jag jobbat hela dagen å orkade faktiskt inte träna idag efter jobbet.. det får bli imån istället. Imån jobbar jag iof 5-14 å sen ska jag åka direkt in till stan så jag lär ju vara trött imån med, men men man brukar bli piggare när man väl tränar.

Idag kom mitt armband på posten, åh det va såååå fint! Mycket nöjd över mitt köp=)

Over and Out/S


Croatia here i come..

Har jobbat hela dagen, så nu ligger jag hemma på soffan å degar å kollar på greys anatomy..är grymt trött!
Jag å Josse slutade samtidigt idag så vi tok en tur på västagatan i kungälv för att se om vi kunde hitta något fint..ja hitta en jätte söt klänning men den fanns inte i min stl men den skulle komma in på torsdag så då tänkte gå dit igen å kolla =)

Pratade med Hannis om sommaren. Hon ska ju tillbringa hela sin sommar i kroatien eftersom de  har hus där så nu har vi bestämt att jag ska åka i hälsa på...åh jag längtar. Vet dock inte om jag ska åka en vecka eller en halv vecka..får kolla detta=) men jag e sjukt peppad ialla fall..hihi

Ska åka å träna om 1 timme..sugen! Idag blir det s-core och body jam...jippi..jamen e ju så sjukt kul. Karin å Jennifer ska  med idag med!


Kroatien....=)


beställde precis detta supersnygga armband från
www.blingit.se
armbandet är från pearls for girls

Chill on the grill..

Det blev ingen utgån, blev chill med Joy hemma istället. Grillade å kolla på fotboll. Sen kollade vi på "Vi hade iallafall tur med vädret-igen" hehe den va rolig den, fick allt en hel del skratt!

Jennifer ville verkligen ha med oss ut i stan idag, å det hade säkert varit jätte kul men jag va ändå seg idag. Hon kallade oss förtids pensionärer, haha.. den lille skrutten!

Hoppas på fint väder imån så man kan få sola lite =)

Over and Out/S

Torp!

Kom precis hem från torp.. jag pappa syrran å joy va där. Hittade lite stuffs. Dock ingen väska som jag va ute efter. Frida hittade EXAKT en sån jag ville ha, en brun fansväska.. men det fanns ju bara en kvar ¨å ja kan ju inte köpa en likadan..men men får väl låna den!!
Sen blev det McDonalds, onyttigt å gott=) det va änna längesedan. När vi hade käkat upp kollade vi upp hur mkt kalorier vi hae käkat å d va ju en del, hehe men det e så det ska vara!

Vad blir det ikväll då? Utgång eller slappa??

Over and Out/S

Sorgligt!! =(

Har precis röjt i min garderob å så har jag röjt bort alla skridskogrejer=(  känns faktiskt väldigt väldigt jobbigt! Har packat "Boomerang vaskan" med alla grejer som ska lämnas tillbaka. Fleesar, tröjor, träningsklänning mm. Känns jobbigare än vad jag trodde asså, FY!

Jaja, idag har jag ialla fall varit ledig. Har varit himla gott. Har umgåtts med syster frida hela dagen. Mycket mysigt! Jag började dagen med att träna. Sprang först 4 km på bandet å sen gym. haha när jag låg å gjorde situps idag kom det en kille i 35 års åldern å la sig breved mig å började snacka massa.. haha han va la rolig :S  knepig!

Hem å duscha å sen åkte jag å syster ner till nösnäsgymnasiet å kollade in studenten. Vill ta den IGEN! Kan inte fatta att det var 3 år sedan.. känner mig så himla gammal! Efter att ha varit där en stund åkte vi sedan till Tiamo å käkade..mucho gott=)  Har efter det haft en mysig dag hemma, har packat upp alla hennes grejer eftersom hon ska bo här i sommar nu=)

Har precis kollat talang å nu blir det den nyaste Wallander filmer =)

Over and Out/S

Torsdag

Var en lång dag på jobbet idag .. jobbade 7-18 FY vad segt det var!
Efter jobbet blev det träning med Karin å Alex, alex har med skffat kort på sportlife nu. kul kul =)

Blev 5 km på löpbandet å sen lite gym.
Imån blir det träning på morgonen å sen ska jag å syrran nog ner å kolla näsnäs student!

