Sista dagen i the big apple!

Sista dagen i New York nu då.. känns lite tråkigt men det ska ändå bli skönt å komma hem! Som man säger.. borta bra men hemma bäst! Det brukar stämma.
Det verkar ialla fall som att vårt flyg från USA går som det ska.. sen har vårat flyg från island blivit inställt dock..så vi får hoppas på att bokar om oss där så vi kommer hem!

I lördags tog vi en sovmorgon..det va skönt =) Sen gick tog vi tunnelbanan ner till frihetsgudinnan..åkte dock lite fel å kom till brooklyn.. shit vilket läskit ställe..haha! Det fanns en hel del läbbiga männiksor där..men vi tog oss så fort vi kunde över till Manhattan igen..gick ner till hamnen för att kolla hur lång kö det va till att åka ut till frihetsgudinnan å den va inte så lång så vi ställe oss i den! Hade dock inte fattat att man skulle köpa biljeter utanför kön, men killen som stog där va snäll och släppte förbi oss gratis! Sen blev det en liten båttur, gick aldrig av vid frihetsgudinnan, vi tyckte att vi hade sett tillräckligt från båten! Sen blev det ground zero..va inte så mkt att se..mest en arbetsplats...de håller ju på å bygger upp en ny skyskrapa där! Det blir nog najs!
Höll oss från shopping ändå fram till kl 17.00 men efter det blev det istället 3 par skor på 30 min..haha helt sjukt!

Gick hem för att göra oss snygga för att sedan gå till Hard rock å käka..!! Väntetid 1 timma..men det va det värt! Mums va gott det va. å vin drack vi =) De frågade inte leg på Jennifer så hon kunde med dricka..det va jätte mysigt! Sen blev kvällen inte som väntat. Jag tog upp mobilen å skcikade ett sms till den killen som kom fram till mig å Therese tidigare i veckan! Så blev det att vi åkte å träffade dem på ett ställe å sen gick vi upp å kollade hans lägenhet..sjukt najs!! den låg typ på 60e våningen och utsikten va grym..å killarna va svin rika! haha

Åkte vidare till en av NYs inneställen, fick gå före i kön å allt..helt sjukt!! Sen va det bara å festa loss med alla abercrombie killar.mkt najs! Men man märkte att det va ett överklass ställe dock..men vi gillade läget..så igår vaknade man upp å va tok bakis...d va ju inte riktigt det vi hade tänkt oss..men kul va det!!

Nu blir det frukost..och sen hemgång å så får vi hoppas på att allt går som det ska!!

xo/S


Kommentarer
Postat av: Siggis

jasså så ni åker via island om det kronglar sig med flyget hör av er då ;). jag recomenterar blue lagoon om ni få stanna där ;) hoppas ändå ni kommer hem ;)

2010-04-19 @ 21:13:58
Postat av: Alexandra

Ska bli SÅ roligt att träffa dig (förhoppningsvis!!) ikväll! :) PUSS

2010-04-20 @ 10:51:13
URL: http://masoou.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0