Köpte jätte fina blommor hem til David idag =)


Over and Out/S

Nya inköp=)



Ett svart enkelt linne från gina, lite större i modellen, me like!

Gigio Dress SEK 249, Vila - NELLY.COM

Jättesöt klänning från vila som jag köpte på Jord.

Köpte även en vit "tunika-klänning" på gina, väldigt enkel som är fin till standen eller något..=)




Trött och träningsvärk

Ååååh..jag har så himla ont i min kropp..hehe! har sån himla träningsvärk sen igår asså. Jag å Karin tränade bodupump å sen efter det sprang vi på bandet,, trodde jag skulle dööö..haha!!
Idag va det jobb mellan 7-16 å det va helt kaos på jobbet idag..åh vi ligger så mycket efter, så mycket back. Kommer man back en dag så ligger man back restan av dagarna typ.. men imåpn ska jag hoppa in å jobba lite tidigare så det blir en lång dag för mig imån 7-18.. 11 timmar...fyyyy!!!

Ska snart åka ut tall David, han grejar med sin bil så d e ja inte allt för kul å åka ut just nu kanske,,,hehe!

Åh jag får panik. vad är det som händer med mig just nu egenltigen? måste få ett svar på denna frågan. Before it's to late.


Over and Out/S


Body jam

Va å tränade bodyjam igår med sara å det va ju så sjuuuuuukt kul..=) massa dans, jazz streetdance mm. Mucho kul. Det blir det fler gånger!
Efter träningen kom tobbe å karin hem till oss å kolla film.. taken blev det..så sjukt bra!!

Ledig idag! Tyvärr inte så fint väder som jag hade hoppats på ju =(   men men får se vad som hittas på idag.

Over and out/S

Bad Update!

Okej..nu har jag varit tok dålig på uppdatering..men det blir tyvärr lätt så nu när det börjar bli fint väder ute å man inte prioriterar datorn i första hand.
I onsdags va ju som sagt jennifers student..det va trevligt som jag skrev tidigare..å david va full ja =) hehe.. men gissa vem som ringer mig dagen efter å har dåligt samvete? ja just det David Mårtensson..tji fick du! :)

Torsdagen å fredagen tillbringade jag på jobbet, i fredags fick vi besäk hem till pappa. Hans kompis från stockholm å hans familj kom å hälsade på. Mycket trevligt. Han var en av de som åkte fast i köttskandalen för att tillägga..å han är inte ICA handlare längre..tycler änna synd om honom!

I lördags va jag ledig...jippi!!! Va ute på stugan hela dagen å grejade å solade å hade det gott..på kvällen tod jag å david vattenscotern å körde en sväng.. åkte till rönnng där våra kompisar grillade å hade det mys, men vi va bara där en snabbis för vi skulle hem å äta å det va mycket gott å hade en mycig kväll.. Killarna badade tunnan å i havet men vi tjejer satt å bara snackade! Sov över ute på stugan, det är så himla gött å vakna upp där när det är toppen väder, det är bara att dra på sig bikinin direkt å steka.. även om det inte blev så mycket stek för mig för vid 13 tiden åkte jag in till stabn för vi skulle ha avslutning med laget! träffades i askim å käkade å spelade brännboll å tjötade å sådär..mys va det!
Sen va det dags för min sista träning som Boomerangare..få va sorgligt det kändes =(
Blev en konstig stämning efter träningen.. man sa hel då till alla..emelie flyttar hem till stockholm å katja till frankrike..alla va så himal ledsna...men jag hoppas verkligen att man får chansen att träffa alla igen!!!!!!! Jag kommer i alla fall att vara en trogen supporter!! i promise

Idag har jag jobbat 6-14.. efter jobbet åkte jag hem till farmor å grattade henne..hon fyller 69 idag!! Grattis!!!
La mig i solen en stund när jag kom hem..nickade till flera gånger..

Nu ska jag snart åka å träna... först s-core å en halv timme å sen bocyjam å 1 timma...ska bli kul =)

Tänker på dig Sara..vet att di klarar av detta!!!!

Over and Out/S

RSS 2.0